timos81 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Τα μηχανηματα για Video Editing, Workstation δυστυχως θελουν τα παντα , cpu , gpu , ram , ssd , hdd raid1 καλη οθονη μπορει και 2 . Θα συμφωνησω και εγω με τα παιδια WalkerSW και nike1600 αν ειναι καθαρα για επαγγελματικη χρηση να πας σε Dell. Τα μηχανηματα ειναι δοκιμαζμενα απο παρα πολλες εταιρειες + οτι εχεις πληρης υποστηριξει απο την Dell. Αν μπορουσα να κανω τετοια αγορα θα πηγαινα με κλειστα τα ματια σε Dell Precision. Οποιος και να σου λεει πανε σε κατι custom για να κοψεις λεφτα να ξερεις οτι θα χασεις περισσοτερα.
george kesoglu Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Ρε παιδιά συμφωνώ και εγώ εάν ήταν για επαγγελματικό μηχάνημα να πηγενε σε dell Αλλά δεν το θέλει για επαγγελματικό
timos81 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Τοτε να παει σε custom απλα να βαλει καλη καρτα γραφικων
george kesoglu Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Παρόλο που ακόμα και οι εταιρίες προγραμμάτων επεξεργασίας βίντεο λένε και διαφημίζουν ότι υποστηρίζουν επιτάχυνση επεξεργασιασ μέσο κάρτας γραφικών στην πράξη το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό ειδικά εάν μιλάμε για hd θα έλεγα είναι απαγορευτικό (το έχω ψάξει για ένα φίλο φωτογραφο) θα ήταν πολύ εύκολο για μένα να του προτείνω μια κάρτα με πολλούς cuda και όλα να ήταν καλά ... Αλλά Δυστυχος τζάμπα λεφτά , τώρα εάν θέλει να την βάλει για καθαρά ψυχολογικους λόγους ή για να παίξει και κανά παιχνίδι αλλάζει το πράμα
timos81 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 αν δεν βαλει καρτα απλα το rendering το ξεχναμε . πχ με καρτα μπορει ολο το project να παρει 5 λεπτα χωρις καρτα 1 ωρα .
george kesoglu Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Συμφωνώ ότι θα κάνει μόνο 5 λεπτά Κρατάω σοβαρές επιφυλάξεις για την ποιότητα της εικόνας Εάν ήταν για ψηφιακά μοντέλα 3d animation κτλ τότε Ναι να έβαζε και μια quadro και να τελείωνε το θέμα
timos81 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δεν αλλαζει ποιοτητα εικονας . Ποιος ειπε κατι τετοιο ;
ioulios ptimper Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 παιδια ευχαριστω για το ενδιαφερον, απλα κοιταζω και μορφες διακανονισμου και αυτος που προτεινει ο κοτσωβολος με καλυπτει. σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν θα ηθελα να καταληξω στον κοτσωβολο για να αγορασω υπολογιστη αφου ξερω οτι δεν εχει τους τεχνικους του πλαισιου, ουτε των μουλτιραμα. επισης κοιταζω να ειναι κομπακτ και οχι συνθεση γιατι το ατομο που θα το χρησιμοποιησει δεν νιωθει ασφαλης με τις καστομ επιλογες διοτι δεν γνωριζει κι εγω δεν εχω τον χρονο για τυχον επισκευες απομερους μου. μακαρι να θελε να του κανω ενα καστομ αφου με 1200 φτιαχνεις πυραυλο. επισης προεκυψε και το θεμα της οθονης αναμεσα σε 21.5 κ 23ιντσες. εχω δει καποια μοντελα της LG με χρονο αποκρισης 5μσ και 1900χ1080. αναλυση.... περιμενω τα φωτα σας.//
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα