spirosoupia Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Καλημέρα σε όλους. Προσανατολίζομαι να πάρω το vero τελικά σαν το πρώτο μου tablet. Νομίζω πως είναι μιά τίμια επιλογή. 'Οποιος έχει το συγκερκιμένο tablet ας γράψει τις εντυπώσεις του, τυχόν προβλήματα και αν άξιζε τελικά για τα λεφτά που έδωσε. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 εχω δουλεψει σε turbo x με αναλογα χαρακτηριστικα οπου η λογικη ειναι η ιδια, δλδ κινεζικο tablet που πανω βαζεις το ονομα σου, και η εμπειρια δεν ηταν και η καλυτερη. θες κατι στα 200 ευρω και 10ρα οθονη αν καταλαβα καλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.K Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 εγω το εχω απο τονν απρίλιο και δεν εχω κανένα θεμα...δεν κολλάει..παίζεις άνετα παιχνίδια όπως nfs most wanted,gta vice city και εχει αρκετα καλη μπαταρια εχω δουλεψει σε turbo x με αναλογα χαρακτηριστικα οπου η λογικη ειναι η ιδια, δλδ κινεζικο tablet που πανω βαζεις το ονομα σου, και η εμπειρια δεν ηταν και η καλυτερη. θες κατι στα 200 ευρω και 10ρα οθονη αν καταλαβα καλα; δεν έχουν καμία σχεση τα turbo x με το 9724...οι διαφορές τους ειναι πολλές...απο υλικα κατασκευης μεχρι μπαταρια και επιδοσεις...η μερα με την νύχτα...στο λεω επειδή τυχαίνει να εχω το 9724 και το αντίστοιχο σε τυρμπο χ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HLIASNIKOLETA Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Έχω κι εγώ το vero a9724 και το μηχάνημα φυσάει!!! Δεν κολλάει πουθενά η οθόνη του ανταποκρίνεται στο άγγιγμα σου η μπαταρία κρατάει αρκετές ώρες και γενικά είναι πολύ καλό και δεν έχει καμιά μα καμία σχέση με το turbo-x που λες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ergidis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 αλλα εχει αδυνατο wifi Τα αλλα οπως τα λενε τα παιδια πολυ καλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Για αγορά από Ελλάδα το Vero είναι τίμια επιλογή.Δε συγκρίνεται πιστεύω με Turbo-X (!) ειδικά σε after sales. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2013 από Millennium Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HLIASNIKOLETA Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Κοιτά, εγώ που είμαι σε 115 τ.μ. το Wi-Fi πιάνει μια χαρά παντού! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skimnos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Κι εγώ μπορώ να πω για το WiFi ότι δεν έχει κανένα θέμα. Από την άλλη το ηχείο του είναι αδύναμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 το έχω ειναι σκυλί αλλα σε αυτα τα λεφτά θα έπαιρνα πλεον το Pipo m6 απο εξω,αριστο και το χω δει απο κοντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα