Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και λίγο καιρό, κάποιες φορές, όχι πάντα, όταν κλείνω τον firefox μου εμφανίζεται ένα παράθυρο με τίτλο: "Πρόγραμμα περιήγησης Web" και μέσα λέει:

"Δεν ήταν δυνατή η εμφάνιση ενός ή περισσότερων στοιχείων ελέγχου ActiveX για κάποιον από τους ακόλουθους λόγους:

1) Oι τρέχουσες ρυθμίσεις ασφαλείας δεν επιτρέπουν την εκτέλεση
των στοιχείων ελέγχου ActiveX σε αυτήν τη σελιδα, ή
2) Έχετε αποκλείσει τον εκδότη ενός από τα στοιχεία ελέγχου.

Ως αποτέλεσμα, η σελίδα ενδέχεται να μην εμφανίζεται σωστά."

Έχω κάνει απεγκατάσταση του firefox με το REVO uninstaller, ξανά εγκατάσταση αλλά το πρόβλημα παραμένει. Έχω την τελευταία έκδοση, την 23.0.1, και από πρόσθετες λειτουργίες έχω: Adobe Acrobat, Google Earth, Java, NVidia 3D Vision, Quick Time, ShockWave flash και VLC web plugin. Ρύθμιση στο about:config δεν έχω πειράξει τίποτα. Μπορεί να μου πει κάποιος τι φταίει και εμφανίζεται αυτό το πράγμα;

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να στο βγάζει λόγω του antivirus αυτό το μήνυμα.

Έχω την τελευταία έκδοση του NOD Smart Security. Λες να φταίει αυτό; Παλιότερα δεν το έκανε. Έχει τώρα κανένα 2μηνο που το άρχισε. Υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω για να δω αν φταίει το NOD; Θα μπορούσα να το απενεργοποιήσω είτε εντελώς είτε μόνο την προστασία web αλλά επειδή το μήνυμα δεν εμφανίζεται πάντα φοβάμαι μην κολλήσω τίποτα...

Δημοσ.

Νομίζω κάτι παίζει τον τελευταίο καιρό με NOD και Firefox, π.χ. o Firefox μπλόκαρε μέχρι και το δικό του add on store εξαιτίας του web shield του NOD κ.α  

Δημοσ.

Νομίζω κάτι παίζει τον τελευταίο καιρό με NOD και Firefox, π.χ. o Firefox μπλόκαρε μέχρι και το δικό του add on store εξαιτίας του web shield του NOD κ.α

Το ξέρω. Πριν κανα 6μηνο είχα πρόβλημα, δεν άφηνε στο google να εμφανίσει όλες τις εικόνες που εντοπίζονταν σε όποια αναζήτηση κι αν έκανα, έβγαζε γκρι κουτιά αντί για εικόνες. Έκανα μία ρύθμιση στο NOD και λύθηκε. Τώρα όμως τι κάνω;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις το μtorrent αναβαθμίστηκε σε νέα beta έκδοση το μήνυμα αυτό άρχισε να εμφανίζεται κάθε φορά που ο υπολογιστής άνοιγε (καθώς το μtorrent είναι ρυθμισμένο να τρέχει στο startup). Έκοψα τη ρύθμιση για εκκίνηση στο startup και το μήνυμα αυτό εξαφανίστηκε. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι το μήνυμα αυτό εμφανιζόταν κατά 99% όταν έκλεινα τον Firefox, μπορεί κάποιος να μου πει γιατί συνέβαινε αυτό; Δημιουργούσε το μtorrent κάποιο πρόβλημα στον firefox; Είναι δυνατό κάτι τέτοιο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...