xalkias99 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Παιδια εχω ενα διλημμα ... Χρησιμοποιω win 7 και σκευτομαι να κανω αναβάθμιση και να βαλω τα win 8 ομως εχω ακουσει διαφορα και οτι εχουν πολλα προβληματα . Τον υπολογιστη τν χρησιμοποιω πιο για Gaming και για σερφαρισμα .Παρακαλω απαντιστε γρηγορα . Ευχαριστω Hardware: intel core pentium g860 Gainward gtx650 1gb 8 gb μνημη ram
SPANK Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μια χαρα ειναι τα 8 τωρα για τα προβλήματα που λες δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι , ισως να μην εχουν υποστήριξη για τα παντα ακομα αλλα οσο περνάει ο καιρός βγάζουν drivers οι εταιρίες και για παλαιότερο hardware
Universal Soldier Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δεν υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος να τρέξεις να βάλεις windwos 8 όταν το pc σου τα παίξει και θέλει format τότε βάλε 8.
N3k21 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Παιδια εχω ενα διλημμα ... Χρησιμοποιω win 7 και σκευτομαι να κανω αναβάθμιση και να βαλω τα win 8 ομως εχω ακουσει διαφορα και οτι εχουν πολλα προβληματα . Τον υπολογιστη τν χρησιμοποιω πιο για Gaming και για σερφαρισμα .Παρακαλω απαντιστε γρηγορα . Ευχαριστω Κανένα deal breaking πρόβλημα δεν έχουν. Μη σου πω ότι σε αρκετές περιπτώσεις φαίνεται πως λειτουργούν ταχύτερα από τα 7. Από την άλλη δεν έχουν ούτε κάποιο προτέρημα τόσο σημαντικό ώστε να αξίζει η αναβάθμιση για το μέσο χρήστη. Εκτός βέβαια κι αν σ' αρέσει τόσο πολύ το νέο interface. Αν θες τη γνώμη μου περίμενε λίγους μήνες, μέχρι να κυκλοφορήσουν επίσημα τα 8.1. Αν και οι διαφορές σε σχέση με τα αρχικά 8 δεν είναι τεράστιες, θεωρώ πως είναι αρκετές για να κάνουν π.χ. κάποιον που έχει συνηθίσει τη λογική του κλασσικού desktop να νοιώσει περισσότερο οικείο το νέο περιβάλλον.
JamesSP472 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Περίμενε μέχρι τον Οκτώβρη που βγαίνουν τα επίσημα 8.1. Εμένα πάντως μου αρέσουν περισσότερα απ'τα 7 γιατί έχουν όλα τα καλά των 7 συν τα έξτρα καλούδια (mount iso, ενσωματωμένο skydrive κ.α)
Ntinaras Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Γνώμη μου, ακόμα μην βάλεις τα 8. τεκμηριωμενη μπορω να πω. 1
A_panM Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 τεκμηριωμενη μπορω να πω. Διότι ειναι νωρίς ακόμα και καλύτερα να περιμένεις να υπάρξει πλήρης υποστήριξη για όλους...
Ntinaras Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 τα δουλευω πανω απο εναμισι χρονο,απο τοτε που υπηρχαν 3 σταδια beta τα οποια ειχαν προβληματα τα rtm τωρα ειναι αριστα ειναι πιο γρηγορα απο τα 7,και εχουν και μερικες εξτρα λειτουργιες που μου αρεσουν και δε θυμαμαι να χω πετυχει και μπλε οθονη. προβλημα κανενα δεν εχω αντιμετωπισει. σε καλυψα?
spirosd2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Τον τελευταίο καιρό στα 100αδες ίδια θέματα που έχουν ανοίξει, ξεκινάω γράφω ένα κατεβατό και λίγο πριν πατήσω το "Απάντηση" το παρατάω γιατί μου συμβαίνει αυτό?
A_panM Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Επειδή από προσωπική εμπειρία αντιμετώπισα πρόβλημα σε λάπτοπ συγγενή μου ο οποίος δεν κάνει τρελή χρήση, ότι και να μου λες εσύ για μένα είναι ακόμα νωρίς.Γι αυτό και πριν είπα ότι είναι γνώμη μου.Όποιος θέλει την κρατάει όποιος δεν θέλει δεν την κρατά.
tolis_01 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Αν μιλάμε για αγορά, δεν νομίζω να το πρότεινα. Δεν έχουν καμιά τρελή διαφορά σε desktop μηχανήματα για να δώσεις 100 ευρώ. Αν είναι τσάμπα, δεν χάνεις κάτι, ίσα ίσα που μπορεί να έχεις μια λίγο πιο γρήγορη απόκριση.
xalkias99 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Ευχαριστο πολυ παιδια ... οσον αφορα τα προβληματα που με ρωτάτε μερική εχω ακουσει πως ειναι δν ειναι ακομα τελειωμένα και οτι ειναι προβληματικα σε πολλες εφαρμογες παντος απο οτι μου φάνηκε απο τα σχολια σας παιδια προφανος με παραπληροφορισανε και οτι δν υπαρχει καπιο ιδιετερο προβλημα ... απλος θελω να ξερω ακομη πιο λειτουργικό προτινετε για gaming
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα