Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η 480 εχει πανω κατω επιδοσεις 7850/650ti boost γιατι τρελεσται!?

καμια σχεση με την 650ti...η 650 ειναι παρομοια με την 5850

To VS του τίτλου απλά δεν υφίσταται, δύο GTX480 πατάνε χάμω μια 580.

Δύο GTX480 πατάνε GTX760, κοιτάνε στα ίσια μια GTX680 - και στα synthetics είναι και πιο πάνω. Οπότε από performance είναι super να δώσεις ~120 ευρώ για ακόμα μία. Αλλά έχεις energy hungry cpu (που θα πρέπει να κρατήσεις ψηλά) και γενικά energy hungry πλατφόρμα οπότε θα έχεις κακά ξεμπερδέματα με το psu. Αν είχες ένα πολύ καλό 850άρι θα σου έλεγα go for it γιατί σε αυτές τις παλιές το scaling έχει βελτιωθεί πολύ με το πέρασμα του χρόνου, αλλά αν είναι να βάλεις και χρήματα για νέο psu, είναι και η κατανάλωση που μπαίνει στη μέση... αρχίζει να γίνεται κακή επιλογή το sli στην περίπτωσή σου :/

σε ενα psu calculator μου εβγαλε οτι θελω 780w...οποτες 850??

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σε ενα psu calculator μου εβγαλε οτι θελω 780w...οποτες 850??

Στην πράξη (μετρημένο) δύο GTX480 και ένας 2600k (χαλαρότερος ενεργειακά από τον δικό σου) ντρεπόταν για 1-2w να γράψει 800w στον τοίχο, με αρκετά efficient τροφοδοτικό (gold ΑΧ). Πρόσθεσε ΑΝΕΤΑ άλλα 100w για την δική σου πλατφόρμα, βάλε και έναν αέρα που θα θέλεις να έχεις για να μην παίζει κοντά στα protection του το psu, οδηγείσαι μετριοπαθώς σε ΠΟΛΥ ποιοτικό 850άρι. Μην σου πω και ότι παραπάνω δεν σε χάλαγε, μιας και αρκετοί psuoreviewer λένε να έχουμε headroom μέχρι και 30%.

Τώρα αν είναι πολύ fit το 750άρι σου - ούτως η άλλως αντέχουν κάποιο overload - και παίζεις και με χαμηλά vcore μπορεί και να την παλέψει το Tt αλλά θα είναι με την ταυτότητα στο στόμα, και δεν θα ένοιωθα άνετα για καιρό.

Η 480 είναι σαν 570, ένα κλικ (~2%) κάτω από 7870/660σκέτο guyz :)

Δημοσ.

το δικο μου δεν αντεχει σιγουρα...ειναι και μιας 5ετιας....αν το αποφασισω τελικα θα παρω ή 850 ή 1000

ααα εχω κλοκαρει την δικια μου στις επιδοσεις τις 480 ultra charged της point of view

Δημοσ.

γιατι λαθος?

προσωπικα δεν νομιζω οτι εισαι λαθος καθως αυτες οι καρτες παιζουν μπαλα ακομα και τα πιο νεα παιχνιδια..

το αρνητικο οπως ειπες πιο κατω ειναι 106 βαθμους...

αυτο που προτεινω ειναι να κατσεις στα αυγα σου με την μια και μετα παιρνεις απο την 9000σειρα της amd

αν θες οπωσδηποτε να πας σε αλλη μια πρεπει να φροντισεις το θεμα της ψυξης με ειτε 2 καλες αεροψυχτρες ειτε με waterblock και custom υδροψυξη που δεν αξιζει με τιποτα για 3 γενιες καρτα...

αν μπορεις να κανεις καμια οικονομικη πατεντα για να τις κρυωνεις τοτε θα ειναι πολυ καλη λυσε σε σχεση αποδοση/τιμη!

Δημοσ.

δεν διαφωνω...αλλα την πηρα 100 ευρω..οποτε μια χαρα ειναι

μια χαρα εισαι για 100Ε...

και εγω θα την επερνα σιγουρα...

τωρα για sli δεν νομιζω να ειναι τοσο καλες αλλα εχεις και ενα θεματακι με το τροφοδοτικο το οποιο ναι μεν ειναι θηριο αλλα ισως δεν τα καταφερει να τις τροφοδοτισει επαρκως και γενικως θα εισαι στα ορια του...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...