DimitrisGR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα παιδιά!!! Το πετάω εδώ γιατί είναι θέμα μόνο για "χαβαλέ" & για λύπηση. Η καλή μου αδερφούλα ( Ετών 40 ) πήρε προ ενός έτους, ένα Galaxy s3 i9300. Έπεσε κάτω και ράγισε η οθόνη. Το πάει σε ένα "Μπαρμπαγιώργο" που της τον πρότειναν και από κατάστημα εταιρείας κινητής που είναι κοντα στο μαγαζί ( χαρτζιλικάκι και από κει ) να της κάνει μια εκτίμηση ( μετά απο 3 μέρες) για κόστος επισκευής και της λέει περί τα 285 €. Και τυγχάνει και ανακατεύεται ο αδερφός....... ( Ο εγώ δηλαδής .....) Ήξερα ότι το κόστος στη Samsung είναι 130 - 140 €. Το παίρνω ΣΗΜΕΡΑ και το πάω..... Το δίνω στο παλικάρι .... Αποτέλεσμα.... : ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΙΜΕΙ ΤΗΣ ΕΤΙΚΕΤΑΣ. Ποιος έχει τη πλακέτα, ΟεΟ !!!! Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και ελπίζω να συμπάσχει κάποιος μαζί μου..... Υ.Γ. Σας παρακαλώ δεν χρειάζεται να πούμε για δολιοφθορές σπασμένες τζαμαρίες κλπ. Είμαι 30 και δεν έχω φάκελο από άλλα, δε θα αποκτήσω για κινητό
DimitrisGR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Ξαναρίχτου ένα διάβασμα λίγο πιο αργά.
aris1986 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δεν κατάλαβα τι έγινε.Ξαναγράψτα. Toυ βουτηξανε κατι απο μεσα... Ο κυρ μπαρμπαγιώργος! 5
aris1986 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Είναι πολλοί οι κλέφτες Άρη ! Σε αυτο κρατος κλεβει ο ενας τον αλλον. Ο ταξιτζης κλεβει εσενα, ο κρεπωλης τον ταξιτζη, ο μαναβης τον κρεοπώλη κ.ο.κ. Τωρα στην δικια σου περιπτωση γιατι δεν πας απο κει μια βολτα να του ζητησεις το IMEI(πλακετα) τι σου πηρε πισω.... Θα καταλαβει αν του μιλας την ιδια γλώσσα. 3
Silverage Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Πήρε την πλακέτα απο το κινητό;Δεν νομίζω το imei να είναι σε ξεχωριστή πλακέτα.
DimitrisGR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Σε αυτο κρατος κλεβει ο ενας τον αλλον. Ο ταξιτζης κλεβει εσενα, ο κρεπωλης τον ταξιτζη, ο μαναβης τον κρεοπώλη κ.ο.κ. Τωρα στην δικια σου περιπτωση γιατι δεν πας απο κει μια βολτα να του ζητησεις το IMEI(πλακετα) τι σου πηρε πισω.... Θα καταλαβει αν του μιλας την ιδια γλώσσα. Κοίτα, δεν έδωσε παραστατικό, ούτε εζητήθη. Λάθος μέγα...!! Η αδερφή μου δεν ζήτησε κάτι μορφής αποδεικτικού παραλαβής. Αν είχα , θα πηγαινα 17:01 με περιπολικό....( δεν το έχει και δεν είναι ψιλιασμένη με την πιάτσα) Θα πάω και θα με βγάλει τρελό & καθότι είμαι στον χώρο σε άλλο αντικείμενο επαγγελματικά θα βγώ εκτός εαυτού άμα είναι και φυσιογνωμικά ο κλασικός λαμογιόφατσας. . "Εγω?? Εγώ δεν τη ξέρω τη κυρία δεν το έχω ξαναδεί το κινητό. " Εκεί κολλάει ο φάκελος... Πήρε την πλακέτα απο το κινητό;Δεν νομίζω το imei να είναι σε ξεχωριστή πλακέτα. Κι όμως το να "σκατζάρεις" parts είναι ότι το πιο εύκολο.
michael92 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μήπως απλά έκανε ζημιά στην πλακέτα καθώς άλλαζε την οθόνη;
Silverage Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Την οθόνη την άλλαξε;Μήπως έκανε τίποτα update σε firmware, android και τα έκανε σκατά;Το είδα και σε ένα άλλο θέμα που το έπαθε κάποιος.
Liverpool89 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Ειχε αναφερει ο alexx νομιζω οτι μερικα samsung σε διαφορες αναβαθμισεις/επαναφορες δεν εβρισκαν την σιν τα κινητα. Αυτο γιβοταν γιατι με την αναβαθμιση παθαινε κατι το imei της συσκευης.. Για τσεκαρε το...
DimitrisGR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μήπως απλά έκανε ζημιά στην πλακέτα καθώς άλλαζε την οθόνη; Δεν το άφησε για επισκευή. Οπότε ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε και ο γάιδαρος ΑΝ έχει γίνει και αυτό που αναφέρεις. Την οθόνη την άλλαξε;Μήπως έκανε τίποτα update σε firmware, android και τα έκανε σκατά;Το είδα και σε ένα άλλο θέμα που το έπαθε κάποιος. Οχι οχι , άλλα το update δεν νομίζω ότι επηρεάζει το IMEI. Ειχε αναφερει ο alexx νομιζω οτι μερικα samsung σε διαφορες αναβαθμισεις/επαναφορες δεν εβρισκαν την σιν τα κινητα. Αυτο γιβοταν γιατι με την αναβαθμιση παθαινε κατι το imei της συσκευης.. Για τσεκαρε το... Δεν είχε γίνει update ποτέ! Είπαμε 40άρα γυναίκα που το πήρε τσάμπα ένεκα επιδότησης . Μη το πας τόσο techish.
Silverage Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μπορεί να το έκανα εκεί που το πήγε.Έχει αναφερθεί και αλλού όπως είπαν και παραπάνω θέμα με το imei μετα απο αναβάθμιση.
Liverpool89 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Κοιτα εδω τι λεει ο alexx http://www.insomnia.gr/topic/493724-no-sim-card-installed-galaxy-note-2/?fromsearch=1
DimitrisGR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μάλιστα.... Το ζήτημα είναι ότι από τη SMartec, που το πήγα σήμερα έλαβα αυτή την απάντηση και το όταν πήρα τηλέφωνο να δούμε τι θα γίνει στα κεντρικά, στις ερωτήσεις μου περί χώρας, αν μπορούμε να δουμε αν ειναι κάποιο bug κλπ δεν έλαβα απάντηση. Επίσης δεν μου έδωσαν και το "2ο" IMEI. Aπό τη στιγμή που έκαναν χρήση της λέξης διαφορετικό, πάει να πεί οτι υπάρχει και άλλο. να μπορώ και εγώ να κάνω κάτι με το support. ΤΟ ζήτημα μου είναι ότι από 150 €επισκευή, με αυτό που εντοπίστηκε στο IMEI, το κόστος πήγε 285. Αξίζει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα