Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δευτερο ποστ σημερα περιεργο και αυτο δεν την γλυτωνω.. Παιδια σημερα προχωρησα στην αγορα μια gigabyte z87 g1 sniper m5 μαζι με τον 4770k . Θα ηθελα να μου προτεινεται ενα κουτι με αρκετα καλο airflow . Eπισης θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι προτιμοτερο να υδροψηξω το συστημα ή να προσθεσω μια δευτερη 780. Kατι δευτερο , αν παω σε w/c αυτα τα reservoir που ειναι σε στυλ μπουκαλιου (φοβερη εξηγηση) πως τα στερεωνουν ? Επισης μεταξυ δυο καρτων πως μπορει να γινει συνδεση για υδροψυξη μιλαω

Δημοσ.

Κοιτα αν σκεφτεις οτι τωρα βγηκε το crysis 3 και ζητουσε για maximum δυο 680.. Αλλα μαλλον εχεις δικιο .Παντως παντα ηθελα να παιξω μια φορα σε υπολογιστη με δυο οθονες και παρολο που ειχα συστημα να το υποστηριζει δεν ηξερε πως να τις στησω. Ξερεις η μια για gaming η αλλη για διαφορες εργασιες

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή σε κόβω εντελώς αρχάριο ασε τα νερά προς το παρόν και μείνει με αέροψυξη και παράλληλα ρίξε το στο διαβάσαμε να μάθεις πέντε πράγματα για τα νερά και σε κανένα 6μηνο το ξανά συζητάμε.

Μια πιο απλή λύση θα ήταν κάποια κλειστή υδροψυξη όπως οι hydro της corsair.

Τέλος πες μας ποσά είσαι διάθετημενος να δώσεις ώστε να σου προτείνουμε επιτέλους κουτι.

• Like 1
Δημοσ.

Σωστος δεν ειπα budget . Ε κοιτα εχω διαβασει για τα νερα δηλαδη ξερω πως να το στησω αλλα εχω ενα θεμα με την επιλογη fittings και tubings . Eπισης μια ακομα ερωτηση αυτα που angled η περιοχη που βιδωνει στο block ειναι ζεχωριστη απο το υπολοιπο σωμα η γυρναει μαζι της ολο το σωμα ?Για το κουτι μπορω να παω μεχρι και 350 αν χρειαστει . Μπορει και να παω με το καινουριο 630 της nzxt που εχει νεο παραθυρο ή ακομα και στο 900δ

Δημοσ.

Το φυσάμε βλέπω... Κοιτά αν επιμένεις για νερά θα σε βοηθήσει κάποιο άλλο παιδί διότι εγω έχω καιρό που το παράτησα το άθλημα μιας και απο ενα σημεία και μετά σκύλο βαρέθηκα με την συντήρηση που χρειάζεται το νερό.

Απο εκεί και πέρα το 900D είναι οτι πρέπει για extreme νερά αλλά είναι τόσο μεγάλο που στο τέλος καταντάει αχαρο. Το 630 Πολυ καλο και εγω προσωπικά το γουστάρουμε Πολυ. Επίσης υπάρχει και το cosmos 2 .

Δημοσ.

Ειχα κακη εμπειρια με την coolermaster (haf...). Δηλαδη εσυ λες οτι αμα δεν κανω overclocking καλυτερα να μην βαλω υδροψυξη ?

edit: Φιλε μαζευα πολλα χρονια για αυτο τον υπολογιστη :-D . Το coolermaster storm trooper πως σου φαινεται?

Δημοσ.

Καλα αυτο εννοείται. Τι να τα κανείς τα νερα χωρίς oc . Μετά μόνα για ομορφιά θα είναι και θα έχεις και το παιδεμα της συντήρησης κάθε λίγους μήνες.

Και μην συγκρίνεις το καταραμένο το haf με το cosmos. Αλλη κλάση εντελώς.

Δημοσ.

Nα βαλω καμια hydro και στο νεο μαλλον ε ? Βγαινω λιγο εκτος αλλα μην ανοιγω και αλλο. Γινεται μια οθονη για gaming και μια αλλη για αλλες εργασιες χωρις το ποντικι να ξεφευγει απο την μια οθονη στην αλλη?

Δημοσ.

Οπως πολυ σωστα ειπε ο walker αν δεν κανεις oc η υδροψυξη ειναι κατι παραπανω απο overkill. Δευτερη 780 επισης τερμα αχρειαστη... Αν τη βαλεις δεν νομιζω πως προκειτε να χρησιμοποιηθει και πολυ... Τι οθονες θες να συνδεσεις? Τις εχεις η θες να τις αγορασεις? Δυστηχως για συνδεση οθονων ξερω απο software για amd απο nvidia μερια δεν ξερω ψαξτο λιγο. Οσο για τις αποριες σου περι reservoir και στερεωματος η γνωμη μου ειναι οτι ειναι 1000 φορες καλυτερο να παρεις ετοιμο κιτ μαζεμενο χωρις πολλες γυφτιες. Η custom υδροψυξη θελει πολλες ωρες μελετης και ακομα περισσοτερες για να τη φτιαξεις. Οποτε αν στο μελλον ασχοληθεις με oc παρε μια ετοιμη υδροψυξη π.χ corsair να κανεις τη δουλεια σου... Προς το παρον μεινε σε αερα μεχρι να μελετησεις λιγο τι εστι oc

Δημοσ.

κοιτα εχω εναν 3570κ με μια h100i τον εχω στα 4,5 πιο πολυ για την ιδεα. Κοιτα και εγω μεχρι τωρα amd ειχα αλλα ειπα να κανω μια αλλαγη . Η amd εχει το eyefinity , γενικα ομως μπορουν να συνδεθουν δυο οθονες ανεξαρτητα , καθως εχεις επιλογες μεσα απο τα windows. Tο θεμα μου ηταν πως να χρησιμοποιω την μια οθονη για παιχνιδια και την αλλη για διαφορα εκει ειναι που το χανω

Δημοσ.

φτώχια βλέπω.. Οικονομική κρίση σου λέει μετά :P με 350 ευρό μπορείς ΕΥΚΟΛΑ να πάρεις ότι κουτί θέλεις σχεδόν . Επειδή δεν μου φαίνεται για νορμαλ το thread μάλλον trollareis :P 

Δημοσ.

καλα δεν τρολλαρω , αλλα τελος παντων. Ρε ειχα βαρεθει να καθαριζω με το haf .. Αλλα μαλλον αφου δεν θα παω σε υδροψυξη τουλαχιστον οχι για καρτες . πιστευω ενα 600τ η ενα phantom 630 με καλυπτει ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...