vasilis_g Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Θέλω να αγοράσω ενα m/r με μεγάλη εμβέλεια. Εχετε να μου προτείνετε κανενα εώς 200€ Sent from my iPhone using Insomnia
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 αλλο πραγμα καλο ρουτερ αλλο μεγαλη εμβελεια.καλο ρουτερ με κανονικη καλη εμβελεια και σε αυτα τα λεφτα ειναι το vigor 2710n.μετα μπορεις να πας και σε καποια μοντελα Netgear πχ dgn3700 και διαφορα αλλα.απο εκει και περα υπαρχουν και σκετα routers πχ airlve τα οποια παιζουν πιο δυνατα απο το νομιμο οποτε ναι θα παιζουν πιο καλα σε θεμα wireless.δηλαδη δεν ειναι 100 mw αλλα ειναι 200,300 κτλ εφοσον τους αλλαχτει το firmware.αλλα αμα παρεις ενα τετοιο ρουτερ μετα χρειαζεσαι και modem router γα να δινει αυτο το ιντερνετ στο ρουτερ.
vasilis_g Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Έχω αυτο εδω το modem router dlink dsl-2470b Αν βάλω http://www.skroutz.gr/products/show/12462784αυτή εδω την κεραία θα αυξησω καθόλου σήμα και ταχύτητα η τζάμπα θα μπει;η αυτη εδωSent from my iPhone using Insomnia Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2013 από vasilis_g
poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 η airlive ειναι στα 5ghz οποτε δεν σου κανει.ειναι και Ntype θελει ανταπτορα. απο εκει και περα και η πρωτη και η δευτερη ειναι Panel οποτε Panel ισον ψιλοκατευθυντικο.αν θες να συμαδεψεις καπου και βαλεις και Panel απο την αλλη ναι θα παιξει καλυτερα.αν θες να γινεις γενικα γυρω γυρω τοτε δεν κανει.επισης και η δευτερη δεν σου κανει γιατι ειναι 5 ghz και ειναι και Ntype.το προβλημα δεν ειναι το Ntype αλλα τα 5ghz.
vasilis_g Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Εσυ τι προτείνεις; Αυτο που θέλω ειναι να αυξησω το σήμα σε διπλανό σπίτι, Αυτο που θέλω να κάνω ειναι να βγάλω μια κεραία στο μπαλκόνι για να εχει περισσότερο σήμα και ταχύτητα το 2 σπίτι Sent from my iPhone using Insomnia
Universal Soldier Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Για να πάει δίκτυο/internet σε άλλο γειτονικό σπίτι πρέπει να κανεις Link στα 5ghz με κατάλληλο εξοπλισμό.2 Access Point με PΟΕ στο Μπαλκόνι με Yagi η Grid,Τα 200euro φτάνουν και για τις 2 άκρες
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Εσυ τι προτείνεις; Αυτο που θέλω ειναι να αυξησω το σήμα σε διπλανό σπίτι, Αυτο που θέλω να κάνω ειναι να βγάλω μια κεραία στο μπαλκόνι για να εχει περισσότερο σήμα και ταχύτητα το 2 σπίτι Sent from my iPhone using Insomnia μισο λεπτακι.θες να δωσεις μονο στο αλλο σπιτι η και στο δικο σου?αν ειναι μονο για το αλλο σπιτι θες πανελακια.αν θες και για το δικο σου σπιτι εκει παμε αλλου.επισης η κεραια βγαινει απο το ρουτερ που εχεις?επισης για τη αποσταση μιλαμε?υπαρχουν εμποδια?πες μας λιγο πιο αναλυτικα.αν το διπλα σπιτι ειναι στα 20 μετρα οκ βαζεις 2 πανελακια και παιζεις μια χαρα.ακομα και με Omni θαπαιζεις μια χαρα αν οι Omni σχετικα βλεπουν η μια την αλλη.απο την αλλη πλευρα θα αλλαξεις κατι η οχι? Για να πάει δίκτυο/internet σε άλλο γειτονικό σπίτι πρέπει να κανεις Link στα 5ghz με κατάλληλο εξοπλισμό. 2 Access Point με PΟΕ στο Μπαλκόνι με Yagi η Grid, Τα 200euro φτάνουν και για τις 2 άκρες γιατι πας στις ακριβες λυσεις?αν ειναι διπλανο σπιτι και δεν ειναι ουτε στα 20 μετρα ποιος ο λογος να δωσει 200 ευρω?ας μας πει βεββαια ο τοπικ σταρτερ ποσο μακρυα ειναι το διπλανο σπιτι.
vasilis_g Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Θέλω να αυξηθεί το σήμα στο σπίτι Ν2 Το μοντεμ που έχω εχει 3 κεραίες αν σε μια απο της 3 συνδέσω μια εξωτερική κεραία και τ βγάλω έξω στο μπαλκόνι δεν θα αυξηθεί το σήμα; Sent from my iPhone using Insomnia
vasilis_g Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μπορώ αλλά δεν θέλω να κρέμεται καλώδιο απο το ενα σπίτι στο άλλο
Universal Soldier Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 παίρνεις 2 TP-Link τα βάζεις στα 2 άκρα του link setaris το ένα AP το άλλο Client τα κεντράρεις σωστά να κοιταει το ένα το άλλο και τέλος. Για μερικά μετρα ok κάνουν τα TP-Link για τίποτα άλλο όχι 2x TP-LINK TL-WA5210G 2.4GHZ HIGH POWER WIRELESS OUTDOOR CPE http://www.e-shop.gr/product?id=PER.612513 45.89 € Έτσι θα εxεις στο δεύτερο σπίτι και internet Wireless και με καλώδιο.
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 : Θέλω να αυξηθεί το σήμα στο σπίτι Ν2 Το μοντεμ που έχω εχει 3 κεραίες αν σε μια απο της 3 συνδέσω μια εξωτερική κεραία και τ βγάλω έξω στο μπαλκόνι δεν θα αυξηθεί το σήμα; Sent from my iPhone using Insomnia λογικα ειναι N και εχει 3 κεραιες ε?δεν ξερω πως θα συμπεριφερθει αμα του αλλαξεις μονο την μια απο τις 3.γιατι αν εχω καταλαβει σωστα για να πετυχεις το μεγιστο της ταχυτητες συμβαλουν και οι 3 κεραιες.δεν ειναι δηλαδη για καλυτερο σημα υποχρεωτικα αλλα για να πετυχεις και την μεγιστη ταχυτητα του n οσο ξερω.οποτε αν αλλαξεις την μια λογικα ναι θα παιξει καλυτερα αλλα δεν ξερω συμπεριφορα.το εχω και εγω απορια αλλα δεν το εχω δοκιμασει με n για να πω.σε g 54 mbps οσο ξερω η μια κεραια ειναι λιγο ασχετη με την αλλη οποτε ναι θα πετυχαινε λογικα.απλα το σημα απο το α σπιτι αν παει κατευθυντικα θα φτανει καλυτερα στο σπιτι νουμερο 2 απλα καλο θα ηταν για να εχεις και καλη επιστροφη το σπιτι νουμερο 2 με καποιο τροπο πχ repeater δεν ξερω τι εχεις να βλεπει και αυτο κατευθυντικα το σπιτι 1.αυτο ειναι η φτηνη λυση αν εχεις ηδη καποια πραγματα.αλλιως οτι ειπε ο universal soldier που ειναι φτηνη λυση και μονιμη λυση .εξαρτατε ποσα λεφτα θες να δωσεις και τι εξοπλισμο εχεις ηδη.γιατι και το οικονομικο ειναι ενα θεμα τωρα τελευταια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα