Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για Vero Tablet A9724

spirosoupia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους.

Προσανατολίζομαι να πάρω το vero τελικά σαν το πρώτο μου tablet.

Νομίζω πως είναι μιά τίμια επιλογή.

'Οποιος έχει το συγκερκιμένο tablet ας γράψει τις εντυπώσεις του, τυχόν προβλήματα και αν άξιζε τελικά για τα λεφτά που έδωσε.

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω δουλεψει σε turbo x με αναλογα χαρακτηριστικα οπου η λογικη ειναι η ιδια, δλδ κινεζικο tablet που πανω βαζεις το ονομα σου, και η εμπειρια δεν ηταν και η καλυτερη. θες κατι στα 200 ευρω και 10ρα οθονη αν καταλαβα καλα;

εγω το εχω απο τονν απρίλιο και δεν εχω κανένα θεμα...δεν κολλάει..παίζεις άνετα παιχνίδια όπως  nfs most wanted,gta vice city και εχει αρκετα καλη μπαταρια

εχω δουλεψει σε turbo x με αναλογα χαρακτηριστικα οπου η λογικη ειναι η ιδια, δλδ κινεζικο tablet που πανω βαζεις το ονομα σου, και η εμπειρια δεν ηταν και η καλυτερη. θες κατι στα 200 ευρω και 10ρα οθονη αν καταλαβα καλα;

δεν έχουν καμία σχεση τα turbo x με το 9724...οι διαφορές τους ειναι πολλές...απο υλικα κατασκευης μεχρι μπαταρια και επιδοσεις...η μερα με την νύχτα...στο λεω επειδή τυχαίνει να εχω το 9724 και το αντίστοιχο σε τυρμπο χ

• Like 1

Έχω κι εγώ το vero a9724 και το μηχάνημα φυσάει!!! Δεν κολλάει πουθενά η οθόνη του ανταποκρίνεται στο άγγιγμα σου

η μπαταρία κρατάει αρκετές ώρες και γενικά είναι πολύ καλό και δεν έχει καμιά μα καμία σχέση με το turbo-x που λες!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για αγορά από Ελλάδα το Vero είναι τίμια επιλογή.Δε συγκρίνεται πιστεύω με Turbo-X (!) ειδικά σε after sales.

Επεξ/σία από Millennium

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...