dimosthenis1984 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 htc one s ή htc 8x ...? ακούω γνώμες...
kataramenos32 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Βασικο ερωτημα.Θες android η Windows? 1
N3k21 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Βασικο ερωτημα.Θες android η Windows? Αυτό ακριβώς. Πάντως, το 8x πρέπει να έχει και ελαφρώς καλύτερη οθόνη σύμφωνα με το gsmarena. Κατά τ' άλλα οι συσκευές έχουν παρόμοιο hardware και δυνατότητες.
dimosthenis1984 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 εχω android και εχω δοκιμασει windows..μπορω να πω οτι μου αρεσαν .. το 8x δειχνει καλυτερο σε οθονη , ταχυτητα ιντερνετ , μπαταρια και μπροστινη καμερα.. τι ψηφιζετε?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 εγω μεταξυ one s και 8x... θα επελεγα το ativ s στα 219€ βασικα οχι.. one s > ativ s > 8x κατ' εμε! αλλα αυτο κυριως γιατι εχω συνηθισει και με βολευει το android.
N3k21 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Ψηφίζω 8x γιατί είναι -για μένα- ομορφότερο και είμαι χρήστης WP 8... Σου παραθέτω τα βασικά -κατά τη γνώμη μου- πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των WP 8 σε σχέση με το Android, έτσι όπως τα έγραψα σε άλλο thread: Υπέρ: - Τακτικές αναβαθμίσεις, τα μέχρι τώρα updates (από την HTC τουλάχιστον) μου ήρθαν στην ώρα τους. - Πανεύκολα στη χρήση, αποδοτικότατο multitasking. - Eξαιρετικό ρολάρισμα ακόμα και μετά από σερί μέρες χωρίς restart. Ελαφρύ και στιβαρό OS - δε μου έχει κρασάρει ποτέ εφαρμογή, αντίθετα με το Android όπου τα crashes ήταν συχνά. - Αρκετές εφαρμογές, λίγα "σκουπίδια" στο store. Γενικά νοιώθω πως στα WP υπάρχουν ποιοτικότερες εφαρμογές από το Android. - Debatable αλλά -προς το παρόν- ασφαλέστερα από το Android. - Εξαιρετική ενσωμάτωση κοινωνικών δικτύων, e-mail clients και Cloud Storage (Skydrive). - Έρχονται με το Office Mobile ενσωματωμένο, εξαιρετικά χρήσιμο για κάποιους χρήστες. Κατά: - Περιορισμένες επιλογές παραμετροποίησης της εμφάνισης του λειτουργικού. - Έλλειψη υποστήριξης third party browsers (αν και ο ΙΕ κάνει εξαιρετικά καλά τη δουλειά του). - Προεπιλεγμένο ψαχτήρι το Bing, για να χρησιμοποιήσεις π.χ. το Google Search πρέπει να μπεις χειροκίνητα στη σελίδα. - Έλλειψη official εφαρμογών για κάποιες υπηρεσίες (π.χ instagram). Όπως ειπώθηκε βέβαια υπάρχουν εξαιρετικές 3rd party λύσεις. - Κάποιοι ίσως ενοχληθούν από τη λογική του file management των WP (κάποιοι βέβαια θα τη λατρέψουν). - Έλλειψη 3rd party media players.
dimosthenis1984 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 ΑΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ 8Χ ...ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΑ ΤΑ WINDOWS.. ξερει κανεισ για τα μηνυματα?
N3k21 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 ΑΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ 8Χ ...ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΑ ΤΑ WINDOWS.. ξερει κανεισ για τα μηνυματα? Είναι προσαρμόσιμα (και βολικά) όσον αφορά το interface λόγω της λογικής των tiles. Δεν είναι προσαρμόσιμα όσον αφορά την εγκατάσταση custom roms, ξεχωριστών launchers, file managers κ.λ.π. Για τα μηνύματα τι θες να μάθεις; 1
dimosthenis1984 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 οταν γραφεισ με ελληνικουσ χαρακτηρεσ υποστηριζει μονο 60. ξερεις γιατι ?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 ειναι στις ρυθμισεις "unicode" or "αλφαβητο gsm"
dimosthenis1984 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 στις ρυθμισεισ που?? συστημα και μετα? δε μπορω να το βρω
N3k21 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 οταν γραφεισ με ελληνικουσ χαρακτηρεσ υποστηριζει μονο 60. ξερεις γιατι ? Φίλε μου, με πιάνεις τελείως αδιάβαστο! Καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά δεν ξέρω πως να σε βοηθήσω. Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία 3 χρόνια που χρησιμοποιώ smartphones έχω απλά συνηθίσει να δουλεύω με unicode πληκτρολόγιο και τον εν λόγω περιορισμό. Δεν στέλνω πολλά SMS πλέον και όταν θα στείλω περιορίζονται σε λίγες μόνο προτάσεις. Άσε που έχω κάμποσα δωρεάν! Με λίγα λόγια, απλά δεν το έψαξα ποτέ το θέμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα