babis_89 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα σας. Έχω το SAMSUNG GALAXY FAME και έχει αρχίσει να κολλάει τον τελευταίο καιρό. Θέλω να κάνω αναβάθμιση του λογισμικού αλλά δεν βρίσκω ούτε στην Samsung ποια έκδοση του SUITE PC υποστηρίζει το κινητό μου. Παλεύω εδώ και καιρό να βγάλω άκρη αλλά δεν καταφέρνω τίποτα. Όταν το συνδέω στον υπολογιστή το αναγνωρίζει σαν φορητή συσκευή. Μπορείτε μήπως να με βοηθήσετε; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα σας. Έχω το SAMSUNG GALAXY FAME και έχει αρχίσει να κολλάει τον τελευταίο καιρό. Θέλω να κάνω αναβάθμιση του λογισμικού αλλά δεν βρίσκω ούτε στην Samsung ποια έκδοση του SUITE PC υποστηρίζει το κινητό μου. Παλεύω εδώ και καιρό να βγάλω άκρη αλλά δεν καταφέρνω τίποτα. Όταν το συνδέω στον υπολογιστή το αναγνωρίζει σαν φορητή συσκευή. Μπορείτε μήπως να με βοηθήσετε; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/smartphone/android/GT-S6810PWNEUR-support
JamesSP472 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Κατέβασε το Samsung Kies και θα σου πει αν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση αρκεί να συνδέσεις το κινητό στο pc και άσε να το δει το πρόγραμμα.
babis_89 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 προσπάθησα 3 φορές με το kies αλλά μου βγάζει σφάλμα. <<Αποτυχία εκτέλεσης αναβάθμισης υλικολογισμικού. Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα>>. Αυτό το μήνυμα μου βγάζει συνεχως
JamesSP472 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 προσπάθησα 3 φορές με το kies αλλά μου βγάζει σφάλμα. <<Αποτυχία εκτέλεσης αναβάθμισης υλικολογισμικού. Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα>>. Αυτό το μήνυμα μου βγάζει συνεχως Δοκίμασε την αντιμετώπηση προβλημάτων
JamesSP472 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δοκίμασες με άλλους τρόπους πχ wifi Αποστολή από το Samsung Galaxy Ace GT-S5839i με τη χρήση Insomnia App
babis_89 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Με wifi δεν δοκίμασα όχι.. Πώς γίνεται? Ως αναφορά όμως τον άλλον τρόπο. Συνδέω το κινητό στον Υπολογιστή, το αναγνωρίζει στο Kies και ενώ πατάω την επιλογή Έναρξη αναβάθμισεις , κάνει λήψη του λογισμικού και αφού το κάνει αυτό εμφανίζει ένα άλλο παραθυράκι και μια καινούρια μπάρα η οποία δεν φορτώνει και εκεί ακριβώς εμφανίζει το Σφάλμα.. Τι να κάνω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα