Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ρε αλανια. Θελω να φτιαξω μια εντυπωσιακη σελιδα για μενα (κατι σαν πορτφολιο. Είμαι κιθαρίστας). Πως θα μου προτεινατε να την φτιαξω??? Με ποιο πρόγραμμα ή cms ?

 

Πως θέλω να είναι:

α)Θέλω να είναι εντυπωσιακή, με κίνηση στα μενου, μεγάλες φωτογραφίες σαν slide, λογοτυπο μεγάλο στο κέντρο.

β)Να παίζει σε κινητα και ipad. Οπότε όχι flash 

 

Τι θέλω να κάνει:

Να ανεβάζω φωτογραφίες, τη μουσικη μου απο youtube/soundcloud,να μπορώ να έχω κάτι σαν ατζεντα για τις εμφανισεις μου και αλλα μπιχλιμπιδακια (fb funs, twitter, guestbook κ.λ.π.)

 

Τι ξέρω:

Έχω πειραματιστεί πολλές φορές με joomla,wp. Εγκατάσταση site και θεμάτων και ψιλοπαραμετροποιηση σε php και css.

 

 

Εν κατακλείδι... 

 

α) Θα μπορουσα να το φτιάξω σε  joomla ή wp (προτιμώ με 1000 wp από οτι joomla)? Απλά έχω ενδοιασμούς όσο αφορά τα εφέ σε αυτές τις 2 πλατφόρμες. 

 

β) Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για καλύτερα αποτελέσματα? ΜΟΝΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....ΟΧΙ DREAMWEAVER. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.

 

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Απλά αγόρασε ένα template π.χ. από εδώ http://www.templatemonster.com/category/music/ αν σκεφτείς το τι θα γλιτώσεις από απογοήτευση προσπαθώντας να φτιάξεις σελίδα αξίζει τα λεφτά...

Συν το ότι μόνος σου χλομό να καταφέρεις να φτιάξεις κάτι πραγματικά όμορφο (δεν το λέω από κακία,απλά θέλει πάρα μα πάρα πολύ χρόνο και προσπάθεια) 

Δημοσ.

Καλησπέρα brother .

Αρχικά θα σου πω οτι είμαι web designer και κιθαρίστας επίσης.

Προφανός μιλάμε για low budget κατασταση οπότε θα σου πω τα πράματα όπως είναι , χωρίς να προσπαθήσω να σου πουλήσω 'πρόλογο'΄.

 

Κατοχηρώνεις ένα ονομα .com ή .gr αυτό είναι περίπου 10 ευρώ τον χρόνο απλά στα .gr πληρώνεις αναγκαστικά για δύο έτη.

 

Η φιλοξενία ειναι περίπου 50 ευρο το έτος . Υπάρχουν και δωρεάν αλλά δεν θα το πρότεινα γιατι μια δουλευει την αλλη όχι.

 

Προσωπικά σε php "χτίζω" σε Joomla! αλλά και το Wordpress είναι καλό. H joomla εχει περισοτερες δυνατότητες το WP απο την άλλη είναι λίγο πιο εύκολο.

Και τα δύο θα σου κάνουν την δουλεία σου.

 

Για το θέμα του design εδω παιζουν πολλά πράματα . Το στήσιμο  που θες να επιλεξεις θα σου το κάνει ένα template . Υπαρχουν και δωρεάν αλλά και με 'φράγκα' . Αυτα κοστίζουν κανα 50ευρο . Αν πάλι θες μπορεις να επενδύσεις το χρόνο σου και να το κανεις μόνος σου αλλά σε ενειμερώνω ότι θα δυσκολευτείς.



Θα κάνεις επίσης μια εκστρατεία με λογαριασμούς στο youtube , στο google + , tweeter και φυσικά μια facebook page .

Αυτά είναι ευκολα και δωρεαν και θα σου πρότεινα να τα ξεκινήσεις άμεσα. Θα τα χρειαστείς στο μέλλον για τα συνδεσεις με την σελίδα σου.

Τωρα παλι στα δυσκολα....

Για μα γίνει το παραπάνω θα επενδήσεις χρόνο για να βρεις τα κατάληλα plugins , modules και componets όπως λεγονται στην joomla . Αυτα τα εργαλεια υπαρχουν και δωρεάν και επι πληρωμής . Οι διαφορες ειναι στις δυνατότητες και στις εύκολιες .



όπως λέει και theELF αν εισαι πολυ απαιτητικός στο design μαλλον δύσκολα θα πετύχεις κατι καλό  .

 

Το DREAMWEAVER ειναι ένα προγραμα της παλιάς σχολής στην ουσία μπορείς να κάνεις τα ίδια πράματα με το notepad++ που είναι και δωρεαν

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας απλα θελω να μου επιβεβαιωσετε ή οχι σχετικα με cms. Ξεχασα να αναφερω οτι εχω και χωρο και domain και λογαριασμο σε yootheme & rocketheme

Δημοσ.

Ναι, θα το στήσεις σε cms, θα σου λύσει τα χέρια. 

 

Θα εγκαταστήσεις ένα WordPressακι, θα περάσεις μια βόλτα απ το themeforest http://themeforest.net/category/wordpress/entertainment?utf8=%E2%9C%93&sort_by=sales_count&categories=wordpress%2Fentertainment

θα τσιμπήσεις το theme που σ αρέσει και θα κάνεις τις ψιλομετατροπές σου εκεί.

 

Πολύ πιο εύκολο, πολύ πιο γρήγορο, πολύ πιο φτηνό.

Δημοσ.

Ναι κοιταγα κατι λυσεις (μη cms), και σκεφτηκα οτι δεν ειναι μονο οτι θα εχω προβλημα στο φτιαξιμο, αλλα μετα θα δυσκολευομαι και στις ανανεωσεις κλπ.

 

Τα 2 templates sites που μου εχετε στειλει να πω οτι ειναι καταπληκτικα. Εγω ομως αυτο το καιρο ειμαι πολυ στριμωγμενος οικονομικα. Εχω ομως ενεργο λογαριασμο σε yootheme και rockettheme. Ποιο Theme θα μου προτεινατε απο αυτα τα δυο sites για την δουλεια που το θελω? Προτιμω dark theme

Δημοσ.

Αφου δε γνωρίζεις τότε να πάς σε μια custom λύση θα σου πάρει χρόνο και λογικά δε θα είναι και τόσο καλό ως αποτέλεσμα.

 

Υπάρχουν εκατοντάδες free themes για το wordpress και joomla. Υποθέτω πως έχεις ελευθερο χρόνο να κάτσεις να ασχοληθείς για να βρεις αυτο που σου ταιριάζει καλύτερα.

 

Ακριβώς έτσι οπως το φαντάζεσαι μέσα στο μουσικό μυαλό σου δε θα το βρεις αλλα θα βρεις κάτι πολυ κοντά και μετά απο λίγο ψάξιμο είμαι σίγουρος οτι θα δημιουργήσεις κάτι καλο.

 

Link.png Site: http://www.rockettheme.com/wordpress-themes/leviathan">rockettheme

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...