costis ni Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Nα συμφωνήσω με τον κύριο απο πάνω. Πήρα αυτό κι ειμαι άρχοντας http://www.minideal.net/jiayu-g3s-mtk6589-quad-core-android-4-1-3g-smart-phone-with-4-5-qhd-capacitive-touch-screen.html 1
XMorsX Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Πολυ καλο και το JIAYU. Να το προτιμησουμε απο το THL? Στην περιγραφη λεει Android 4.2.1. εναντι του 4.2 του THL. Ειναι πιο προσφατο ή αναφερονται στην ιδια εκδοση?
p_under Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 υπόψιν το Jiayu δεν έχει ακουστικά μέσα στο πακέτο - σύμφωνα με την περιγραφή! Δεν το έχω αλλά μου έκατσε άσχημα στο μάτι αυτό.
XMorsX Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 To jiayu εχει gorilla glass, IPS οθονη με καλυτερη αναλυση και υψηλοτερα χρονισμενο επεξεργαστη. Μπροστα σε αυτα αξιζει κατ' εμε η θυσια των ακουστικων, αλλα θα ηθελα να ακουσω και αλλες γνωμες μηπως μου διαφευγει κατι σημαντικό. EDIT: Τι σημαινει το root (need) για την παραγγελεια απο το mini-deal? Σου κανουν υποχρεωτικα root την συσκευη πριν στην στειλουν? ΤΙ γινεται με την εγγυηση?
Sog96Ch Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 εγω πηγαινα στα G3s με τον επεξεργαστη T αλλα δεν το πηρα γιατι ακουσα καποια προβληματα με το κλειδωμα του gps στο myphone.gr και παραγγειλα το ZTE V967S. To root μπορει να σου χρειαστει για να βγαλεις καποιες εφαρμογες του συστηματος ( κατεβαζεις μια εφαρμογη αλλα χρειαζεται το κινητο να εχει root). Επισης το recovery (Recovery cwm) χρειαζεται root για να δουλεψει. edit: Μπες εδω http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=125 και εδω http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=125 για να δεις για τα κινητα τι λενε οι χρηστες που τα εχουν παρει. 2nd edit: Επισης νομιζω οτι ειχα διαβασει εκει που ελεγαν με το G3s οτι δεν ειναι συμβατο με ολα τα ακουστικα. (δεν ειμαι σιγουρος για αυτο ρωτα εσυ) 3rd edit: Απο οτι εχω διαβασει ολα εχουν 1 χρονο εγγυηση και για να το στειλεις πρεπει να δωσεις 10 ευρω (για να παει στην Κινα) και μετα στο στελνουν αυτοι δωρεαν 1
Ntinaras Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 To jiayu εχει gorilla glass, IPS οθονη με καλυτερη αναλυση και υψηλοτερα χρονισμενο επεξεργαστη. Μπροστα σε αυτα αξιζει κατ' εμε η θυσια των ακουστικων, αλλα θα ηθελα να ακουσω και αλλες γνωμες μηπως μου διαφευγει κατι σημαντικό. EDIT: Τι σημαινει το root (need) για την παραγγελεια απο το mini-deal? Σου κανουν υποχρεωτικα root την συσκευη πριν στην στειλουν? ΤΙ γινεται με την εγγυηση? επιλεγεις αν θες να σου το κανουν ρουτ.
Millennium Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Καλά αυτά που επισημαίνει ο chourdis στα πιο πάνω edit του είναι αγκάθια για πιθανή αγορά από Κίνα αλλά τι να κάνεις.
XMorsX Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 επιλεγεις αν θες να σου το κανουν ρουτ. Aρα δεν ειναι υποχρεωτικο ετσι? Αν στο κανουν ακυρωνεται η εγγυηση? Εχει σχεση με την εγκατασταση της επιθυμητής γλωσσας οπως λεει παρακατω? Τα σχολια των χρηστων απο το myphone τα διαβαζω σιγα σιγα, λογω εξεταστικης δεν διαθετω πολυ χρονο. Γενικα ειναι θετικοι στις πρωτες σελιδες, αλλα παλι στις πρωτες σελιδες απο οτι καταλαβα δεν εχει ποσταρει καποιος που να το εχει αγορασει.
Sog96Ch Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 το καταλαβαινεις πιο μετα απο ατομα που το εχουν αγορασει νομιζω οτι η εγγυηση δεν χανεται με root, σε μερικους πρεπει να το εστειλαν με root για να περασουν τα ελληνικα (σαν γλωσσα) αλλα δεν ειμαι και σιγουρος. Μπορεις να τους ρωτησει για τις αποριες σου
costis ni Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Να απαντήσω κι εγώ μια που το έχω ηδη.2 βδομάδες Το GPS δουλεέυει κανονικά. Την πρώτη φορά που το χρησιμοποίησα ηθελε γύρω στα 10 λεπτά, μετά ΟΚ. Είναι λίγο μέτριο σε ταχύτητα σχετικά με ένα LG που είχα παλιότερα. Ακουστικά και να είχε μέσα σίγουρα θα ήταν φτηνιάπικα, δε με απασχόλησε καθόλου. Αυτά είναι τα μείον του Α και η κάμερα έιναι μέτρια . Oλα τα Jiayu έρχονται με root απο το εργοστάσιο, είναι επιλογή του εργοστασίου για να μην έχουνε επιστροφές από κακή εφαρμογή της διαδικασίας root (λένε). Aπο minideal που μου ηρθε, έιχε κι Εληνικό μενού κανονικότατα. Το ζητησα στην παραγγελία.Εχω όμως την εντύπωση οτι Ελληνικά υπάρχουν έτσι κι αλλιώς στην ROM την εργοστασιακή. Και βέβαια, τεράστια μπαταρία και αυτονομία, φοβερή οθόνη, γρήγορο κινητό, γρήγορο data, πολλές ROM (τις φτίαχνει η επίσημη αντιπροσωπεία της Ισπανιας) κι ένακινητό που το κοιτάζουν όλοι. 1
XMorsX Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Παιδια σας ευχαριστω πολυ και εγω και οι φιλοι μου που πηραν κινητο. Δεν ειχαμε ιδεα για την αγορα απο κινα μεχρι τωρα και τις προοπτικες τις. Τελικα αγοραστηκαν 2 THL (το μοντελο που προταθηκε) και ειναι κατευχαριστημενοι. Καλες γιορτες να εχουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα