Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατι σκουστηκε παραπανω για 6χχ...αν ηταν να δωσω 400 για 680(που δεν δινω με τιποτα) θα επαιρνα μια 770 στα λεφτα της

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν διαφωνω...αλλα την πηρα 100 ευρω..οποτε μια χαρα ειναι

ναι αλλά αν βάλεις άλλα 100 για μια 2η , άλλα 100  για ένα καλύτερο psu και άλλα 100 για custom ψύκτρες τότε μόνο καλά δεν είναι

ας έπαιρνες μια 770 από την αρχή να καθάριζες, όχι να τραβιέσαι με τις αρχαιολογίες 

Κατι σκουστηκε παραπανω για 6χχ...αν ηταν να δωσω 400 για 680(που δεν δινω με τιποτα) θα επαιρνα μια 770 στα λεφτα της

680 με 770 είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα με τη 2η βελτιωμένη έκδοση της πρώτης, εννοείται πως δεν προτιμάς για κανένα λόγο την 680 στα ίδια λεφτά 

Δημοσ.

σιγουρα δεν διαθετω 300-400 τωρα..οπως ειπα ειχα στο νου μου μια 760..αλλα οταν πουλησα την 5850..εμεινα χωρις pc ενω το χρειαζομουν για την δουλεια....και μου εκατσε αυτη με εγγυηση..οποτε μια χαρα

Δημοσ.

εμένα η άποψή μου είναι ότι έπρεπε επί τόπου να πας στην 760 , χάνεις το χρόνο σου και τα χρήματά σου  με την 480 

και θα χάσεις πολλά περισσότερα αν επιμείνεις στο ίδιο σκεπτικό 

φιλικά πάντα 

κράτα την μέχρι να μπορέσεις να την αλλάξεις με κάτι πιο σύγχρονο και κυρίως εγκατέλειψε τα όποια σχέδια έχεις για να φορτωθείς και μια 2η και να στήσεις το σύστημά σου γύρω από αυτές

έχε τη στο νου σου απλά σα "περαστική" και διώξε τη με τη πρώτη ευκαιρία (που θα έχεις την οικονομική άνεση να πάρεις κάτι καλύτερο ) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...