funbreaker Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Επί μονίμου βάσεως το avast μου βγάζει πως πρέπει να κάνω update την Java 6. [Εικόνα] Πατώντας σήμερα να γίνει η αναβάθμιση με οδήγησε εδώ όπου λεει πως η Java 6 σταμάτησε να υποστηρίζεται γι αυτό και βγάζει μόνιμα ειδοποίηση για ενημέρωση. Όπως φαίνεται και στην εικόνα έχω και την Java 7 στον υπολογιστή ενημερωμένη. Να απεγκαταστήσω την 6 ή χρειάζεται κάπου? Επίσης γιατί έχει και για 32 και για 64 bit? Χρειάζομαι και τα 2?
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Εαν δεν χρειαζεσαι καπου την Java, απεγκατεστησε την τελειως. Εαν την χρειαζεσαι, εχε εγκατεστημενο το τελευταιο update της. Προκειται για ενα απο τα πλεον επιφοβα software απο αποψη ασφαλειας και αυτος ειναι ο λογος που προτεινεται να την εχεις εγκατεστημενη μονο εαν την χρειαζεσαι.
JamesSP472 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Και εμένα μου το έβγαζε το avast και νόμιζα ότι τα χε παίξει. Τελικά αποδείχτηκε ότι είχα και την Java 6 & την 7 Βγάζεις είτε την 6 και αφήνεις την 7 μόνο είτε βγάζεις την java τελείως αν δεν τη χρειάζεσαι
funbreaker Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Και εμένα μου το έβγαζε το avast και νόμιζα ότι τα χε παίξει. Τελικά αποδείχτηκε ότι είχα και την Java 6 & την 7 Βγάζεις είτε την 6 και αφήνεις την 7 μόνο είτε βγάζεις την java τελείως αν δεν τη χρειάζεσαι 1)Σίγουρα δεν χρειάζεται η 6 σε κάτι? 2)Δεν ξέρω γενικά σε τι χρειάζεται η Java ώστε να αποφασίσω να την βγάλω τελείως ή όχι γι αυτό ρώτησα εδω. Επίσης δεν θυμάμαι να πήρα πρωτοβουλία για την βάλω μόνος μου. Δεν θυμάμαι από πότε και γιατί υπάρχει. Οπότε ας μας πει κάποιος που ξέρει τις χρησιμότητες της Java σε ένα pc και αν η απεγκατάσταση μόνο της 6 μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα.
JamesSP472 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Java χρειάζεται συνήθως σε κανα site με drivers π.χ Intel. Εγώ πάντως την έβγαλα και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αν θες να έχεις Java για να είσαι σίγουρος θα βάλεις τη 7 - σε τέτοια θέματα έχουμε πάντα τα τελευταία updates!! Στο κάτω κάτω αν τη χρειαστείς την ξανά κατεβάζεις
funbreaker Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Άρα να απεγκαταστήσω την 6 και να κρατήσω την 7 μόνο?
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Άρα να απεγκαταστήσω την 6 και να κρατήσω την 7 μόνο? Ναι. Και απο τη στιγμη που δεν γνωριζεις εαν την χρειαζεσαι καπου, προτεινω να την απεγκαταστησεις τελειως δοκιμαστικα. Εαν στη ζητησει καποιο προγραμμα προχωρας και παλι σε εγκατασταση της 7 και ουτε γατα ουτε ζημια. 1
funbreaker Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Στην περίπτωση που αποδειχθεί πως την χρειάζομαι θα πρέπει να έχω και την 64 και την 32 έκδοση ή η 32 μπήκε καταλάθος?
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 σβησε την 6 και κρατα την 7! απο τη στιγμη που υπαρχει νεοτερη εκδοση η παλια αυτοματα σταματαει να χρησιμοποιειται! τη Java την χρειαζεασαι γιατι ειναι πολλες σελιδες και προγραμματα που την χρειαζονται για λειτουργησουν! χρειαζεσαι και τις 2 εκδοσεις (32 και 64) γιατι μπορει ενα προγραμμα που εχεις να ειναι 32bit οποτε χρησιμοποιει την 32bit Java ενω ενα προγραμμα 64bit χρησιμοποιει την 64bit Java! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα