fantomas 7 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 καλημερες!!!! εκανα σε ενα φιλο σε π.σ προ ολιγων μερων φορματ και απο 7 εβαλα χπ... οκ η εγκατασταση.. τον συνδεσα στο ιντερνετ το εβαλα οτι προγραμματα ηθελε οκ και αυτο ...και τον δουλεψα κατι ωρες ακομα σε διαφορες σελιδες ... τον κλεινω του τον δινω ....παει σπιτι του συνδεει ο οτε το ιντερνετ ...δεν μπαινει ο υποογιστης στο ιντερνετ μου λεει αδυναμια συνδεσης με διακομιστη ....τον φερνει παλι σπιτι μου τον βαζω τα ιδια ....κατω δεξια το εικονιδιο δειχνει οτι εγινε η συνδεση !!! βλεπει οταν βγαλω το καλωδιο ethernet ...μπαινω στο avg που ηθελα να δω μηπως παιζει κατι με το firewall kai moy grafei oti den yarxei syndesh ή το ιντερνετ ειναι μπλοκαρισαμενο και το firewall ειναι απενεργοποιημενο οποτε δεν ευθυνεται αυτο .... καμια σκεψη τι μπορει να εχει πειραξει ο φιλος ???
Universal Soldier Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Γραφής την εντολής : start menu --- cmd ------- ipconfig -all όταν εχεις σύνδεση το καλώδιο Ethernet και είναι έτοιμο για internet * Επίσης η Ethernet πρέπει να είναι στο automatic. * Σβήσε τελείως το AVG και ότι άλλη προστασία εxεις βάλει. * Αμα όλα αποτύχουν σβήσε την Ethernet από το device manager και ξανά πέρασε τους drivers
MaxPayne Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 θα ειναι προβλημα με drivers,ακολουθησε οτι λεει ο απο πανω γιατι με προλαβε
fantomas 7 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 θα το δοκιμασω μισο να κανω την αλλαγη απο πσ σε pc ...αφου συνδεθηκα εγω στο ιντερνετ πριν του τον δωσω πως να φταινε οι drivrers ?
Universal Soldier Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Oι drivers δεν φταίνε αφού δούλεψε αλλα ότι λάθος έχει γίνει κατά πασα πιθανότητα θα σβηστεί και θα έρθει η Ethernet στα original settings όταν ξαναπεράσεις τους drivers από την αρχή. πριν σβήσεις τους drivers κανε τα αλλα που σου ειπα
fantomas 7 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 το avg το εσβησα ,αλλαγη καμια αυτο με τιε εντολες κατι δεν εκανα σωστα ή δεν καταλαβα ...
Universal Soldier Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 ipconfig -all ακριβώς όπως το γράφω και πιο πάνω
Universal Soldier Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Άμα δεν είναι το modem σου το 192.168.2.1βάλε την ethernet στο automatic δηλαδή άνοιξε το DHCP
fantomas 7 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Άμα δεν είναι το modem σου το 192.168.2.1 βάλε την ethernet στο automatic δηλαδή άνοιξε το DHCP αυτο θα μπορει να το κανει σπιτι του που εχει δικο του ρουτερ εδω εγω ειμαι στην δουλεια και ειμαστε με σερβερ ...ο υπολογιστης που γραφω τωρα εχει αλλα στοιχεια οποτε κατι δεν παει καλα ...κοιιτα τι εμφανιζει ο υπολογιστης ο δικος μου ( δουλειας) αυτο θα μπορει να το κανει σπιτι του που εχει δικο του ρουτερ εδω εγω ειμαι στην δουλεια και ειμαστε με σερβερ ...ο υπολογιστης που γραφω τωρα εχει αλλα στοιχεια οποτε κατι δεν παει καλα ...κοιιτα τι εμφανιζει ο υπολογιστης ο δικος μου ( δουλειας) τα ιδια δεν θα επρεπε να βγαζει και του γιαννη ( προβληματικος) ???? οταν μαλιστα εχει συνδεθει κανονικα προ 4 ημερων παλι απο το ιδιο καλωδιο??
Universal Soldier Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 είναι απόλυτος λογικά τα settings τις ethernet γιατί κάποιος θα έχει γράψει χειροκίνητα όπως ειπα και πιο πάνω βάλε την Ethernet στο automatic και άνοιξε το DHCP, που στο pc που δεν δουλεύει είναι ΚΛΕΙΣΤΟ Επειδή βλέπω πως μάλλον δεν ξέρεις που είναι οι ρύθμισεις τις κάρτας ethernet μέσα από τα menu τον windows απλός τρέξε την παρακάτω εντολή και άμα τρέξει επιτυχως θα διόρθωση το πρόβλημα σου netsh int ip set address name="Local Area Connection" source=dhcp
fantomas 7 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 είναι απόλυτος λογικά τα settings τις ethernet γιατί κάποιος θα έχει γράψει χειροκίνητα όπως ειπα και πιο πάνω βάλε την Ethernet στο automatic και άνοιξε το DHCP, που στο pc που δεν δουλεύει είναι ΚΛΕΙΣΤΟ Επειδή βλέπω πως μάλλον δεν ξέρεις που είναι οι ρύθμισεις τις κάρτας ethernet μέσα από τα menu τον windows απλός τρέξε την παρακάτω εντολή και άμα τρέξει επιτυχως θα διόρθωση το πρόβλημα σου netsh int ip set address name="Local Area Connection" source=dhcp αργησα να δω την απαντηση σου και απεγκατεστησα τους drivers kai τους ξαναεβαλα ..ετσι ηρθε η εθερνετ στα ισια της και παλι και μπηκε κανονικα στο ιντερνετ ....ελπιζω να το κανει και στο σπιτι τοπυ παιδιου !! ευχαριστω πολυ για την βοηθεια !!!
Universal Soldier Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 πάντως δεν έφταιγαν οι drivers απλός λάθος settings είχατε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα