Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

4-Προσωπικα για εμενα,επρεπε να το πας,σε επισημο εξουσιοδοτημενο service της σαμι.

Ακριβως!Πρωτα ξεκινας απο την Samsung να δεις τι εχει και ποσο θα σου κοστισει και μετα ξεκινας να ψαχνεις Μαστρομητσο και Μαστροκωστα(οχι την Γωγω  :P  )

• Like 1
Δημοσ.

1-To ΙΜΕΙ βρισκεται στο κουτι αγορας διπλα,και οχι στην μπαταρια.Τουλαχιστον ετσι ειναι στο δικο μου.Απο την στιγμη που δεν μπορει να το βρει με στις πληροφοριες του κινητου,ή με *#06#

2-Δεν καταλαβα,τι εγινε μετα την επισκευη.Το κινητο κανει κλησεις,ή οχι;κελαηδαει ή οχι;

3-Δεν καταλαβα ακομη,αν ανοιγει.Οκ,για την πλακετα,αλλα για τα υπολοιπα...

4-Προσωπικα για εμενα,επρεπε να το πας,σε επισημο εξουσιοδοτημενο service της σαμι.

Ακριβως!Πρωτα ξεκινας απο την Samsung να δεις τι εχει και ποσο θα σου κοστισει και μετα ξεκινας να ψαχνεις Μαστρομητσο και Μαστροκωστα(οχι την Γωγω  :P  )

Αν έχετε λίγο χρόνο παιδιά, κοιτάξτε το από την αρχή για να σας λυθούν οι τυχόν απορίες.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. 

Δημοσ.

Αν έχετε λίγο χρόνο παιδιά, κοιτάξτε το από την αρχή για να σας λυθούν οι τυχόν απορίες.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. 

Απο την αρχη φιλε το ειδα,αλλα...οσο για το οτι το πηγες σε οποιονδηποτε αλλο πρωτα,εκτος της samsung κανουμε και σε αυτο λαθος;

Το πάει σε ένα "Μπαρμπαγιώργο" που της τον πρότειναν και από κατάστημα εταιρείας κινητής που είναι κοντα στο μαγαζί ( χαρτζιλικάκι και από κει ) να της κάνει μια εκτίμηση ( μετά απο 3 μέρες)  για κόστος επισκευής και της λέει περί τα 285 €. 

Και τυγχάνει και ανακατεύεται ο αδερφός....... ( Ο εγώ δηλαδής :P .....) 

Ήξερα ότι το κόστος στη Samsung είναι 130 - 140 €. 

Το παίρνω ΣΗΜΕΡΑ και το πάω..... Το δίνω στο παλικάρι ....

Ειμαι ο μονος που αναρωτιεται ακομη τι εγινε;

Το παλικαρι ειναι ο Μπαρμπαγιωργος με τα 285 εναντι των 130-140 της σαμι;ή κανω λαθος;

Δημοσ.

Απο την αρχη φιλε το ειδα,αλλα...οσο για το οτι το πηγες σε οποιονδηποτε αλλο πρωτα,εκτος της samsung κανουμε και σε αυτο λαθος;

Ειμαι ο μονος που αναρωτιεται ακομη τι εγινε;

Το παλικαρι ειναι ο Μπαρμπαγιωργος με τα 285 εναντι των 130-140 της σαμι;ή κανω λαθος;

Αν το είδες θα κατάλαβες ότι είναι της αδερφή μου ( καμία επαφή με το άθλημα ) και όχι δικό μου. 

Οπότε το βήμα ότι το πήγε κάπου άσχετα , αν και λάθος, παρ' το σαν δεδομένο γιατί δεν το έκανα εγώ.

Δυστυχώς όλοι κυμαίνονται δέκα πάνω δέκα κάτω .ΜπαρμπαΘανάσης, samsung, Γερμανός. 

134 είναι το κόστος του ανταλλακτικού ΑΝ δεν είχα το πρόβλημα ΙΜΕΙ.

Κοινώς επειδή είναι έτσι, θέλουν να μου τα πάρουν.

Εγώ περιμένω την ανάλυση και θα δουλέψει από εκεί και μετά internet. 

Θα τα αλλάξω και τελειώσαμε. 

Αλλά χτίκιασα.. 

Δημοσ.

Αν το είδες θα κατάλαβες ότι είναι της αδερφή μου ( καμία επαφή με το άθλημα ) και όχι δικό μου.

Δεν ειπα το αντιθετο.Το διαβασα.Το που πηγε,τι το κανανε,και αν δουλευε ειναι το ζητημα,που δεν αναφερθηκε πουθενα.

Σε ρωτω και παλι,διοτι λες οτι ο κινητο το εχεις εσυ.

Το κανανε τι το κανανε,μετα δουλευε;ασε το ΙΜΕΙ στην ακρη.Κελαιδουσε;

Τι εχει τωρα και θα αλλαξεις,οτι αλλαξεις;

Δημοσ.

Συγκεκριμένα ο Γερμανός και θα το επιστρέψει εντός της επόμενης εβδομάδας με περιγραφή βλάβης. 

Δεν δίνει στην οθόνη καθόλου παροχή. 

Σαν USB device και απόκριση από το power led το βλέπω. 

Άρα, η πλακέτα/ συσκευή είναι λειτουργική υποθέτω. 

Από κει και πέρα θα πάρω μια οθόνη από έξω, ή αν βρω ανάλογη normal τιμή ίσως και από Ελλάδα. 

Θα το αλλάξω και τελειώσαμε. 

Απλά με προβληματίζει αυτό το "πρόβλημα στο κύκλωμα" που το ανέφεραν και απο Samsung και απο Γερμανο. 

Αφοδευμένο το έχω το IMEI, αλλά αυτό μου ανεβάζει το κόστος να μου το φτιάξουν να τελειώνω, μη κάθομαι και ασχολούμαι.....πάλι.....

Αλλά δεν το γλυτώνω μάλλον :ph34r: .

Δημοσ.

απλα δεν δινεις 290 να το φτιαξεις.το πετας στον καδο και τα δινεις αυτα τα λεφτα και παιρνεις ενα καινουριο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...