Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Πρόσφατα, αποφάσησα πως είναι καιρός να αναβαθμήσω την CPU μου. Αυτή η ανάγκη προέκυψε απο τα χαμηλά FPS σε διάφορα MMOs όπως το TERA,Guild Wars 2. Συγκεκριμένα, στο Guild Wars 2 πιάνω 20 FPS σε High Settings. Γιαυτό, θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιες CPU με τις οποίες θα μπορώ να φτάσω ανετα 50-60 FPS.

Το μηχάνημα:

CPU: Intel Core 2 Duo E6400 στα 2.13 Ghz

GPU: AMD Radeon HD 7700 Series, 1GB (Νομίζω, πως είναι καλη και με το παραπάνω για MMOs σαν αυτά)

Mainboard: P5B-Deluxe

Chipset: P965/G965

4 GB RAM

.......................................................................................................................................................................

Thanks

Δημοσ.

αν δεν αλαξεις μοβο. και θες να παραμινεις στο σοκετ 775. τοτε λυση ειναι μια intel core quad Q9650

βρες μεταχιρισμενο η αν θες καινουριο παραγγιλετον. δουλεβει στα 3ghz 12mb. θα εισαι αρχοντας!! (σοκετ 7

775*

Δημοσ.

Thanks φίλος! Πολύ χρήσιμα τα Links! :)

αν δεν αλαξεις μοβο. και θες να παραμινεις στο σοκετ 775. τοτε λυση ειναι μια intel core quad Q9650

βρες μεταχιρισμενο η αν θες καινουριο παραγγιλετον. δουλεβει στα 3ghz 12mb. θα εισαι αρχοντας!! (σοκετ 7

775*

Δεν παίζει να αλλάξω mobo. Αυτόν ακριβώς έχω βάλει στο μάτι φίλε μου και περιμένω απάντηση! ;)

Πιο είναι το χρηματικό όριο ? 

Δεν έχω συγκεκριμένο όριο...

Δημοσ.

Thanks φίλος! Πολύ χρήσιμα τα Links! :)

Δεν παίζει να αλλάξω mobo. Αυτόν ακριβώς έχω βάλει στο μάτι φίλε μου και περιμένω απάντηση! ;)

Δεν έχω συγκεκριμένο όριο...

Ποσο τον βρηκες? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...