Greek souvlaki Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Για σας εχει καποιος καμία ηδεα πως να αγορασω gift card η να πληρώσω της εφαρμογες στο app store με καποιων αλλον τροπο (δεν εχω αλλες καρτες) χρειαζομε μια εφαρμογη αλλα μενω σε χωριο και θα παω λογικα σε 2 μηνες στην πολη για να αγορασω.. Μπορω να παραγγειλω απο καπου online ετσι ωστε να μου την φερουν?<br><br> Sent from my iPad using Insomnia
itsgosu Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 https://www.skroutz.gr/c/339/proplhrwmenes-kartes.html?keyphrase=iTunes+gift+card
Greek souvlaki Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δεν εχω paypal η αλλες τετοιες καρτες δεν γινετε απο καπου με αντικαταβολη? Sent from my iPad using Insomnia
itsgosu Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 πάρε τηλέφωνο και ρώτα στη system graph αν στέλνουν με αντικαταβολή.απλό.πάντως και στο πλαίσιο και στα public και multirama έχουνε. δεν ξέρω γιατί δεν εμφανίζονται στους καταολόγους του internet.όπως πρωείπα ένα τηλέφωνο δεν βλάπτει.
Greek souvlaki Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Ξερω εχω παρει απο τα public αλλα δεν της στελνουν.. Sent from my iPad using Insomnia
sistah Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μα το γραφει, ψαχνε και λιγο τους τροπους πληρωμης.... Τρόποι πληρωμής -Αντικαταβολή μετρητοίς: το αντίτιμο της παραγγελίας πληρώνεται στον μεταφορέα που παραδίδει τα προϊόντα. -Paypal -Πιστωτική κάρτα Visa, Mastercard, Diners -Κατάθεση σε έναν από τους λογαριασμούς της SystemGraph Technologies
Greek souvlaki Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Τους ρωτισα λεει δεν στελνουν καρτες με αντικαταβολη κριμα (( Sent from my iPad using Insomnia
theAthenian Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Με από 4 χρόνια ! Με το υπόλοιπο της κάρτας Vodafone , cosmote πληρώνεις ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα