nickvas19 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 καλησπερα εαν γνωριζει καποιος να μου λυσει μια απορια.εχω ενα iphone 4 σε 6.1.3 εκδοση.δεν εχει γινει ποτε στο κινητο jailbreak οποτε δεν υπαρχουν shsh blobs. προσπαθησα να κανω downgrade αλλα δεν γινεται.και οσα site λενε χωρις shsh blobs στην ουσια ειναι με shsh blobs πλην ομως αφηνουν το προγραμμα να το βρει. καπου αλλου διαβασα οτι γινεται jailbreak στο iphone 4 αλλα δεν το επιχειρησα διοτι ακομα κατεβαζω ipsw. γνωριζει καποιος να μου πει ακριβως τι πρεπει να κανω?η να με παραπεμψει σε κανενα αξιολογο site.εγω το μονο που θελω ειναι να το κανω jailbreak σε οποια εκδοση γινεται. ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 http://www.jailbreak-me.info Υπαρχει tethered jb . Downgrade το θεωρω απιθανο , θα φας αδικα τον χρονο σου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) ωραια!!οχι downgrade jailbreak κανω με τον γνωστο τρόπο?! Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2013 από nickvas19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 ωραια!!οχι downgrade jailbreak κανω με τον γνωστο τρόπο?! Σου λεει ποιο tool θα χρησιμοποιησεις . Προσοχη ειναι tethered , αν σου κλεισει θα πρεπει να το κανεις boot με το tool που θα κανεις jb . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 εγω θελω μονιμο jailbreak με οποιαδηποτε εκδοση...γινεται?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Οχι δεν γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Φιλος αγορασε iphone4 προσφατα, με 6.1.3 προεγκατεστημενο . Θελει απαραιτητως jailbreak (untethered). O μονος τροπος ειναι να το ψαξω με downgrade? Καπου διαβασα οτι σε παλιες συσκευες σαν το iphone4 γινεται downgrade σχετικα ευκολα. Το θεμα ειναι πως δεν υπαρχουν shsh απο παλαιοτερη εκδοση και το τελευταιο που θελω ειναι να του το brickαρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Τι να σου πω μαν…εγω διαβασα και ειδα πολλα videos και δεν εβγαλα ακρη.ναι ισχυει ότι στα παλια μοντελα είναι πιο ευκολο να γινει κατι πλην όμως οσο παει γινεται ολο και πιο δυσκολο το πραγμα.αλλ πανε οι εποχες 3g το κουμπωνες και αντε γεια Τωρα εκεινο που λες για brick ουτε που ξερω τι είναι, εάν βοηθαει καπου χωρις βεβαια να εχω προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsomby Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Το πάλεψα και εγώ αρκετά την προηγούμενη εβδομάδα με ένα iPhone 4 σε 6.1.3 χωρίς να έχω backup τα shsh και τελικά δεν κατάφερα τίποτα. Υποτίθεται ότι αν δεν τα έχεις τα ψάχνει online αλλά στην πραγματικότητα δεν βρίσκει τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα. Πρώτον δε γίνεται επ' ουδενί λόγο untethered στην 6.1.3, δεύτερον δε γίνεται downgrade χωρίς shsh. Αυτά <p>Το πάλεψα και εγώ αρκετά την προηγούμενη εβδομάδα με ένα iPhone 4 σε 6.1.3 χωρίς να έχω backup τα shsh και τελικά δεν κατάφερα τίποτα. Υποτίθεται ότι αν δεν τα έχεις τα ψάχνει online αλλά στην πραγματικότητα δεν βρίσκει τίποτα.</p> Σχετικά εύκολα γίνεται αν τα έχεις. Απλά πολύ πιθανό όταν κάνεις stitching να έχεις κάνει κάποιο βήμα λάθος. Αν θες βοήθεια μου λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 τα shsh δεν γινεται να τα βρεις απο το ιντερνετ?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsomby Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Σχετικά εύκολα γίνεται αν τα έχεις. Απλά πολύ πιθανό όταν κάνεις stitching να έχεις κάνει κάποιο βήμα λάθος. Αν θες βοήθεια μου λες. Ευχαριστώ αλλά δεν ήταν δικό μου το iPhone και το έχω δώσει πίσω τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 τα shsh δεν γινεται να τα βρεις απο το ιντερνετ?! οχι βέβαια, είναι μοναδικά για κάθε συσκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα