funbreaker Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Άρα το κρατάω? Αν δεν κινδυνεύει το ίδιο να εκραγεί ή να πάρει φωτιά, υπάρχει περίπτωση να κινδυνεύει το netbook για κάποιο λόγο?
aris1986 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 To netbook θα κινδυνέψει αν του βάλεις παραπάνω volt στον φορτιστή.
funbreaker Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 To netbook θα κινδυνέψει αν του βάλεις παραπάνω volt στον φορτιστή. Παραπάνω volt εγώ πως να του βάλω? Ρωτάω αν αυτό το πρόβλημα που έχει αυτός ο φορτιστής μπορεί να προκαλέσει μετάδοση παραπάνω volt ή είναι κάτι φυσιολογικό και ακίνδυνο και απλά ενοχλητικό.
aris1986 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Α δεν εχει ποτενσιόμετρο; Οπως ειχε ο δικος μου. Το zzzzzzzzzzz που ακους ειναι απο το πηνιο. Οταν το χεις αναμμενο λογικα θα το ακους πιο χαμηλα. Οταν ειναι σβηστο και στο ρευμα θα το ακους πιο δυνατα. Γι' αυτο το ακουσες πρωινιάτικα και σκαλωσες! Φυσιολογικο ειναι νομιζω.
funbreaker Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Α δεν εχει ποτενσιόμετρο; Οπως ειχε ο δικος μου. Το zzzzzzzzzzz που ακους ειναι απο το πηνιο. Οταν το χεις αναμμενο λογικα θα το ακους πιο χαμηλα. Οταν ειναι σβηστο και στο ρευμα θα το ακους πιο δυνατα. Γι' αυτο το ακουσες πρωινιάτικα και σκαλωσες! Φυσιολογικο ειναι νομιζω. Όχι δεν έχει. Ναι νομίζω πως εν λειτουργία δεν κάνει τόσο θόρυβο εκτός κι αν δεν το καταλαβαίνω λόγω του θορύβου του pc. Αφού είναι φυσιολογικό θα το κρατήσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα