kostas_dr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Προτιμω παντως να δωσω λιγα παραπανω για την μεγαλη παρα για τις 32αρες... Σ' αυτήν την περίπτωση, κοίτα την 6400.
MauMaus Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Το ξερω οτι το μηνυμα προοριζοταν για τον graphist απλα εσυ βγηκες εντελως εκτος θεματος ενω ο graphist σχολιασε το αυτονοητο:οτι αξιζει να παει να παει στην 6400 μιας και ειναι στο μπατζετ του και ειναι καλυτερη απο τις υπολοιπες. Σιγουρα κουβεντα κανουμε και δεν ειναι θεμα ταλαιπωριας οταν βγαινουμε εκτος θεματος αλλα οταν λεμε πραγματα που δεν εχουν καμια ουσια στην κουβεντα δεν βοηθαμε κανεναν μ'αυτον τον τροπο. το θεμα ειναι αν τα αξιζουν η οχι να τα δωσεις ! κατα την αποψη μου λοιπον δεν αξιζει οι διαφορες ειναι μικρες ! Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2013 από MauMaus
HERTHAN Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 σε πληροφορω πως δεν εισαι εσυ αυτος που θα κρινει τι εχει ουσια εδω και τι οχι ! μη ξανα κρινεις εσυ πια μνμ ειναι ακυρα ,κανουν αλλοι την δουλεα αυτη . Δε εχεις ιδεα τι λεω και πως το λεω και δεν προκειται να κατσω να σου κανω αναλυση αφου δεν καταλαβαινεις καποια πραγματα. Οποιος διαβαζει την κουβεντα που κανουμε θα καταλαβει αριστα τι λεω και τι εννοω εκτος απο εσενα. Δεν θα μπω καν στην διαδικασια αντιπαραθεσης γιατι δεν υπαρχει κανενα νοημα. Καληνυχτα.
MauMaus Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) καλη σου νυχτα κ σενα .. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2013 από MauMaus
HERTHAN Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 1. '' καταλαβαινω την ηλικια σου ! 2. επισης οταν λες η μια tv εχει καλυτερο media player απ την αλλη καταλαβαινω αριστα την σχεση σου με το αντικειμενο ! 1.Και μονο που το ειπες αυτο επιβεβαιωνει τα λεγομενα μου οτι δεν καταλαβαινεις καν ουτε τι λεω ουτε πως το λεω.Αν καταλαβαινες δεν θ'ανεφερες καν για την ηλικια μου γιατι αν ξαναδιαβασεις το μηνυμα μου (Νο15) καμια 20αρια φορες ακομα τοτε ισως καταλαβεις οτι ο σκοπος μου δεν ηταν να σου κανω παρατηρηση ουτε να "σου την πω" αλλα μια απλη επισημανση σε ολα αυτα που λεμε ωστε να διευκολυνουμε τον ts να παρει μια σωστη αποφαση και να κανει μια σωστη επιλογη στην τηλεοραση που θα επιλεξει.Επεσες πολυ εξω και στο θεμα της ηλικιας αλλα και σε ολα τα υπολοιπα. 2.Δεν εχω πει ΠΟΤΕ ουτε οτι ειμαι ειδικος ουτε θελω να το παιξω ειδικος.Εχω ζητησει πολλες φορες βοηθεια σε οτι αφορα τον συγκεκριμενο τομεα (των τηλεορασεων και γενικοτερα) απο ατομα που γνωριζουν(οχι μονο εδω αλλα και σε αλλα forum) και ειναι επαγγελματιες στον χωρο οπως για παραδειγμα ο graphist.Του εχω ζητησει βοηθεια και μεσω p.m. αλλα και πολλες φορες μ'εχει συμβουλεψει οταν ειχα απορια/ες οπως και πολλους εδω μεσα.Μπορει και ο ιδιος να στο επιβεβαιωσει αυτο για να μην νομιζεις οτι σου λεω ψεματα.Τωρα οσο αναφορα αυτο που ειπες για τον media player οπως ΧΙΛΙΑΔΕΣ φορες εχεις αναφερθει εδω μεσα(αλλα και σε αλλα γνωστα forum που ειναι γνωστες του αντικειμενου και το εχουν αναφερει) απο εμενα τον Κωστα(kostas_dr) τον graphist και πολλα αλλα παιδια κατα καιρους μονο ΑΚΥΡΗ μπορει να χαρακτηριστει η παρατηρηση σου.Παρε και διαβασε αν θες ολα τα topic και κοιτα ποσες φορες εχει αναφερθει και ποιοι το εχουν αναφερει και πες σε ολους αυτους οτι ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ αν αυτο πιστευεις. Γνωριζω ελαχιστα πραγματα στον συγκεκριμενο τομεα αλλα με τα λιγα που γνωριζω θα προσπαθησω να βοηθησω(οπως κι εμενα μ'εχουν βοηθησει πολλα παιδια σε διαφορους τομεις εδω μεσα) καποιον που ενδιαφερεται ν'αγορασει μια τηλεοραση. Θα σε παρακαλουσα να το ληξουμε εδω το θεμα και να μην συνεχιστει γιατι δεν εχω καμια ορεξη να μπαινω σε αντιπαραθεσεις που δεν εχουν νοημα και γιατι μονο κακο κανουμε στους υπολοιπους και ειδικα στον ts.
graphist83 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δεν υπάρχει λόγος να εξελίξει και αυτο το θεμα σε καυγά αγαπητοί. Δεν υπάρχει κανένα νόημα να κάνουμε κόντρες γνώσεων. Ο καθένας λεει την άποψη του. Όποιος διαφωνεί το αναφέρει και εαν μπορει η θελει, να ποσταρει και τα απαραίτητα πειστήρια για αυτο που ισχυρίζεται. Ακομα και εγω ως επαγγελματίας εχω σφάλει η εχω μάθει κατι απο κάποιον αλλο. Δεν ειναι κακο. Ουδείς παντογνώστης. Στο προκείμενο τωρα. Αγαπητέ MauMaus να σου αναλύσω γιατι η διάφορα μεταξύ F5000 και F6400 ειναι ουσιαστική, ισως και παραπάνω απο δυο με τρεις βαθμίδες. * Αρχικά η 5000 επειδή εχει μέγεθος 42'' κατι τι οποιο η Samsung δεν παράγει ακομα, ειναι παραγγελιά απο εξωτερικό προμηθευτή. Για την ακρίβεια φοράει πανελ απο την Ταϊβανέζικη AUO. Ναι μεν μεγαλο και σοβαρό εργοστάσιο αλλα οχι αντάξιο της Samsung. Ειναι ομως low budget tv και δεν κυνηγάνε απόλυτες επιδοσεις. Αρα απο την μεριά τους ολα καλα. Τα AUO πανελ εχουν πολυ χαμηλότερες επιδόσεις σε μαύρο και λιγότερες μοίρες θέασης. Η απόδοση του σε μαύρο εχει μετρηθεί πρόσφατα 0.061 cd/m2 * Η 5000 εχει εγγενή (πραγματική) συχνότητα ροής κίνησης 50ΗΖ. (100cmr) Πολυ χαμηλή για 42'' τηλεόραση. (το βασικότερο απο ολα κατ εμε) * Δεν εχει smart, 3d, δυνατότητα εγγραφής σε σκληρό δίσκο, και τροπο να διασυνδεθεί με καποια αλλη DLNA συσκευή Η 6400: * Φοράει pva πάνελ απο την κατασκευάστρια εταιρια Samsung. (ολες στα service menu εχουν κωδικο Α) Η απόδοση του σε μαυρο εχει μετρηθεί πρόσφατα 0.0448 cd/m2 Μεγάλη διάφορα απο τα 0.061 cd/m2 άνωθεν... * Εχει εχει εγγενή (πραγματική) συχνότητα ροης κινησης 100ΗΖ (200cmr) που ειναι και το οριο για ικανοποιητική απόδοση. * Τέλος εχει ολα τα περι smart,3d, PVR και DLNA που προανέφερα παραπάνω. Αρα εκτός απο τα gadget που ειναι πολλά παρεμπιπτόντως εχει και εντονη διάφορα στην ποιότητα εικονας. Αρα τα 200 ευρω δεν πανε ακλαφτα, απεναντίας ισως ειναι και λιγα ως διάφορα. Μια εναλλακτική λύση αμα δεν μας ενδιαφέρει το smart ειναι η F6100 που εχει 200Hz cmr οπως η 6400 και 3d. Με 100€ λιγοτερα. Τέλος η LG που ανέφερες αγαπητέ μου ναι μεν λεει 200Hz αλλα όπως αναλύσαμε πιο πανω δεν ειναι τα πραγματικά. Η σειρα αυτη εχει μετρηθεί στα 50 πραγματικά. Αρα βασίζεται περισσότερο σε software παρα hardware εν αντίθεση με 6400 η 6100 που εχουν εγγενη στα 100Hz Άλλωστε μεσα απο τα service menu οι samsung τα λένε ξεκάθαρα. 1
MauMaus Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) ουτε εμενα μου αρεσει η αντιπαραθεση ουτε υπαρχει λογος για κατι τετοιο και ελειξε εδω απο την μερια μου ! πληροφοριακα θα σου πω μονο -και κλεινω- πως οταν λες σε καποιον ''οι αποψεις σου ειναι εκτος θεματος και χωρις καμμια ουσια'' τον προσβαλεις ! να το εχεις υποψην σου φιλε , καλησου νυχτα κ παλι .. ps.. φιλε graphist σεβομαι τις αποψεις σου , στον τομεα εικονα και ηχος , παρακολουθω τα λεγομενα σου πολλες φορες και οντως ''το εχεις'' δε θα διαφωνισω με οσα λες παραπανω εξαλου το πρωτο που ειπα στο πρωτο μνμ μου ειναι πως ειναι πολυ καλυτερη η 6400! η αποψη μου ομως ειναι πως vfm ειναι τα 380 της F5000 (με ολα τα ελατωματα της , σαμ 42 αρα led περνεις) και οχι τα 570 της 6400 . μπορει να κανω λαθος ... αποψη μου .. καλη σου νυχτα κ σε σενα .. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2013 από MauMaus
HERTHAN Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 ουτε εμενα μου αρεσει η αντιπαραθεση ουτε υπαρχει λογος για κατι τετοιο και ελειξε εδω απο την μερια μου ! πληροφοριακα θα σου πω μονο -και κλεινω- πως οταν λες σε καποιον ''οι αποψεις σου ειναι εκτος θεματος και χωρις καμμια ουσια'' τον προσβαλεις ! να το εχεις υποψην σου φιλε , καλησου νυχτα κ παλι .. Σου ζηταω συγνωμη αν ΑΘΕΛΑ μου σε προσβαλα αλλα στο ξαναλεω πως δεν ειχα τετοιο σκοπο. Να'σαι καλα!
kostas_dr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Με εκνευρίζει αρκετά πάντως, που μεγάλες εταιρείες πλασάρουν τηλεοράσεις με 50Hz πραγματικά, ως 200άρες!
MauMaus Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Σου ζηταω συγνωμη αν ΑΘΕΛΑ μου σε προσβαλα αλλα στο ξαναλεω πως δεν ειχα τετοιο σκοπο. Να'σαι καλα! ολα οκ συγνωμη και απο την μερια μου !
oddin Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 graphist83 επειδή τα λες και τα εξηγείς πολύ ωραία,και είμαι σε αναζήτηση 50αρας μια γρήγορα ερώτηση, μεταξύ της Panasonic TXL50ET60 και Samsung 6500(θα πήγαινα στην 6800 αλλα την ανέβασαν πολύ) πια θα επέλεγες?
graphist83 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Από εικόνα πολύ καλές και δύο. Η Panasonic υπερέχει σε χρώμα η Samsung σε μαύρο. Μάλλον στην 6500 καθώς θεωρώ το μαύρο σημαντικότερο και ως γκατζετακιας προτιμω το smart της Samsung. 1
kostas_dr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Η Panasonic υπερέχει σε χρώμα η Samsung σε μαύρο. Μέχρι πρότινος, ίσχυε μάλλον το αντίθετο.
MauMaus Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Από εικόνα πολύ καλές και δύο. Η Panasonic υπερέχει σε χρώμα η Samsung σε μαύρο. Μάλλον στην 6500 καθώς θεωρώ το μαύρο σημαντικότερο και ως γκατζετακιας προτιμω το smart της Samsung. να σε ρωτισω και γω κατι ! ειμαι ετοιμος να αγορασω μια μικρη δωματιου https://www.skroutz.gr/s/1956593/LG-M2352D.html?from=account_favorites για πολυ απλη χρηση , κυριως τηλεορ κ συνδεση με πισι για σερφαρισμα ! να προχωρισω ? θα υπαρχει θεμα να χανει καπου επειδη ειναι μονιτορ tv ? σε αυτα τα λεφτα προτεινεις κατι αλλο ? η οποιο παιδι εχει γνωμη ας μου πει . ευχαριστω .. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2013 από MauMaus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα