panos_vas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Καλησπερα, παιδια! Θελω να αγορασω ενα κλειδι ενεργοποιησης windows 7 ultimate, εαν αγορασω μονο το κλειδι που μπορω να προμηθευτω το λειτουργικο? μπορω να το κατεβασω απο το site της microsoft? Επισης γινονται αγορες μεσω απο απο το site της micorosoft για windows 7? Ευχαριστω πολυ!
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Windows 7 Ultimate SP1 x64 English Windows 7 Ultimate SP1 x86 English Δεν υπαρχουν links για ελληνικες εκδοσεις. 1
Antwni Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Windows 7 Ultimate SP1 x64 English Windows 7 Ultimate SP1 x86 English Δεν υπαρχουν links για ελληνικες εκδοσεις. + Μπορεί να βάλει τα ελληνικά όμως μετά.Έρχεται σαν update. 2
panos_vas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας!!!! να στε καλα!!!
timos81 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Το κλειδι πως και που μπορεις να το αγορασεις ;
SPANK Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Το κλειδι πως και που μπορεις να το αγορασεις ; Μπορείς να το αγοράσεις και απο το ebay αλλα και απο τις αγγελίες εδώ στο forum υπάρχουν καπιοι που πουλάνε http://www.insomnia.gr/classifieds/various/software/ (μονο να σιγουρευτείς / ρωτήσεις οτι δεν ειναι χρησιμοποιημένο αλλα εντελως καινούργιο για να εισαι νόμιμος)
Silenzio Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μπορείς να το αγοράσεις και απο το ebay αλλα και απο τις αγγελίες εδώ στο forum υπάρχουν καπιοι που πουλάνε http://www.insomnia.gr/classifieds/various/software/ (μονο να σιγουρευτείς / ρωτήσεις οτι δεν ειναι χρησιμοποιημένο αλλα εντελως καινούργιο για να εισαι νόμιμος) γιατί δεν ειναι νόμιμο ? αν εγώ θέλω ενα αυθεντικό κλειδί να το βάλω σε άλλο pc είναι παράνομο ? και πως θα το καταλάβει αυτο η ms ?
SPANK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 γιατί δεν ειναι νόμιμο ? αν εγώ θέλω ενα αυθεντικό κλειδί να το βάλω σε άλλο pc είναι παράνομο ? και πως θα το καταλάβει αυτο η ms ? Υπάρχουν καποιοι που πουλάνε και χρησιμοποιημένα κλειδιά ηδη (μιλαω γενικότερα οχι απο το forum)
Sirios8e Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 (Για να μην ανοιγω νεο θεμα). Eκανα format σε εναν φιλο μου και του περασα win 7 home premium. Moλις πηγα να του τα ενεργοποιησω online δεν γινοτανε, πιθανως απ'οτι καταλαβα γιατι το οριο των online ενεργοποιησεων εχει ληξει. Προσπαθησαμε τηλεφωνικος αλλα το τηλεφωνο που δινανε δεν λειτουργουσε. Τελικος εγκατεστησα στο 1ο διαμερισμα που ειχε, ενα προγραμματακι, πηρα απο εκει τα στοιχεια ενεργοποιησης και μεσω ενος usb τα ενεργοποιησα. Η ερωτηση ειναι η εξης. Επειδη δεν εγινε η ενεργοποιηση με τον τροπο που υποδυκνυει η microsoft, υπαρχει περιπτωση να του τα απενεργοποιησουνε? Τα windows προφανως και ειναι νομιμα, γιατι παλι εγω του εχω κανει format και θυμαμαι οτι τα ειχα ενεργοποιησει online.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα