Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε οσους ειναι εδω και δεν διακοπαρουν θελω να μου δωσεται στεγνα ποιο απ τα 2 να επιλεξω
1Link.png Site: http://www.e-gate.gr/computers-and-hardware/hardware-components/power-supply-units/thermaltake-smart-se-530w-14cm-fan-sps-530m.html">Αυτο
2 η  Link.png Site: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.641155">αυτο

Δημοσ.

οχι ανεξαρτητα απο αυτο κοιτα να σου εξηγισω εγω εχω το κορσαιρ αλλα επεσε στα χερια μου και το τηερμαλταικε ποιο να πουλησω και ποιο να κρατησω?

Δημοσ.

αν το corsair το εχεις ηδη φορεσει πανω κ ειναι εντελος αθορυβο και δεν εχεις κανενα προβλημα κρατα το κ σπρωξε το αλλο ..

Δημοσ.

βρε παιδια, τοσοι ορθογραφοι υπαρχουν. τουλαχιστον τους τιτλους των θεματων ελεγξτε τους..!!!

ΔΙΛΛΗΜΑ..!!!

στο ερωτημα σου, θα κρατουσα το CX λογω των 3 χρονων εγγυησης εναντι 2 του ΤΤ..!!

• Like 1
Δημοσ.

βρε παιδια, τοσοι ορθογραφοι υπαρχουν. τουλαχιστον τους τιτλους των θεματων ελεγξτε τους..!!!

ΔΙΛΛΗΜΑ..!!!

στο ερωτημα σου, θα κρατουσα το CX λογω των 3 χρονων εγγυησης εναντι 2 του ΤΤ..!!

Λες την εξυπνάδα σου και το γράφεις και λάθος!

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια τελικα κρατισα το κορσαιρ(αληθεια ειμαι τελιος ανορθογραφος αλλα δεν νωμιζω να ενοχλει και τοσο!

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια τελικα κρατισα το κορσαιρ(αληθεια ειμαι τελιος ανορθογραφος αλλα δεν νωμιζω να ενοχλει και τοσο!

Λαθος νομιζεις αλλα τεσπα.... 

Δημοσ.

ΔΙΛΛΗΜΑ..!!!

Λες την εξυπνάδα σου και το γράφεις και λάθος!
Ενώ εσύ είσαι ευγενικοτατος. Συγχαρητήρια..!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...