Atlas1988 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Κοίτα, δεν έδωσε παραστατικό, ούτε εζητήθη. Λάθος μέγα...!! Η αδερφή μου δεν ζήτησε κάτι μορφής αποδεικτικού παραλαβής. Αν είχα , θα πηγαινα 17:01 με περιπολικό....( δεν το έχει και δεν είναι ψιλιασμένη με την πιάτσα) Θα πάω και θα με βγάλει τρελό & καθότι είμαι στον χώρο σε άλλο αντικείμενο επαγγελματικά θα βγώ εκτός εαυτού άμα είναι και φυσιογνωμικά ο κλασικός λαμογιόφατσας. . "Εγω?? Εγώ δεν τη ξέρω τη κυρία δεν το έχω ξαναδεί το κινητό. " Εκεί κολλάει ο φάκελος... Κι όμως το να "σκατζάρεις" parts είναι ότι το πιο εύκολο. Aρχικα ασε τους φακελους κτλ , και ηρεμησε.Δεν νομιζω οτι θα φτασεις ποτε σε σημειο να προκαλεσεις φθορες σε καταστημα για αυτο το λογο που λες , εκτος δα εαν εισαι και πολυ μαγκας. Τωρα οσο αναφορα την ουσια , τεχνικα δεν γνωριζω εαν αυτη η πλακετα ειναι ξεχωριστο εξαρτημα η ενιαια με καποιο αλλο εξαρτημα. Πριν ομως κανεις οτιδηποτε , θα πρεπει να εισαι σιγουρος εαν υπηρχε απο ΠΡΙΝ η εν λογο πλακετα η οχι.Εαν υπηρχε , τοτε θα πρεπει να πας στο καταστημα που πηγε η αδερφη σου για το service και να απαιτησεις την πλακετα.Δεν νομιζω να ειναι καποιος τοσο ανοητος απο το συγκεκριμενο καταστημα , ωστε να μπλεξει για αυτο το λογο με οποιαδηποτε διαδικασια.
panos2171 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Όταν με 30€ παραπάνω παίρνεις optimus g φυσικά δεν αξίζει. http://www.skroutz.gr/s/2992958/LG-Optimus-G-E975.html
DimitrisGR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Aρχικα ασε τους φακελους κτλ , και ηρεμησε.Δεν νομιζω οτι θα φτασεις ποτε σε σημειο να προκαλεσεις φθορες σε καταστημα για αυτο το λογο που λες , εκτος δα εαν εισαι και πολυ μαγκας. Τωρα οσο αναφορα την ουσια , τεχνικα δεν γνωριζω εαν αυτη η πλακετα ειναι ξεχωριστο εξαρτημα η ενιαια με καποιο αλλο εξαρτημα. Πριν ομως κανεις οτιδηποτε , θα πρεπει να εισαι σιγουρος εαν υπηρχε απο ΠΡΙΝ η εν λογο πλακετα η οχι.Εαν υπηρχε , τοτε θα πρεπει να πας στο καταστημα που πηγε η αδερφη σου για το service και να απαιτησεις την πλακετα.Δεν νομιζω να ειναι καποιος τοσο ανοητος απο το συγκεκριμενο καταστημα , ωστε να μπλεξει για αυτο το λογο με οποιαδηποτε διαδικασια. Να σου πω, είναι πως σε αντιμετωπίζουν και από που πάνε να βγάλουν. Η κοροϊδία είναι το χειρότερο πράγμα και μερικές φορές το εριστικό ακόμη δε χειρότερο που σε βγάζει εκτός εαυτού. Το να κατεβάσεις μια τζαμαρία είναι το πιο εύκολο. Δεν στο παίζω κάπως, απλά είναι εύκολο. Ας βγάλουμε το νταηλίκι και τους τραμπουκισμούς από τη μέση ( στο τέλος αυτά αμα δε βγει ακρη με το κόσμιο) :P Δεν μπορώ να βρω στοιχεία να το αποδείξω. Δεν έχω παραστατικό, δεν έχω κάτι υπό της μορφής εγγράφου, επομένως είμαι υπο με όσο καλό τρόπο και αν πάω να μιλήσω και με όσο καλή πρόθεση αν θέλω να το χειριστώ το ζήτημα. Η σιγουριά μου είναι το πήρε από κατάστημα κινητής. Δεν το είχε πάει να της το ρυθμίσουν πουθενά τίποτα. Όταν είδε το kies σαν "ενδιάμεσο" για το management του κινητού έβγαλε καντήλες. Επειδή τυγχάνει να ρώτησω παράλληλα για τον συγκεκριμένο, δεν έχει και το καλύτερο όνομα και σε επίπεδο ποιότητας επισκευών αλλά και σε συμπεριφορά.... Οπότε βρωμάει γενικά το θέμα Atlas Όταν με 30€ παραπάνω παίρνεις optimus g φυσικά δεν αξίζει. http://www.skroutz.gr/s/2992958/LG-Optimus-G-E975.html Δεν είναι εκεί το θέμα βρε Πάνο. Συμφωνώ μαζί σου αλλά..... .
Atlas1988 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Να σου πω, είναι πως σε αντιμετωπίζουν και από που πάνε να βγάλουν. Η κοροϊδία είναι το χειρότερο πράγμα και μερικές φορές το εριστικό ακόμη δε χειρότερο που σε βγάζει εκτός εαυτού. Το να κατεβάσεις μια τζαμαρία είναι το πιο εύκολο. Δεν στο παίζω κάπως, απλά είναι εύκολο. Ας βγάλουμε το νταηλίκι και τους τραμπουκισμούς από τη μέση ( στο τέλος αυτά αμα δε βγει ακρη με το κόσμιο) :P Δεν μπορώ να βρω στοιχεία να το αποδείξω. Δεν έχω παραστατικό, δεν έχω κάτι υπό της μορφής εγγράφου, επομένως είμαι υπο με όσο καλό τρόπο και αν πάω να μιλήσω και με όσο καλή πρόθεση αν θέλω να το χειριστώ το ζήτημα. Η σιγουριά μου είναι το πήρε από κατάστημα κινητής. Δεν το είχε πάει να της το ρυθμίσουν πουθενά. όταν είδε το kies σαν "ενδιάμεσο" για το management του κινητού έβγαλε καντήλες. Επειδή τυγχάνει να ρώτησα παράλληλα για τον συγκεκριμένο, δεν έχει και το καλύτερο όνομα και σε επίπεδο ποιότητας επισκευών αλλά και σε συμπεριφορά.... Οπότε βρωμάει γενικά το θέμα Atlas Δεν είναι εκεί το θέμα βρε Πάνο. Συμφωνώ μαζί σου αλλά..... . Δεν ειναι ευκολο να σπαζεις τζαμαριες...Εκτος εαν εχεις σπασει πολλες στο παρελθον. Για το οτι δεν μπορεις να βρεις στοιχεια να το αποδειξεις θα σου απαντησω κοφτα φιλε : τοτε μη το ψαχνεις.Δυστυχως οι πιθανοτητες ειναι εσυ να βρεις τον μπελα σου και οχι το καταστημα.Εαν σκεφτεις να κινηθεις νομικα , τοτε αστα να πανε....Δεν θα βγει ακρη , θα υπαρξει μια μακροχρονια διαδικασια , και το κοστος της θα ειναι φυσικα 20πλασιο του εξαρτηματος.Για μπουνιες δεν στο προτεινω καν. Χωρις αποδειξη για κατι , δεν γινεται τιποτα οσες ενδειξεις και εαν εχεις , δυστυχως η ευτυχως. Για τα οσα ακουγονται για το συγκεκριμενο καταστημα , αυτα ειναι απλως λογια χωρις και παλι καποια συγκεκριμενη αποδειξη. Εαν δεν μπορεις να το αποδειξεις , δεν θα νιωσουνε και καμια ιδιαιτερη πιεση στο καταστημα να σου το δωσουνε πισω.Αλλωστε θα ισχυριστουνε οτι ουδεποτε αφαιρεσανε το συγκεκριμενο εξαρτημα. Μονο στη καλη τους διαθεση μπορεις να βασιστεις.Εαν εισαι 2 μετρα και 120 κιλα , μπορεις να βασιστεις και σε αυτο. Στη τελικη , δοκιμασε πρωτα να τους μιλησεις και βλεπεις.
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Κάτσε για να καταλάβω γιατί αν κ ασχολούμαι με έχει μπερδέψει λίγο το θεμα. Πηγε η συσκευή για επισκευή κ τωρα δε δείχνει το ΙΜΕΙ σε επίπεδο software? Αν ναι δε θα πρέπει να την αφηνει να κάνει κλήσεις. Αυτο παίζει να έγινε κ με την αναβάθμιση μέσω kies που λογικά θα του έκαναν. Αν μιλάμε για hardware, ποια πλακέτα κ που την εντόπισες? 1
Silverage Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Με λίγο googleing που έκανα το imei είτε βρίσκετε σε χωριστό τσιπάκι πάνω στην πλακέτα είτε είναι αποθηκευμένο σε ειδική περιοχή της μνήμης.Άρα δεν μπορεί να το πήρε.Όταν το πήρατε απο τον μπαρμπαγιώργο δούλευε ή ούτε που το κοιτάξατε;
DimitrisGR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δεν ειναι ευκολο να σπαζεις τζαμαριες...Εκτος εαν εχεις σπασει πολλες στο παρελθον. Για το οτι δεν μπορεις να βρεις στοιχεια να το αποδειξεις θα σου απαντησω κοφτα φιλε : τοτε μη το ψαχνεις.Δυστυχως οι πιθανοτητες ειναι εσυ να βρεις τον μπελα σου και οχι το καταστημα.Εαν σκεφτεις να κινηθεις νομικα , τοτε αστα να πανε....Δεν θα βγει ακρη , θα υπαρξει μια μακροχρονια διαδικασια , και το κοστος της θα ειναι φυσικα 20πλασιο του εξαρτηματος.Για μπουνιες δεν στο προτεινω καν. Χωρις αποδειξη για κατι , δεν γινεται τιποτα οσες ενδειξεις και εαν εχεις , δυστυχως η ευτυχως. Για τα οσα ακουγονται για το συγκεκριμενο καταστημα , αυτα ειναι απλως λογια χωρις και παλι καποια συγκεκριμενη αποδειξη. Εαν δεν μπορεις να το αποδειξεις , δεν θα νιωσουνε και καμια ιδιαιτερη πιεση στο καταστημα να σου το δωσουνε πισω.Αλλωστε θα ισχυριστουνε οτι ουδεποτε αφαιρεσανε το συγκεκριμενο εξαρτημα. Μονο στη καλη τους διαθεση μπορεις να βασιστεις.Εαν εισαι 2 μετρα και 120 κιλα , μπορεις να βασιστεις και σε αυτο. Στη τελικη , δοκιμασε πρωτα να τους μιλησεις και βλεπεις. Εκεί είναι το θέμα Atlas. δεν έχω κάτι χειροπιαστό να το πω μπακάλικα. Κατμιλάμεγια να καταλάβω γιατί αν κ ασχολούμαι με έχει μπερδέψει λίγο το θεμα. Πηγε η συσκευή για επισκευή κ τωρα δε δείχνει το ΙΜΕΙ σε επίπεδο software? Αν ναι δε θα πρέπει να την αφηνει να κάνει κλήσεις. Αυτο παίζει να έγινε κ με την αναβάθμιση μέσω kies που λογικά θα του έκαναν. Αν μιλάμε για hardware, ποια πλακέτα κ που την εντόπισες? Δώσε μου 2 λεπτά Stormrain.
panos2171 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Kάπου σας έχασα η αλήθεια είναι. Έχουμε ένα κινητό του οποίου σπάει η οθόνη. Το κινητό αυτό πηγαίνει σε ένα μαστρομήτσο και γίνεται απλά εκτίμηση. Μετά πάει στην αντιπροσωπία και φανερώνεται πως υπάρχει θέμα με το ΙΜΕΙ. Αυτό όμως τι σχέση έχει με την αντικατάσταση οθόνης? Σε περίπτωση που υποψιαστούν ότι είναι παραεισαγωγή δεν το επισκευάζουν με 150€ ??
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Tov κινητό το εχει στα χέρια της η αδερφή σου τώρα?
DimitrisGR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Kάπου σας έχασα η αλήθεια είναι. Έχουμε ένα κινητό του οποίου σπάει η οθόνη. Το κινητό αυτό πηγαίνει σε ένα μαστρομήτσο και γίνεται απλά εκτίμηση. Μετά πάει στην αντιπροσωπία και φανερώνεται πως υπάρχει θέμα με το ΙΜΕΙ. Αυτό όμως τι σχέση έχει με την αντικατάσταση οθόνης? Σε περίπτωση που υποψιαστούν ότι είναι παραεισαγωγή δεν το επισκευάζουν με 150€ ?? ( Λογικά τι πιστεύω) Ο Μαστρομήτσος έκανε ματσακονιά με το κινητό. Εγώ το πήγα στη Samsung και μου είπανε οτι έχει παραποιηθεί. Από 150 το κόστος πήγε στα 280 λόγω προβλήματος στο/στα IMEI. AN ισχύει στην δική μου περίπτωση ότι ο εξουσιοδοτημένος προξένησε με κάποιο update που έκανε ( με σπασμένη οθόνη). Τότε τι να πω. Tov κινητό το εχει στα χέρια της η αδερφή σου τώρα? Εγώ το έχω stormrain!
Swimmer21 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δοκιμασε να κανεις αυτο http://www.hackmyandroid.com/restore-lost-imei-eri-fix-data-roaming-issues-on-verizon-samsung-galaxy-s3/4212 Δεν ειναι και πολυ δυσκολο, και θα γλιτωσεις τα εξτρα λεφτα.. αλλωστε στο samsung service αυτο λογικα θα σου εκαναν.. 1
panos2171 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Οπότε ή ο μαστρομήτσος πήρε την καλή πλακέτα και έβαλε μια χαλασμένη ή ισχύει το θέμα με το ΙΜΕΙ που ανέφεραν σε άλλο thread. Χλωμό το κοβω να βγάζεις άκρη.
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Βαλε μια σιμ (γιατί δε νομίζω να βλέπεις οθόνη), ανοιξε τη συσκευή κ κάλεσε. Τη δείχνει ανοιχτή ή κλειστή? 1
itsgosu Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 μερικοί τέτοιοι μόνο από κανένα σπασίμο μέσης βάζουν μυαλό.δυστηχώς δεν γίνεται.άρα ξεχνατο. πέτατο και προσπάθησε να ηρεμήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα