Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Θέλω να βάλω έναν SSD 128GB σε 27άρη iMac. Το βασικό μου ερώτημα είναι μεταξύ ποιών τιμών κυμαίνεται το κόστος εγκατάστασης και αν έχετε να προτείνετε κάποιο κατάστημα. Ρώτησα γνωστό κατάστημα και μου κοστολόγησαν από 250€ για δίσκο συν τα εργατικά, το οποίο μου φάνηκε παράλογη τιμή. Oπότε δε πρότεινα να φέρω δικό μου δίσκο (crucial m500), τότε μου ζήτησαν 160€ για τα εργατικά μόνο.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

δυστυχως αμ εχεις εγγυηση και δεν θες να την χασεις, τα τυπακια πατανε στον καλο και βαρανε ολοι το ιδιο.

αν δεν εχεις εγγυηση μπορεις νομιζω σχετικα απλα να κανεις και μονος την τραμπα.

offtopic: σου αρκουν τα 128;

Δημοσ.

καταρχήν είσαι ακόμα σε εγγύηση;

δλδ έχεις Apple Care plan?

Ο υπολογιστής, αγορασμένος από Ρουμανία, παραδόθηκε Οκτώβριο του '11. Άρα θα ισχύει περίπου δύο μήνες ακόμη η εγγύηση. Αυτό αληθεύει υπό την προϋπόθεση ότι εφαρμόζεται απόφαση της ΕΕ επί της Apple ότι πρέπει να εναρμονίσει την διάρκεια εγγύησης στο ελάχιστο των δύο ετών.

Δημοσ.

Ο υπολογιστής, αγορασμένος από Ρουμανία, παραδόθηκε Οκτώβριο του '11. Άρα θα ισχύει περίπου δύο μήνες ακόμη η εγγύηση. Αυτό αληθεύει υπό την προϋπόθεση ότι εφαρμόζεται απόφαση της ΕΕ επί της Apple ότι πρέπει να εναρμονίσει την διάρκεια εγγύησης στο ελάχιστο των δύο ετών.

καλά κρασιά με ΕΕ και Apple και ότι ισχίει για 2 χρόνια.

θέλει πολύ ψάξιμο και σπάσιμο νέυρων.

Γνώμη μου βρες έναν Third Certified τεχνικό και κάνε εκεί την αλλαγή.

στο μιλαράκι στη θεσσαλονίκη που ρώτησα κοστίζε ένα 50άρι με δικό μου δίσκο.

• Like 1
Δημοσ.

δυστυχως αμ εχεις εγγυηση και δεν θες να την χασεις, τα τυπακια πατανε στον καλο και βαρανε ολοι το ιδιο.

αν δεν εχεις εγγυηση μπορεις νομιζω σχετικα απλα να κανεις και μονος την τραμπα.

offtopic: σου αρκουν τα 128;

Απ' όσο ξέρω, είναι όχι  εύκολη η διαδικασία εγκατάστασης και να πω την αλήθεια φοβάμαι μη κάνω κάποια μα**κία. Ναι μου αρκούν τα 128. Άλλωστε η αποθήκευση των media δεδομένων θα γίνεται στον συμβατικό σκληρό. 

Δημοσ.

αρα θες να βαλεις και δευτερο δισκο μεσα σωστα;

δλδ θα χρειαστεις και καποιο frame η εχει υποδοχη για 2;

σε καθε περιπτωση η 2ετης εγγυηση θελει τρεξιμο και δεν αναγνωριζεται επισημα απο την απλ νομιζω, τουτεστιν, αν παρεις το apple care και πας να το ενεργοποιησεις θα σου πει πως δεν εχεις ενεργη εγγυηση..(εικάζω )

edit: αυτο το αναφερω σαν επιχειρημα γιατι μαλλον δεν εχεις 2 χρονια εγγυηση.

Δημοσ.

αρα θες να βαλεις και δευτερο δισκο μεσα σωστα;

δλδ θα χρειαστεις και καποιο frame η εχει υποδοχη για 2;

σε καθε περιπτωση η 2ετης εγγυηση θελει τρεξιμο και δεν αναγνωριζεται επισημα απο την απλ νομιζω, τουτεστιν, αν παρεις το apple care και πας να το ενεργοποιησεις θα σου πει πως δεν εχεις ενεργη εγγυηση..(εικάζω )

edit: αυτο το αναφερω σαν επιχειρημα γιατι μαλλον δεν εχεις 2 χρονια εγγυηση.

Ναι. Έχει από την μάνα και χώρο για δεύτερο δίσκο. Όσον αφορά την εγγύηση, κατάλαβα, ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ακομα και να εχει υπολοιπο εγγυησης(που λογικα δεν εχει), θελεις να χρυσοπληρωσεις την αλλαγη για να εχεις υπολοιπο εγγυησης μολις 2 μηνες ακομα;;

Δεν νομιζω οτι εχει νοημα κατι τετοιο.

Δημοσ.

Δεν υπήρξα σαφής. Αυτό που υπονοούσα ήταν ότι και αν είναι διετής η εγγύηση, λήγει σύντομα. Άρα δεν πρόκεται να χρυσοπληρώσω...

Οκ, σωστος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, το πιό λογικό είναι να μην βάλεις τον σκληρό τώρα αλλά σε δυό μήνες. Τότε θα έχει λήξει και η εγγύηση και δεν θα έχεις πρόβλημα. Η τοποθέτηση του δεύτερου σκληρού δίσκου ((SSD) είναι αστεία υπόθεση.

Ρίξε και μιά ματιά στο youtube να δείς άν το έχει κάνει κάποιος άλλος το ίδιο και το έχει τραβήξει βίντεο, να πάρεις μιά ιδέα.

Άν δέν νιώθεις πάλι ότι θα τα καταφέρεις λόγω απειρίας, πήγαινε τότε σε τεχνικό και ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ άσε τον να κάνει την αλλαγή.

30 ευρώ ώς εργασία ακούγεται δίκαιο ποσό για έναν επαγγελματία...

Επεξ/σία από tarantino2004
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω βάλει 2. SSD μόνος μου γιατί στην Θεσσαλονίκη μου ζητούσαν 100+ εργατικά . Δεν είναι τπτ δώσε 10-15 Ε για εργαλεία και δες βίντεο στο YouTube .

post-122108-0-67627200-1377716253_thumb.png

[ATTACH]348943[/ATTACH]

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ έχω βάλει μόνος μου σε ιμακ 21.5 2011 ssd. Ακολούθησα τις αναλυτικότατες οδηγίες του ifixit και το βίντεο του macsales.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...