Προς το περιεχόμενο

TechCrunch: Το χρυσό iPhone είναι πραγματικότητα

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η απάντησή σου στο παράδειγμα με το κατέβασμα του κομματιού, δείχνει πως δεν κατάλαβες τι σου περιέγραψα. Και προφανώς η sd κάθε άλλο παρά θα διευκόλυνε την κατάσταση. Έχω μάθει να δουλεύω συνεχώς online και ίσως αυτό να επηρέασε πολλές απο τις εργασίες μου με το smartphone, tablet, laptop. Η SD, είναι πλεον κάτι απαρχαιομένο για μένα και μου ακούγεται σα να μου λες πως η συσκευή σου έχει και υπέρυθρες! Κάποτε ήταν κάτι super, τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Απορω αφου εχεις μαθει να δουλευεις online, γιατι λες οτι αποθηκευεις κ τοπικα τα τραγουδια.. Κι αλλη κ@λοτουμπα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

Απορω αφου εχεις μαθει να δουλευεις online, γιατι λες οτι αποθηκευεις κ τοπικα τα τραγουδια..

Απορώ που πιστεύεις πως δεν κατάλαβα πως κατάλαβες! :P

Η μηνιαία μου playlist με ακολουθεί παντού μιας και το iPhone μου το έχω και σαν MP3 player. Από τη στιγμή που ακούω συνεχώς μουσική στο δρόμο, υπάρχουν και σημεία που δεν έχω internet (πχ metro). Η playlist ειναι περίπου 700mb τη φορά.

Εγώ κάθομαι και περιγράφω καθημερινές μου εργασίες με τα apple προϊόντα και εσείς δεν έχετε να παρουσιάσετε τίποτα παρά μόνο αντιδράτε! Θα αρχίσω να πιστεύω πως αγοράζετε android συσκευές, τις γεμίζετε με ένα σωρό πράγματα (και τις sd) και μετά κάθεστε και τα κοιτάτε!  :P

...

Ο χώρος που χρησιμοποιώ στη συσκευή μου κάθε φορά είναι πάντα ο ίδιος άσχετα με το αν έχω 16, 32 ή 64gb και αυτό είναι που δεν μπορείς να καταλάβεις...

:)

Αυτο που κανεις με το icloud κλπ δεν ειναι κατι τρομερο κ γινεται πχ αντιστοιχα κ με τις google υπηρεσιες.

Δεν ειναι τυχαια η google ο βασιλιας των online υπηρεσιων.

Ειναι ομως εμφανες οτι λογω των περιορισμων ή του μικρου διαθεσιμου χωρου , τα πραγματα ειναι πιο δυσκολα κ ειναι καλο που βρισκεις τροπο για να ξεπερασεις σχετικα τον μικρο διαθεσιμο χωρο. 

• Super Moderators

Αυτο που κανεις με το icloud κλπ δεν ειναι κατι τρομερο κ γινεται πχ αντιστοιχα κ με τις google υπηρεσιες.

Δεν ειναι τυχαια η google ο βασιλιας των online υπηρεσιων.

Ειναι ομως εμφανες οτι λογω των περιορισμων ή του μικρου διαθεσιμου χωρου , τα πραγματα ειναι πιο δυσκολα κ ειναι καλο που βρισκεις τροπο για να ξεπερασεις σχετικα τον μικρο διαθεσιμο χωρο.

Όταν με το καλό έρθουν όλες οι υπηρεσίες της google στη χώρα μας, θα τα βάλουμε όλα στο τραπέζι!

Απορώ που πιστεύεις πως δεν κατάλαβα πως κατάλαβες! :P

Η μηνιαία μου playlist με ακολουθεί παντού μιας και το iPhone μου το έχω και σαν MP3 player. Από τη στιγμή που ακούω συνεχώς μουσική στο δρόμο, υπάρχουν και σημεία που δεν έχω internet (πχ metro). Η playlist ειναι περίπου 700mb τη φορά.

Ειναι θετικο που εχεις μαθει να περιοριζεις τις αναγκες σου λογω της μικρης χωρητικοτητας του κινητου. Και εγω αυτο κανω.

Δεν ειναι ομως ολος ο κοσμος ετσι.

Και επειδη δεν ειναι ολος ο κοσμος ετσι, τα mp3 players δεν εχουν συνηθως 700mb χωρητικοτητα, αλλα πολυ παραπανω.

Ποσο μαλλον οταν μιλαμε για συσκευες που ειναι και video players, οπου μια ωρα video σε νορμαλ ποιοτητα ειναι 700mb.

• Super Moderators

Ειναι θετικο που εχεις μαθει να περιοριζεις τις αναγκες σου λογω της μικρης χωρητικοτητας του κινητου. Και εγω αυτο κανω.

Δεν ειναι ομως ολος ο κοσμος ετσι.

Δεν με πρόσεξες πριν που είπα πως ανέκαθεν έτσι λειτουργούσα με τα αρχεία μου. Το να έχω χύμα τα πάντα όλα μαζί μου, δεν ειναι στο στυλ μου! :P

Δεν με πρόσεξες πριν που είπα πως ανέκαθεν έτσι λειτουργούσα με τα αρχεία μου. Το να έχω χύμα τα πάντα όλα μαζί μου, δεν ειναι στο στυλ μου! :P

Πρωτον , κανενας δεν ειπε να τα εχεις χυμα. Αυτο ειναι επιλογη του καθενος πως τα θελει.

Και οπως σου ειπα, εσυ εχεις μαθει να εισαι με 700mb μουσικη τοπικα.

Οποτε σου αρκει η μικρη χωρητικοτητα.

Ο περισσοτερος ομως κοσμος δεν θελει μονο 700mb μουσικη στο mp3 player οπως εσυ. Χ

Χωρια τα video. Εσυ απο οτι καταλαβα δεν βλεπεις video on the go. Υπαρχει ομως κοσμος που βλεπει κ η παραπανω χωρητικοτητα ειναι πολυ σημαντικη.

Δεν ειναι τυχαιο οτι κ η apple βλεπει οτι ο κοσμος θελει(σχεδον απαιτει) παραπανω χωρητικοτητα, για αυτο βγαζει μοντελα με μεγαλυτερη χωρητικοτητα.

Ενδεικτικα το ipad βγαινει και σε εκδοση 128gb και το iphone βγαινει σε εκδοση 64gb, οπως κ το ipod touch.

Δεν εχουν μαθει ολοι να περιοριζονται στα 700mb τοπικα αποθηκευμενων mp3 , video.

Αληθεια, ποσα gb μουσικη εχεις στον υπολογιστη σου(οχι σε εξωτερικο σκληρο)?

• Super Moderators

Αληθεια, ποσα gb μουσικη εχεις στον υπολογιστη σου(οχι σε εξωτερικο σκληρο)?

Μετά το iTunes Match δεν έχω μουσική σε σκληρό δίσκο.

Μετά το iTunes Match δεν έχω μουσική σε σκληρό δίσκο.

Οποτε εχεις κατω απο 25.000 τραγουδια.

Με μια 64gb sd ή με ενα iphone 64gb θα μπορουσες να ειχες αποθηκευμενα τοπικα και τακτοποιημενα πανω απο τα μισα.

• Super Moderators

Οποτε εχεις κατω απο 25.000 τραγουδια.

Με μια 64gb sd ή με ενα iphone 64gb θα μπορουσες να ειχες αποθηκευμενα τοπικα και τακτοποιημενα πανω απο τα μισα.

Προτιμώ τις smart playlist του iTunes! Η οργάνωση σε folderάκια που έχεις στο μυαλό σου δεν έχει καμία σχέση με αυτό που σου λέω!

Επίσης στο όριο των 25gb δεν μετράνε τα αγορασμένα. Και πίστεψε με έχω παρά πολλά!

Προτιμώ τις smart playlist του iTunes! Η οργάνωση σε folderάκια που έχεις στο μυαλό σου δεν έχει καμία σχέση με αυτό που σου λέω!

Μα ποιος σου ειπε να αφησεις το iTunes?

Αν ειχες ενα iphone 64gb ή ενα ipad 128gb, παλι με τις smart playlist  θα επαιζες.

Απλα θα ειχες ολη την βιβλιοθηκη σου παντα μαζι. Οι smart playlist θα συνεχιζαν να υπαρχουν.

• Super Moderators

Μα ποιος σου ειπε να αφησεις το iTunes?

Αν ειχες ενα iphone 64gb ή ενα  ipad 128gb, παλι με τις smart playlist  θα επαιζες.

Όπως σου είπα έτσι δουλεύω. Και όταν είχα 64 iPhone τον ίδιο αριθμό data χρησιμοποιούσα.

Πριν σου έγραψα όπως ειδες πως το όριο των 25000 δεν μετράει για την αγορασμένη μουσική.

Επίσης στο όριο των 25gb δεν μετράνε τα αγορασμένα. Και πίστεψε με έχω παρά πολλά!

Εχεις πχ πανω απο 5000 τραγουδια αγορασμενα;

Ποσα τραγουδια εχεις στην βιβλιοθηκη σου;

Όπως σου είπα έτσι δουλεύω. Και όταν είχα 64 iPhone τον ίδιο αριθμό data χρησιμοποιούσα.

Πριν σου έγραψα όπως ειδες πως το όριο των 25000 δεν μετράει για την αγορασμένη μουσική.

Οπως σου ειπα, εσυ εχεις μαθει να εισαι με 700mb μουσικη τοπικα.

Οποτε σου αρκει η μικρη χωρητικοτητα.

Δεν ειναι κατακριτεο αυτο, αντιθετα ειναι κατανοητο.

Ομως δεν ειναι ολος ο κοσμος ετσι. Απορω γιατι αρνεισαι να το κατανοησεις.

Εγω κατανοω οτι σου αρκουν τα 16gb. Εσυ γιατι δεν κατανοεις οτι πολυς κοσμος θελει πανω απο 16gb;;;;

Γιατι αρνεισαι να κατανοησεις οτι πολυς κοσμος παιρνει μεγαλυτερης χωρητικοτητας iphone ή ipad γιατι δεν τους αρκουν τα 16gb;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...