Προς το περιεχόμενο

Android 4.2.2 και Sense 5 στο HTC One X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τα υπόλοιπα κινητά απλά είναι για πέταμα όπως το sensation που έχω?

Δεν νομίζω ότι θα βγει κάτι για το sensation. Ακουγόταν κάτι ότι θα πάρει 4.1 αλλά ακόμα τίποτα. Είναι και 2.5 χρόνων κινητο...μάλλον με 4.0.3 θα μεινει...

Εντάξει δεν είναι και για πέταμα...τι να πουν άλλοι που είναι στο 2.3 ακομα?

Δημοσ.

Πω, γουστάρω τόσο το One X.. Θα το ήθελα πάντα στο πλευρό μου.

Έχω το Desire σε dGB και ενώ δεν θα έπρεπε να έχω κανένα παράπονο.. κατάφερε και βγήκε το κινητό που ίσως με κάνει να προβώ σε ανώριμη αγορά.

• Like 1
Δημοσ.

Επιτέλους, θα αναβαθμιστουμε κι εμείς! Καιρός ήταν!

<p>Ανανεμω στην...ουρα!! Χανουμε τιποτα δεδομενα ?</p>

<p> </p>

<p>Ισχυει οτι καλο ειναι να γινει ξαναστησιμο του κινητου απο την αρχη ?</p>

<p> </p>

<p>Ευχαριστω.</p>

Δε νομίζω Γιάννη να χάσουμε δεδομένα, άλλωστε και στην προηγούμενη αναβάθμιση το έκανα χωρίς να πειράξει κάτι.

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες προσπαθώ από την ημέρα που αναρτήθηκε η είδηση να κάνω την ενημέρωση αλλά δεν βρίσκει τίποτα το κινητό.Πήρα τηλέφωνο και στην HTC gr η οποία επίσημα δεν γνωρίζει τίποτα ακομη......

Αποστολή από το HTC One X με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Παίδες προσπαθώ από την ημέρα που αναρτήθηκε η είδηση να κάνω την ενημέρωση αλλά δεν βρίσκει τίποτα το κινητό.Πήρα τηλέφωνο και στην HTC gr η οποία επίσημα δεν γνωρίζει τίποτα ακομη......

Αποστολή από το HTC One X με τη χρήση Insomnia App

δεν το παιρνουν ολες οι συσκευες ταυτοχρονα. μετα απο λιγο ψαξιμο που εκανα, ειδα οτι το παιρνουν αναλογα με το CID που εχουν. απο τα 10-15 CID που λενε στο xda οτι κυκλοφορουν στην Ευρωπη προς το παρων την αναβαθμιση την παιρνουν 1-2.

αρα θελει λιγη υπομονη

ισως η εδω αντιπροσωπεια δεν γνωριζει κατι επειδη οι συσκευες που ηρθαν Ελλαδα εχουν αλλο CID και θα παρουν την αναβαθμιση πιο μετα

Δημοσ.

Εκανα τωρα ελεγχο και την εχει...Την κατεβαζω και ειναι και μεγαλη .Πανω απο 370ΜΒ.

Ισως την κανω εγκατασταση απο το σπιτι για να μην μεινω χωρις κινητο στη δουλεια.Νομιζω γινεται..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις πηγα σε 4.2.2 και Sense 5

Να πω πρωτα τι δεν μου αρεσε και δεν εξρω αν διορθωνεται με ρυθμιση.

1. Οταν παταω το πληκτρο "ολες οι εφαρμογες" μου τις βγαζει σε μια οθονη με κυκιση οανω κατω και οχι δεξια αριστερα οπως πριν.
2. Οταν απο την κεντρικη οθονη οαταω κατω αριστερα το εικονιδιο με το τηλ με παει στην τελευταια κλιση και οχι στο ιστορικο οπως πριν.

3.Στις εικονες στις επαφες μπροστα απο την εικονα βγαζει ενα σαν "μπιρμιλωτο" σε ολη την εικονα.

Αυτα για την ωρα..

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

σημερα, 1 μηνα και δεκα μερες μετα την εναρξη της διανομης, μου εβγαλε και εμενα την πολυαναμενωμενη ενδειξη οτι υπαρχει αναβαθμιση!!!

το δικο μου προερχεται απο την Γερμανικη T-mobile με το logo της στην εναρξη και στον τερματισμο της συσκευης, και με CID της T-mobile...

δεν το περιμενα τοσο γρηγορα να πω την αληθεια

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

και ακομα περιμενω την αναβαθμηση σε 4.2.2 στο s3.Nα σημειωσω οτι εχω και το ONE X και το S3.

Το s3 δεν θα την παρει ποτε,θα παει το επομενο μηνα αμεσως στην 4,3.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...