Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιώντας  τον Internet Explorer 10 και συγκεκριμένα την έκδοση 10.0.9200.16660, όταν επισκέπτομαι την ιστοσελίδα του eshop, μου βγάζει το εξής μήνυμα:

IE Extension OnClick
ID:1,
Operation:1,
Sub operation:0,

post-245210-0-42579600-1376999829_thumb.png

Αυτό συμβαίνει μόνο κατά την περιήγηση στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα και πουθενά αλλού. Επίσης κατά την περιήγηση, στην ιστοσελίδα αυτή, με Firefox και Chrome δεν παρουσιάζεται κανένα πρόβλημα. Μήπως γνωρίζει κάποιος για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό?

Δημοσ.

Αν πατήσεις ΟΚ τι γίνεται ? :P

PS: Κοίταξε τα extensions του ie και απεγκατέστησε αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα  

Δημοσ.

Αν πατήσω o.k. απλά φεύγει το συγκεκριμένο παράθυρο του μηνύματος και μπορώ να συνεχίσω την περιήγηση, μέχρι να επιλέξω κάτι άλλο από το συγκεκριμένο site και μου ξαναβγάζει πάλι το ίδιο μήνυμα και πάει λέγοντας.

Δημοσ.

Αν πατήσω o.k. απλά φεύγει το συγκεκριμένο παράθυρο του μηνύματος και μπορώ να συνεχίσω την περιήγηση, μέχρι να επιλέξω κάτι άλλο από το συγκεκριμένο site και μου ξαναβγάζει πάλι το ίδιο μήνυμα και πάει λέγοντας.

Έψαξες τα extensions ? γιατί μου φαίνεται για κάτι όχι και τόσο αθώο  :unsure:  :unsure:

Δημοσ.

Τώρα μόλις, ενεργοποιώντας και απενεργοποιώντας τα πρόσθετα, διαπίστωσα ότι το πρόσθετο που δημιουργεί το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι το:

- DVDVideoSoft WebPageAdjuster Class (DVDVideoSoft Ltd.)
- Free YouTube Download  (DVDVideoSoft Ltd.)

Σ'ευχαριστώ για την άμεση  βοήθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...