Silverage Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Τί πέτα το;Το imei μπορεί να φτιαχτεί με τον τρόπο παραπάνω.Η οθόνη αλλάζει λίγο δύσκολα με αγορά καινούριας απο το ebay.
DimitrisGR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 C'est la vie, που να τον φάει ο King Cobra.! Έχω βρει και από ebay και από Ali express και δύναμαι να το επισκευάσω. Αλλά το ποιοτικό κοστάει κατά πολύ. Έρχομαι ίσα καράβια ίσα νερά στο περίπου με το να το πάω στο εξουσιοδοτημένο.
Swimmer21 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 C'est la vie, που να τον φάει ο King Cobra.! Έχω βρει και από ebay και από Ali express και δύναμαι να το επισκευάσω. Αλλά το ποιοτικό κοστάει κατά πολύ. Έρχομαι ίσα καράβια ίσα νερά στο περίπου με το να το πάω στο εξουσιοδοτημένο. Ξερεις απο root? Αν ναι, δοκιμασε να το rootαρεις.. πλεον γινεται πολυ ευκολα, και ειδικα στα galaxy πολυ γρηγορα.. http://www.youtube.com/watch?v=K4b9hcWHrW8&feature=share&list=FL8Y3FM4mtznp0GQbwkkwaSg Αφου το rootαρεις, υπαρχουν πααααρα πολλα εργαλεια στο xda για να αλλαξεις το imei.. (θα βαλεις αυτο που εχει η συσκευη πανω της) Σε περιπτωση που δεν το κανει save ή δεν το δεχεται (θα εχει προβλημα η πλακετα/μνημη/δεν ξερω τι), τοτε αναλογως θα ξοδευτεις για το Service ή αγορά υλικών μεσω ebay κλπ Υπαρχει και αυτος ο οδηγος http://www.hackmyandroid.com/restore-lost-imei-eri-fix-data-roaming-issues-on-verizon-samsung-galaxy-s3/4212 με τον οποιο αλλαζεις/επαναφερεις το imei της συσκευης χωρις root και μεσα σε 15 λεπτακια.. αλλα εχουν κατεβασει το αρχειο xda samsung repair utility και δεν μπορω να το βρω καπου στο internet/torrent κλπ αυτη τη στιγμη
DimitrisGR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μωρέ το IMEI άμα το αλλάξω θα το πάω πάλι στη Samsung? τώρα είναι ίδιο. φτιαχτέ το με 150
Swimmer21 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μωρέ το IMEI άμα το αλλάξω θα το πάω πάλι στη Samsung? τώρα είναι ίδιο. φτιαχτέ το με 150 Δεν καταλαβα.. τωρα δειχνει IMEI? Δεν ειπα να το αλλαξεις, απλα θα βαλεις το ιδιο που ειχε πριν! Νομιζω το δειχνει πισω απο την μπαταρια.. το σημειωνεις και το πρηκτρολογεις μετα με το προγραμμα μεσω pc... ισως να υπαρχει και στο Play Store προγραμμα για root συσκευες ωστε να επαναφερεις το IMEI... οποτε ειναι ακομα πιο ευκολο!
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 μερικοί τέτοιοι μόνο από κανένα σπασίμο μέσης βάζουν μυαλό. δυστηχώς δεν γίνεται. άρα ξεχνατο. πέτατο και προσπάθησε να ηρεμήσεις Γενικα ας ακουσουμε μια καλη ιδεα: Επειδη ο topic starter αναφερει ενα προβλημα στο οποιο αν ακουσει λαθεμενες συμβουλες παιζει χασει χρηματα, καλο ειναι να μην προτεινουμε λυσεις την ορθοτητα των οποιων δεν γνωριζουμε. Γενικα αυτο. Ειδικα τωρα, οχι, πιθανοτατα γινεται και αξιζει να ασχοληθει. 1
Swimmer21 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μωρέ το IMEI άμα το αλλάξω θα το πάω πάλι στη Samsung? τώρα είναι ίδιο. φτιαχτέ το με 150 Α, τωρα καταλαβα τι εννοεις.. αν ξαναπας στη Samsung, ως ο πελατης που προηγουμενως δεν ειχε IMEI στην συσκευη, και τωρα ως δια μαγειας, εχει! Πες οτι εκανες hard reset και οτι εφτιαξε μονο του, η οτι το αφησες μια μερα με την μπαταρια εκτος..
DimitrisGR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Α, τωρα καταλαβα τι εννοεις.. αν ξαναπας στη Samsung, ως ο πελατης που προηγουμενως δεν ειχε IMEI στην συσκευη, και τωρα ως δια μαγειας, εχει! Πες οτι εκανες hard reset και οτι εφτιαξε μονο του, η οτι το αφησες μια μερα με την μπαταρια εκτος.. Εκεί είναι το θέμα Swimmer21, δεν ξέρω κατά πόσο έχεις ασχοληθεί με πολιτικές εταιριών, παρ' το αυγό και κουρεφτο.. For the record: Πελάτης έκανε κλασικό update και μετά το κινητό δεν άνοιγε ΚΑΝ. του ζήτησαν 320 για πλακέτα...... Εδώ το είπα στο τηλ κέντρο ότι χρειάζομαι πληροφορίες από το IMEI από την βάση τους για να κινηθώ νομικά προς κάποιον και μου είπαν δεν υπάρχουν....... κάτσε ρε μάστορα και οι άλλοι πως ξέρουν τι έχω και τι δεν έχω? Τεσπα..... Παιδιά για να μην σας κουράζω! Έκανα την εξής ενέργεια, με 9€ ο Service κινητών θα μου δώσει ανάλυση των ανταλλακτικών που θα χρειαστεί να αντικαταστήσει και αν δε δεχθώ θα μου το επιστρέψει. Έπειτα θα βρω τα parts on-line, θα τα αλλάξω και τελειώσαμε. Ευελπιστώ να μην έχει γίνει κάτι "κακό" στη πλακέτα και να πάνε όλα καλά. Θα σας updatάρω.... Σιχαίνομαι να λύνω κινητά.
Swimmer21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Απο οτι ειδα, ειναι σχετικα ευκολο να το λυσεις.. εχω λυσει πολυ πιο δυσκολα οπως το HTC Legend με το αλουμινενιο πλαισιο που μου εβγαλε την πιστη.. Ενημερωσε και εδω να μας πεις τι θα κανεις τελικα και καλα κουραγια..
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Εγω πάντως εχω περισσότερη εμπιστοσύνη στον Μαστρομητσο απο την επίσημη διάγνωση αυτών που έχουν ορίσει ως εξουσιοδοτημένα Servis.. κ ο λογος ειναι απλός.. ο Μαστρομητσος σε έχει ανάγκη στην επιβίωση του,οι άλλοι σε έχουν χ@σμ@νο κονομοντας και βγαζοντας εκτος εγγύησης 1000δες συσκευές όπως έχουμε πολλάκις διαπιστώσει.. αυτά ως γενικό σχόλιο . 1
alexzzz Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Εγω πάντως εχω περισσότερη εμπιστοσύνη στον Μαστρομητσο απο την επίσημη διάγνωση αυτών που έχουν ορίσει ως εξουσιοδοτημένα Servis.. κ ο λογος ειναι απλός.. ο Μαστρομητσος σε έχει ανάγκη στην επιβίωση του,οι άλλοι σε έχουν χ@σμ@νο κονομοντας και βγαζοντας εκτος εγγύησης 1000δες συσκευές όπως έχουμε πολλάκις διαπιστώσει.. αυτά ως γενικό σχόλιο . Σε αυτό συμφωνώ... και εγώ Μαστρομήτσος είμαι και μου έχουν έρθει πάρα πολύ που οι επίσημες αντιπροσωπείες έχουν κόψει από εγγυήσεις λόγο "υγρασίας", λόγο "κακής χρήσης" κτλ... Ρωτήστε 20 γνωστούς σας να σας πουν οι μισοί από μια τέτοια εμπειρία.
DimitrisGR Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Απο οτι ειδα, ειναι σχετικα ευκολο να το λυσεις.. εχω λυσει πολυ πιο δυσκολα οπως το HTC Legend με το αλουμινενιο πλαισιο που μου εβγαλε την πιστη.. Ενημερωσε και εδω να μας πεις τι θα κανεις τελικα και καλα κουραγια.. Εγω κάτι back cover σε 3gs που έχω αλλάξει, απλά ball buster Σαφώς και θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα! ίσως και καμιά φωτό τύπου DIY να μην έκανε κακό όπως και ένας κωδικος/τύπος ανταλλακτικού αν αποδειχθεί ποιοτικά και λειτουργικά "καλό". Ευχαριστώ επίσης και για τη βοήθεια με τα appz και τα βίντεο Swimmer21. Σε αυτό συμφωνώ... και εγώ Μαστρομήτσος είμαι και μου έχουν έρθει πάρα πολύ που οι επίσημες αντιπροσωπείες έχουν κόψει από εγγυήσεις λόγο "υγρασίας", λόγο "κακής χρήσης" κτλ... Ρωτήστε 20 γνωστούς σας να σας πουν οι μισοί από μια τέτοια εμπειρία. Εγω πάντως εχω περισσότερη εμπιστοσύνη στον Μαστρομητσο απο την επίσημη διάγνωση αυτών που έχουν ορίσει ως εξουσιοδοτημένα Servis.. κ ο λογος ειναι απλός.. ο Μαστρομητσος σε έχει ανάγκη στην επιβίωση του,οι άλλοι σε έχουν χ@σμ@νο κονομοντας και βγαζοντας εκτος εγγύησης 1000δες συσκευές όπως έχουμε πολλάκις διαπιστώσει.. αυτά ως γενικό σχόλιο . Σαφώς και αν ο επαγγελματίας είναι καλός τότε θα έχεις και το ανάλογο αποτέλεσμα. Για μένα υπάρχει το επιβιώνω αξιοπρεπώς και αποδίδω στον πελάτη το βέλτιστο αποτέλεσμα με τα μέσα που διαθέτω έτσι ώστε σε επικείμενο πρόβλημα να είμαι η πρώτη επιλογή του και σε περιστατικό σε προσφιλές άτομο να προταθώ. Εγώ στο συγκεκριμένο topic επικεντρώνομαι στον απατεώνα, ερασιτέχνη, ευκαιριολάγνο Και υπάρχουν αρκετοί... Δυστυχώς. Δεν συμπαθώ τις πολιτικές των εταιριών και το guideline που έχουν δώσει στα εξουσιοδοτημένα. Θυμάμαι την Νοκια προ 15 ετών αν δεν απατώμαι, να λέει πάντα από το 8210 και μετά το ΥΓΡΑΣΙΑ ακόμα και για σπασμένη οθόνη! kinder έκπληξη, ένα πράγμα 1+1 δώρο ας το πούμε! 1
DimitrisGR Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά! Μόλις πήραμε και την επίσημη απάντηση από τον Γερμανό, η οποία guess what???? ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΙΜΕΙ ΤΗΣ ΕΤΙΚΕΤΑΣ. 294 € το κόστος. (αντί 134 μόνο οθόνη.) Άρα και ο Γερμανός δεν είναι ανεξάρτητος αλλά κινείται επάνω στην λογική των αντιπροσωπειών ( Δεν το γνώριζα να πω την αλήθεια.) Πάντως δε μου βγάζεις από το μυαλό ο μαστρομήτσος έχει κάνει ματσακονιά. Επίσης υπάρχει στην αναφορά βλάβης με περιγραφή: "πρόβλημα στο κύκλωμα" , εγώ βλέπω παραπάνω από ένα κυκλώματα οπότε..... ζήτησα να μου εξηγήσουν τι και πως ( τους πλήρωσα οπότε: απαιτώ να με πεις σε περικαλώ πολύ .... ) Πφφφφφφ...... Τα λέμε στο επεισόδιο της επόμενης Τρίτης.... χα χα χα χα!
orlox Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Διαβασα ολο το θεμα και το πρωτο post τρις. Εκτος τις ακριβης εκτιμήσεως δεν βλέπω την απατεωνια. Βασικα σου ειπε και 10€ φτηνοτερα απο το γερμανο.
Hawk7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 1-To ΙΜΕΙ βρισκεται στο κουτι αγορας διπλα,και οχι στην μπαταρια.Τουλαχιστον ετσι ειναι στο δικο μου.Απο την στιγμη που δεν μπορει να το βρει με στις πληροφοριες του κινητου,ή με *#06# 2-Δεν καταλαβα,τι εγινε μετα την επισκευη.Το κινητο κανει κλησεις,ή οχι;κελαηδαει ή οχι; 3-Δεν καταλαβα ακομη,αν ανοιγει.Οκ,για την πλακετα,αλλα για τα υπολοιπα... 4-Προσωπικα για εμενα,επρεπε να το πας,σε επισημο εξουσιοδοτημενο service της σαμι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα