Spyros_Spy Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 http://www.gamespot.com/shows/the-point/?event=why-the-xbox-is-losing-20130814&hd=1
Ελπιδοφορος Προσπαθοπουλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) καλα θελεις και δεν το πιστευεις? τα specs του ps4 ειναι τουλαχιστον 30% πανω απο το xbox +τις μ@λ@κιες της microsoft. ειχα και θα συνεχισω να εχω ps σπιτι και φυσικα pro. και fifa να επαιζα κονσολα δεν θα αλλαζα. γελαει ο κοσμος με τις κωλοτουμπες εκει στο αμερικα Αυτη η αηδιαστικη καραμελα δεν κοβεται ε? Τι παει να πει κωλοτουμπες βρε αγορι μου? Ειχε ενα "οραμα" ας το θεσω ετσι, ειδε οτι δεν αρεσε στον κοσμο, το πηρε πισω..ΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ? Εμενα το οτι ακουει τον κοσμο θετικοτατο το βλεπω. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2013 από billdanos
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δεν θα μπω καν στον κόπο να κάνω συστάσεις για άλλη μια φορά. Αν δεν είστε ικανοί να συζητήσετε χωρίς να το γυρνάτε σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς, καλύτερα να πάτε μια βόλτα να ηρεμήσετε.
AKISHELLAS1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Πραγματικα παντως καποιοι ειναι μη πω τιποτα αλλο εντελως βλακες που τσακωνοντε περι ps4 h χβοχ κτλ... Τελοσπαντων ...τραγικοι .... αυτο που εχω να πω ειναι πως το pro του ριχνει στα αυτια του fifa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα