maxeoner Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Καλησπερα σε οσους ειναι εδω και δεν διακοπαρουν θελω να μου δωσεται στεγνα ποιο απ τα 2 να επιλεξω1 Site: http://www.e-gate.gr/computers-and-hardware/hardware-components/power-supply-units/thermaltake-smart-se-530w-14cm-fan-sps-530m.html">Αυτο 2 η Site: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.641155">αυτο
GiannisWalker Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Ποιό είναι το χρηματικό όριο που έχεις ?
maxeoner Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 οχι ανεξαρτητα απο αυτο κοιτα να σου εξηγισω εγω εχω το κορσαιρ αλλα επεσε στα χερια μου και το τηερμαλταικε ποιο να πουλησω και ποιο να κρατησω?
MauMaus Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 αν το corsair το εχεις ηδη φορεσει πανω κ ειναι εντελος αθορυβο και δεν εχεις κανενα προβλημα κρατα το κ σπρωξε το αλλο ..
cabdik Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 βρε παιδια, τοσοι ορθογραφοι υπαρχουν. τουλαχιστον τους τιτλους των θεματων ελεγξτε τους..!!! ΔΙΛΛΗΜΑ..!!! στο ερωτημα σου, θα κρατουσα το CX λογω των 3 χρονων εγγυησης εναντι 2 του ΤΤ..!! 1
bmv Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 βρε παιδια, τοσοι ορθογραφοι υπαρχουν. τουλαχιστον τους τιτλους των θεματων ελεγξτε τους..!!! ΔΙΛΛΗΜΑ..!!! στο ερωτημα σου, θα κρατουσα το CX λογω των 3 χρονων εγγυησης εναντι 2 του ΤΤ..!! Λες την εξυπνάδα σου και το γράφεις και λάθος!
maxeoner Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Ευχαριστω παιδια τελικα κρατισα το κορσαιρ(αληθεια ειμαι τελιος ανορθογραφος αλλα δεν νωμιζω να ενοχλει και τοσο!
WalkerSW Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Ευχαριστω παιδια τελικα κρατισα το κορσαιρ(αληθεια ειμαι τελιος ανορθογραφος αλλα δεν νωμιζω να ενοχλει και τοσο! Λαθος νομιζεις αλλα τεσπα....
cabdik Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 βρε παιδια, τοσοι ορθογραφοι υπαρχουν. τουλαχιστον τους τιτλους των θεματων ελεγξτε τους..!!! ΔΙΛΛΗΜΑ..!!! στο ερωτημα σου, θα κρατουσα το CX λογω των 3 χρονων εγγυησης εναντι 2 του ΤΤ..!! Λες την εξυπνάδα σου και το γράφεις και λάθος!Ενώ εσύ είσαι ευγενικοτατος. Συγχαρητήρια..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα