theodemaio Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Γεια χαρα παιδια Εδω και καποιες μερες σκεφτομαι να δωσω το 4 αρι μου και να παω σε καινουριο s3 mini .. Εχει πολυ ζωντανα χρωματα,ειναι πιο ελαφρυ,με android δεν εχω προβλημα,και δεν το επιασα να κολλαει καπου Ποια ειναι η γνωμη σας; Sent from my iPhone using Insomnia
theodemaio Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Ψιλοβαρεθηκα μωρε το ios για αυτο περισσοτερο Sent from my iPhone using Insomnia
g_georgop Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα! Απο άποψη hardware το S3 mini έχει καλύτερα χαρακτηριστικά (καλύτερο επεξεργαστή και περισσότερη μνήμη RAM). Θετικό είναι επίσης το οτι έχει 4' οθόνη. Για μένα αρνητικό θα ήταν η ποιοτητα κατασκευής - όσο να κάνεις, είναι πλαστικό... Αν όπως λες έχεις βαρεθεί με το iOS (αύριο βγαίνει και η νέα έκδοση!) κατα την ταπεινή μου άποψη, το S3 είναι μια αξιοπρεπέστατη επιλογή! Φιλικά. Γιώργος
nikoskon Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Περίμενε αύριο που θα πάρεις το iOS 7 και αν δεν σου αρέσει πήγαινε στο S4 mini. Η σύγκριση CPU-RAM κλπ δεν έχει νόημα γιατί διαφέρει το λειτουργικό σύστημα. Sent from my iPhone 1
8-bitMUSIC Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Θες να κάνουμε ανταλλαγή? Sent from my iPad using Insomnia
Hyphen Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια χαρα παιδια Εδω και καποιες μερες σκεφτομαι να δωσω το 4 αρι μου και να παω σε καινουριο s3 mini .. Εχει πολυ ζωντανα χρωματα,ειναι πιο ελαφρυ,με android δεν εχω προβλημα,και δεν το επιασα να κολλαει καπου Ποια ειναι η γνωμη σας; Sent from my iPhone using Insomnia Μην το κανεις δεν λεει τπ σ3 μινι κατα την γνωμη μου 1
Fronimitis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Και τα 2 πανω κατω τα ιδια ειναι.Το ενα ειναι ψιλοαδυναμο για Android και το αλλο κοντευει να γινει αντικα. Εγω θα επαιρνα το Samsung για αλλαγη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα