funbreaker Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Πριν λίγες μέρες αγόρασα αυτό. Ξυπνάω σήμερα το πρωί και παρατήρώ έναν παράξενο ήχο στο δωμάτιο. Έψαχνα να βρω από που προέρχεται και δεν μπορούσα και τελικά μετά από προσπάθεια βρήκα πως προερχόταν από αυτό το τροφοδοτικό που ήταν και ζεστό. Γιατί κάνει ήχο? Πως το κόβετε, θα εκραγεί? Θα πάρει φωτιά? Ή είναι κάτι συνηθισμένο?
SPANK Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 3 πράγματα θα κανεις , πρώτον δεν το ξανα βάζεις στο laptop σου εκτος και αν θες στο μέλλον (πολυ κοντινό) να ανοίξεις θέμα με " Δεν ανοίγει το Laptop βοήθεια " , 2ον μιας και το αγόρασες πρόσφατα μιλα με τον πωλητή και ανέφερε του το πρόβλημα για να σε αποζημιώσει η να νου στείλει καινούργιο και 3ον πετα το απο το παράθυρο (να εχει σκουπίδια απο κατω ομως μην το φαει κανενας στο κεφάλι) , αυτα 1
funbreaker Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 ΟΚ μπορώ να πω πως με τρόμαξες αρκετά καθώς η πρώτη κίνηση που έκανα μόλις το διάβασα το post σου ήταν να βγάλω το βύσμα απ το netbook. Είναι χαλασμένο δηλαδή σίγουρα? Θα το δεχτεί ο πωλητής?
SPANK Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Με τετοιο θόρυβο που κανει εγω παντως δεν θα το άφηνα πανω στο laptop μου ακομα και να λειτουργούσε, καλο αυτος ο θόρυβος δεν μπορει να ειναι παντως, μιλα με τον πωλητή και πες του για το πρόβλημα
WalkerSW Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Ελα ρε παιδια ας μην γινομαστε υπερβολικοι ... κατα πασα πιθανοτητα ηλεκτρικος συντονισμος ειναι... δύο ΓΝΗΣΙΟΥΣ hp εχω που το κανουν και κανα 2 ακομη απο μικροσυσκευές και δεν εχουν δημιουργησει ποτε προβλημα εδω και χρονια...
funbreaker Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 O θόρυβος δεν ακούγεται τόσο δυνατά όσο στο αρχείο (έβαλα το κινητο και ηχογράφησα ακριβώς από πάνω του), την ημέρα δεν τον ακούς αν δουλεύει και το pc. Το πρωί όμως που δεν δούλευε καμιά συσκευή ακουγόταν όμως. Επίσης είναι πολύ ζεστό. Ο πωλητής πιθανώς να μου πει πως δεν είναι τίποτα για να γλιτώσει την αποστολή 2ου...
WalkerSW Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Εγω στην θεση σου θα τον χρησιμοποιουσα αφοβα εκτος και αν με εκνευριζε ο θορυβος... ουσιαστικα ειναι το ιδιο πραγμα με το coil whine που παρουσιαζουν καποια τροφοδοτικα.
rounsmith Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Buzzing sound =πηνείο. Αυτά παθαίνεις αν πάρεις κινέζικο φορτιστή. Σε καινούριους φορτιστές βάζουνε γύρω από τα πηνεία θερμοσυσταλόμενα για να μην σφυρίζουνε αλλά σε κινέζικους το "μακαρόνι" είναι ακριβό από ότι φαίνεται :/
SPANK Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Εγω παντως δεν θα ήθελα ο φορτιστής μου να κανει τετοιο θόρυβο , μπορει να μην γίνει και τιποτα να σου κρατήσει χρόνια αλλα το διακινδυνεύεις ? εγω παντως οχι
funbreaker Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Buzzing sound =πηνείο. Αυτά παθαίνεις αν πάρεις κινέζικο φορτιστή. Σε καινούριους φορτιστές βάζουνε γύρω από τα πηνεία θερμοσυσταλόμενα για να μην σφυρίζουνε αλλά σε κινέζικους το "μακαρόνι" είναι ακριβό από ότι φαίνεται :/ Αυτό το φαινόμενο εκτός από ενοχλητικό επικίνδυνο είναι? Μου την έχει δώσει να αλλάζω κάθε 2-3 μήνες φορτιστή. Ο αυθεντικός μετά από καιρό είχε αρχίσει να μην κάνει επαφή. Πήρα άλλον αυθεντικό και τα ίδια μετά από λίγο. Πήρα άλλον ακριβό μη αυθεντικό και τα ίδια. Αντικατέστησα με εγγύηση τον τελευταίο και τα ίδια. Έτσι κατέληξα στην λύση εντός φθηνού κινέζικου μιας και χαλάνε έτσι κι αλλιώς. (ο λόγος που ίσως φθείρονται τόσο είναι γιατί τους χρησιμοποιώ στο netbook που δεν το έχω πάνω στο γραφείο αλλά σε κρεβάτι, καναπέ κτλ, κινούμενο συνέχεια) Αν υπάρχει έστω και ο παραμικρός κίνδυνος να τον πετάξω αλλά αν είναι κάτι φυσιολογικό και απλά ενοχλητικό θα τον κρατήσω γιατί βαρέθηκα να αλλάζω φορτιστές κάθε 2-3 μήνες.
QuantumWanderer Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Γιατί κάνει ήχο? Πως το κόβετε, θα εκραγεί? Θα πάρει φωτιά? Ή είναι κάτι συνηθισμένο? Εγώ θα πρότεινα να εκκενώσεις την περιοχή!
Ntinaras Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 coil whine ειναι το χω ακουσει απο απειρες συσκευες και το κανει και το ακριβο τροφοδοτικο που εχω
rounsmith Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 coil whine ειναι το χω ακουσει απο απειρες συσκευες και το κανει και το ακριβο τροφοδοτικο που εχω Corsair ftl :/
aris1986 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μην ανυσηχείς... Ειχα αλλαξει και γω εναν μετασχηματιστη γιατι μου χε καει απο την ΔΕΗ και η sony μου ζηταγε 156 € για καινουργιο. Πηρα κινεζικο και παρατηρησα οτι εκανε βζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ χαμηλα βεβαια. Και οταν εκλεινα το laptop λιγο πιο δυνατα. Μου βγαλε 6 χρονια παντως πριν τα κακαρώσει!
Ntinaras Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Corsair ftl :/ Pc power and cooling εχω 610... καποτε το κανε και καρτα γραφικωνε και μητρικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα