Προς το περιεχόμενο

Nova Multiview

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έμαθα τι παίζει με το εξτρα €10 για Nova Multiview με τον PVR + 1 ακόμα αποκωδικοποιητή.

Η ερωτηση μου είναι η εξης: Οι 2 αποκωδικοποιητες θα πρεπει να ειναι με καποιο τρόπο συνδεδεμένοι μεταξύ τους ή/και να παίρνουν σήμα από το ίδιο πιάτο;

Το ρωταω γιατι ο πατέρας μένει στον 2ο και θελει ακόμα να βλεπει ελληνικό ποδόσφαιρο και εγώ μένω στον 6ο της ιδια πολυκατοικειας και θελω να βλεπω Champions League. Εχουμε διαφορετικα πιατα.

Θα παιξει το multiview χωρις να υπαρχει φυσικη συνδεση των δυο αποκωδικοποιητών;

Ευχαριστώ.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα,

έμαθα τι παίζει με το εξτρα €10 για Nova Multiview με τον PVR + 1 ακόμα αποκωδικοποιητή.

Η ερωτηση μου είναι η εξης: Οι 2 αποκωδικοποιητες θα πρεπει να ειναι με καποιο τρόπο συνδεδεμένοι μεταξύ τους ή/και να παίρνουν σήμα από το ίδιο πιάτο;

Το ρωταω γιατι ο πατέρας μένει στον 2ο και θελει ακόμα να βλεπει ελληνικό ποδόσφαιρο και εγώ μένω στον 6ο της ιδια πολυκατοικειας και θελω να βλεπω Champions League. Εχουμε διαφορετικα πιατα.

Θα παιξει το multiview χωρις να υπαρχει φυσικη συνδεση των δυο αποκωδικοποιητών;

Ευχαριστώ.

Στο site πάντως λέει πως οι 2 αποκωδικοποιητές πρέπει να συνδεθούν μεταξύ τους!

http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=5572

Δημοσ.

Αυτο διαβασα κι εγω. Μαλακια αν ειναι ετσι δε μου κανει.

Τελικα πρεπει να ειναι ενωμενοι μεταξυ τους.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ποιο είναι το πρόβλημα; Αφού στην κεραία θα έπρεπε να συνδέονται, οπότε καλώδιο θα είχες ούτως η άλλως.

Είναι πολύ βολικό το multiview και σε τέτοιες περιπτώσεις μπορείς να γλυτώσεις λεφτά.

Δημοσ.

Ποιο είναι το πρόβλημα; Αφού στην κεραία θα έπρεπε να συνδέονται, οπότε καλώδιο θα είχες ούτως η άλλως.

Είναι πολύ βολικό το multiview και σε τέτοιες περιπτώσεις μπορείς να γλυτώσεις λεφτά.

Πουλα πουλα......! :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...