Προς το περιεχόμενο

Lords of the Fallen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αυτο παντα δοκιμαζουμε μονοι μας και δεν περνουμε ποτε δεδομενο τι μας λενε οι τριτοι. 

Και εμενα μου αρεσε το LoF και αφου αρεσε σε εμενα τι πιστευουν οι αλλοι..

Αυτη η συγκριση του με το Bloodborne ειναι για εμενα λιγο ακυρη, προσωπικα τα θεωρω αλλου ρυθμου και τακτικης παιχνιδια.

Το ενα ειναι εμφανως αμυντικου χαρακτηρα και το αλλο εχει πιο γρηγορο και επιθετικο ρυθμο. Το LoF οσο εχω παιξει και τα δυο το θεωρω πιο δυσκολο απο το Bloodborne (που σε καποια bosses ηταν παλουκαρος), αλλα αυτο εξαρταται και απο το ποσο ασχολεισαι με το καθενα. 

Για εμενα αποτελεσε και αποτελει μια πολυ καλη λυση, και τωρα που το σκεφτομαι αν δεν ερχοταν το dlc του witcher θα το ξαναβαζα σιγουρα να το τελειωσω.

• Like 1
Δημοσ.

Εχει και δυο dlc μέσα η συσκευασία για το Lof ,ένταξη ωραία γραφικά το wicther3 άλλα πολύ μπλα μπλα αυτό το παιχνίδι +κάποιες άλλες χαζομάρες πχ ιπποδρομίες? με άλογα η τα χαζά glidlings που είχα κάνει καμιά ώρα να το εξουδετερώσω και να ξυπνηση η άλλη δηλαδή τι να πω έχει κάποια πράγματα μέσα κουραστικά και είναι για γέλια... εγώ δεν προκειτε τώρα που το τερμάτισα το witcher να ασχοληθώ με τα dlc,το lof το τρέχεις σπας οτι βρίσκεις και περνάς την ώρα σου τίμια πρότασή ένταξη δεν έχει τα γραφικά του witcher3 ούτε το μέγεθος του dai 

Δημοσ.

E όχι και Severance, δεν έχει ίχνος gore, DS ναι ok. Φυσικά γούστα είναι αυτά αλλα το ότι είναι το πολύ 14 ώρες είναι γεγονός. Προσωπικά το βρήκα εύκολο και βαρετό, το voice acting είναι κάκιστο και το story φτωχό. Τα υπόλοιπα είναι copy paste DS.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά το severance είναι ανώτερο δεν λέω ιδικά στα κοψίματα όπου έπεφτε το σπαθί έφευγε και κομμάτι κρέας πολύ μπροστά από την εποχή του ,άπλα το Lof έχει περίπου το ίδιο στιλ 

Δημοσ.

E όχι και Severance, δεν έχει ίχνος gore, DS ναι ok. Φυσικά γούστα είναι αυτά αλλα το ότι είναι το πολύ 14 ώρες είναι γεγονός. Προσωπικά το βρήκα εύκολο και βαρετό, το voice acting είναι κάκιστο και το story φτωχό. Τα υπόλοιπα είναι copy paste DS.

Αυτο ακριβως :) Και εγω το τελειωσα τον Αυγουστο το παιχνιδι απο τον θειο. Συνολο πρωτου playthrough γυρω στις 13-15ωρες.

Τα γραφικα ειναι οντως ωραια δεν διαφωνω αλλα δυστηχως τα περιβαλλοντα ειναι παρα πολυ επαναλαμβανομενα οπως και οι αντιπαλοι. Τα Boss σε σχεση με το Ds τα περισσοτερα ειναι πραγματικα για γελια απο πλευρας δυσκολιας.

Για μια ενοικιαση για τους λατρεις του ειδους ή σε μειωμενη τιμη καλο ειναι.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Το είδαμε εχθές τυχαία με ένα φίλο και μας ψιλοάρεσε οπτικά. Δεν διαβάσαμε τίποτα για το παιχνίδι, είδαμε τιμή κάτω από 1 ευρώ στη γκρίζα αγορά και το πήραμε.

Υπάρχει τρόπος για περισσότερο zoom out της κάμερας?

Δημοσ.

Καλό παιχνίδι, εντομεταξι θέλει δυνατή cpu. Τον φουλαρει τον FX 8350

Περίεργο.

Εμένα με όλα στο full σε 1080p και vsyng και nvidia turbulence με το σύστημα της υπογραφής, ο 4170 δεν μου έδειξε πάνω από 60% usage.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το παιχνίδι το πήρα πριν 4-5 μήνες σε μια προσφορά του g2a, 1.5€ 5 παιχνίδια (Lord of the fallen, superhot, dirt 3, syberia 1, syberia 2) δεν το έπαιξα από τότε, είχα άλλα παιχνίδια στην λίστα.

Το έβαλα σήμερα και παιδιά...μου άρεσε και αυτό με παραξένεψε πάρα πολύ μετά τα τόσα αρνητικά που διαβάζω παντού. 

Πολύ decent παιχνίδι και με εξαιρετικά γραφικά για την κατηγορία του!

• Like 2
Δημοσ.

Όταν με το καλό το τερματησεις θα καταλάβεις γιατί γράφτηκε ότι γραφτηκε,ειδικά αν έχεις επαφή με souls παιχνίδια. Ολοκληρωμένη άποψη έχει κάποιος όταν έχει παίξει το μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού και όχι στα πρώτα 15 λεπτά. Τέλος να θυμισω ότι η τιμή του παιχνιδιού ήταν αρχικά 60ευρω.

Δημοσ.

Για εμένα προσωπικά ήταν stepping stone για να ξεκινήσω souls παιχνίδια μετά. Τα γραφικά του ήταν πολύ καλά σίγουρα ειδικά όταν βγήκε που δεν υπήρχε bloodborne/ds3. Γενικά σαν παιχνίδια μου είχε φανεί οκ, το τερμάτισα αλλά ως εκεί , δεύτερο playthrough δεν έκανα ποτέ. Καλώς η κακώς η σύγκριση με τα souls είναι αναπόφευκτη , όταν παίξεις κάποιο από αυτά , θα πέσει στα μάτια σου.

Δημοσ.

Για εμένα προσωπικά ήταν stepping stone για να ξεκινήσω souls παιχνίδια μετά. Τα γραφικά του ήταν πολύ καλά σίγουρα ειδικά όταν βγήκε που δεν υπήρχε bloodborne/ds3. Γενικά σαν παιχνίδια μου είχε φανεί οκ, το τερμάτισα αλλά ως εκεί , δεύτερο playthrough δεν έκανα ποτέ. Καλώς η κακώς η σύγκριση με τα souls είναι αναπόφευκτη , όταν παίξεις κάποιο από αυτά , θα πέσει στα μάτια σου.

Τα  souls τα έχω παίξει όλα, προφανώς και δεν τα φτάνει απλός λέω ότι φαίνεται ένα τίμιο παιχνίδι. Τίμιο για 60€; Όχι!! Για 20€ όμως;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...