olegreen Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα σε όλους.Επειδή είμαι εντελώς άσχετος με την τεχνολογία θέλω την βοήθειά σας.Έχω κινητό samsung GT-E2600 και προσπαθώ να περάσω μέσω bluetooth φωτογραφίες και βίντεο αλλά δεν μπορώ.Μπορείτε να με βοηθείσετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Xρειαζεσαι ενα καλωδιο micro usb ωστε να το συνδεσεις σε ενα PC. Γινεται και με bluetooth oπως προσπαθεις..αλλα εισαι σιγουρος οτι εχεις στο PC bluetooth ενεργοποιημενο? Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2013 από Σαϊνόμπι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olegreen Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Xρειαζεσαι ενα καλωδιο micro usb ωστε να το συνδεσεις σε ενα PC. Γινεται και με bluetooth oπως προσπαθεις..αλλα εισαι σιγουρος οτι εχεις στο PC bluetooth ενεργοποιημενο? Απο το κινητό μου προσπαθώ,στις συσκευές μου εμφανίζει το bluetooth για το λάπτοπ πατάω σύνδεση και μου λέει αποτυχία σύνδεσης.Τι να φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα