WalkerSW Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Κατευθειαν απο την Intel drivers παντα... https://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&ProductFamily=Software+Products&ProductLine=Chipset+Software&ProductProduct=Intel%C2%AE+Rapid+Storage+Technology+(Intel%C2%AE+RST) 1
arma1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 λεβεντες καλησπερα, σημερα θα κανω την αγορα, να παρω αυτον για καλυτερα??? http://www.e-shop.gr/product?id=PER.306078 , μου ειχατε προτεινει τον παρακατω γι αυτο λεω, http://www.e-shop.gr/product?id=PER.306066 περιμενω να μου πειτε για να κανω την αγορα ευχαριστω!!
SPANK Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Καλύτερα τον evo ναι ειναι η καινούργια και καλύτερη σειρά της samsung 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 αλλά όχι από eshop, βγαίνει +20 euro πάνω από άλλα καταστήματα του skroutz... 1
arma1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 ok σας ευχαριστω, κανω την παραγγελια edit στον σκρουτζ τον βρισκω 99 ευρο, το eshop τον εχει προσφορα 97,50
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 δεν φαίνεται στο link
arma1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 ok sorry δε το ανεφερα, λοιπον εγινε η παραγγελια μας
arma1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 καλημερα φιλοι μου, λοιπον σημερα παρελαβα τον samsung Evo τον τοποθετησα κανονικα και απο το bios δεν αλλαξα κατι ,ηταν στην επιλογη AHCI, εβαλα cd win 8 για εγκατασταση και βλεπω οτι τον αναγνωριζει το δισκο κανονικα, μου βγαζει χωρητικοτητα καπου στα 112 γιγα , αυτα προς το παρων με την πρωτη ευκαιρια (μαλλον την Κυριακη) θα κανω την εγκατασταση τον win και θ αναφερω εντυπωσεις
arma1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) καλησπερα, μολις εγκατεστησα τα win, ουτε 10 λεπτα δεν χρειαστηκαν για την εγκατασταση τους, επαθα πλακα , πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες, αν και δεν εχω μετρο συγκρισης με αλλον ssd, τελικα ειχατε δικιο αξιζει ενας ssd στο pc, αυτο που θελω να ρωτησω τωρα ειναι πως γινετε η εγκατασταση των προγραμματων να γινετε στον αλλο δισκο? πολλα προγραμματα ρωτα που θελεις να γινει, μερικα οχι, πως το ελεγχο αυτο? edit εκανα και εγω το τεστ να δω τι παιζει, τι λετε? καλο το αποτελεσμα σε sata2? Uploaded with ImageShack.us Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2013 από arma1
arma1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Κάποιος γνωστης να μου πει με τ αποτελέσματα αν είναι Οκ η να κάνω τίποτα ρυθμίσεις ; Sent from my iPhone using Insomnia
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 το sata mode IDE ή AHCI?
Hyphen Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπερα, μολις εγκατεστησα τα win, ουτε 10 λεπτα δεν χρειαστηκαν για την εγκατασταση τους, επαθα πλακα , πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες, αν και δεν εχω μετρο συγκρισης με αλλον ssd, τελικα ειχατε δικιο αξιζει ενας ssd στο pc, αυτο που θελω να ρωτησω τωρα ειναι πως γινετε η εγκατασταση των προγραμματων να γινετε στον αλλο δισκο? πολλα προγραμματα ρωτα που θελεις να γινει, μερικα οχι, πως το ελεγχο αυτο? edit εκανα και εγω το τεστ να δω τι παιζει, τι λετε? καλο το αποτελεσμα σε sata2? Uploaded with ImageShack.us Αυτες ειναι οι ταχυτητες του 840 evo 120GB? ρωταω γιατι αυριο ερχεται ο vertex 450 που πηρα και θελω να συγκρινω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτες ειναι οι ταχυτητες του 840 evo 120GB? ρωταω γιατι αυριο ερχεται ο vertex 450 που πηρα και θελω να συγκρινω. σε sata2 όμως και μάλλον χωρίς ΑΗCI
Hyphen Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 σε sata2 όμως και μάλλον χωρίς ΑΗCI A οκ τοτε...
arma1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Σε sata 2 και με AHCI , για το AHCI δεν είμαι κ σίγουρος απλά όταν έκανα εγκατάσταση στο bios ήταν η επιλογή AHCI Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα