Προς το περιεχόμενο

Windows 7 ή Windows 8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα διλημμα ... Χρησιμοποιω win 7 και σκευτομαι  να κανω αναβάθμιση και να βαλω τα win 8 ομως εχω ακουσει διαφορα και οτι εχουν πολλα προβληματα . Τον υπολογιστη τν χρησιμοποιω πιο για Gaming και για σερφαρισμα .Παρακαλω απαντιστε γρηγορα . Ευχαριστω 

Hardware:

intel core pentium g860 

Gainward gtx650 1gb 

8 gb μνημη ram 

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι τα 8 τωρα για τα προβλήματα που λες δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι , ισως να μην εχουν υποστήριξη για τα παντα ακομα αλλα οσο περνάει ο καιρός βγάζουν drivers οι εταιρίες και για παλαιότερο hardware

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα διλημμα ... Χρησιμοποιω win 7 και σκευτομαι  να κανω αναβάθμιση και να βαλω τα win 8 ομως εχω ακουσει διαφορα και οτι εχουν πολλα προβληματα . Τον υπολογιστη τν χρησιμοποιω πιο για Gaming και για σερφαρισμα .Παρακαλω απαντιστε γρηγορα . Ευχαριστω

Κανένα deal breaking πρόβλημα δεν έχουν. Μη σου πω ότι σε αρκετές περιπτώσεις φαίνεται πως λειτουργούν ταχύτερα από τα 7.

Από την άλλη δεν έχουν ούτε κάποιο προτέρημα τόσο σημαντικό ώστε να αξίζει η αναβάθμιση για το μέσο χρήστη. Εκτός βέβαια κι αν σ' αρέσει τόσο πολύ το νέο interface.

Αν θες τη γνώμη μου περίμενε λίγους μήνες, μέχρι να κυκλοφορήσουν επίσημα τα 8.1. Αν και οι διαφορές σε σχέση με τα αρχικά 8 δεν είναι τεράστιες, θεωρώ πως είναι αρκετές για να κάνουν π.χ. κάποιον που έχει συνηθίσει τη λογική του κλασσικού desktop να νοιώσει περισσότερο οικείο το νέο περιβάλλον.

Δημοσ.

Περίμενε μέχρι τον Οκτώβρη που βγαίνουν τα επίσημα 8.1. Εμένα πάντως μου αρέσουν περισσότερα απ'τα 7 γιατί έχουν όλα τα καλά των 7 συν τα έξτρα καλούδια (mount iso, ενσωματωμένο skydrive κ.α)  

Δημοσ.

τεκμηριωμενη μπορω να πω.

Διότι ειναι νωρίς ακόμα και καλύτερα να περιμένεις να υπάρξει πλήρης υποστήριξη για όλους...

Δημοσ.

τα δουλευω πανω απο εναμισι χρονο,απο τοτε που υπηρχαν 3 σταδια beta

τα οποια ειχαν προβληματα

τα rtm τωρα ειναι αριστα

ειναι πιο γρηγορα απο τα 7,και εχουν και μερικες εξτρα λειτουργιες που μου αρεσουν και δε θυμαμαι να χω πετυχει και μπλε οθονη.

προβλημα κανενα δεν εχω αντιμετωπισει.

σε καλυψα?

Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό στα 100αδες ίδια θέματα που έχουν ανοίξει, ξεκινάω γράφω ένα κατεβατό και λίγο πριν πατήσω το "Απάντηση" το παρατάω γιατί μου συμβαίνει αυτό?

Δημοσ.

Επειδή από προσωπική εμπειρία αντιμετώπισα πρόβλημα σε λάπτοπ συγγενή μου ο οποίος δεν κάνει τρελή χρήση, ότι και να μου λες εσύ για μένα είναι ακόμα νωρίς.Γι αυτό και πριν είπα ότι είναι γνώμη μου.Όποιος θέλει την κρατάει όποιος δεν θέλει δεν την κρατά.

Δημοσ.

Αν μιλάμε για αγορά, δεν νομίζω να το πρότεινα. Δεν έχουν καμιά τρελή διαφορά σε desktop μηχανήματα για να δώσεις 100 ευρώ. Αν είναι τσάμπα, δεν χάνεις κάτι, ίσα ίσα που μπορεί να έχεις μια λίγο πιο γρήγορη απόκριση.

Δημοσ.

Ευχαριστο πολυ παιδια ... οσον αφορα τα προβληματα που με ρωτάτε μερική εχω ακουσει πως ειναι δν ειναι ακομα τελειωμένα και οτι ειναι προβληματικα σε πολλες εφαρμογες παντος απο οτι μου φάνηκε απο τα σχολια σας παιδια προφανος με παραπληροφορισανε και οτι δν υπαρχει καπιο ιδιετερο προβλημα ... απλος θελω να ξερω ακομη πιο λειτουργικό προτινετε για gaming 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...