Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Η sd ειναι πιο αργη απο την βασικη μνημη, αλλα ειναι πολυ-πολυ πιο γρηγορο απο online λυσεις τυπου iCloud. Και οπως στο icloud δεν αποθηκευεις εφαρμογες , αλλα mp3 κλπ, ετσι και στην sd αποθηκευεις mp3 κλπ. Μονο κ μονο που συγκρινεις την χωρητικοτητα και τις ταχυτητες μιας sd με το icloud για αποθηκευση mp3 , φαινεται ποσο λαθος εχεις. Το οτι κανεις οτι δεν το καταλαβαινεις, απλα δειχνει οτι δεν εισαι καθολου αντικειμενικος. Δεν είπα ποτέ για την ταχύτητα έναντι του iCloud. Είπα πως το χρησιμοποιώ αντί για την sd. Επίσης στο iCloud αποθηκεύονται και όλα τα data των εφαρμογών (εκτός από κάποιες που δεν το υποστηρίζουν). Και ειναι απίστευτα βολικό που όταν παίρνεις μια νέα συσκευή, να βάζεις απλά user name και password από το Apple ID και να σου έρχονται τα πάντα απρόσκοπτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δεν είπα ποτέ για την ταχύτητα έναντι του iCloud. Είπα πως το χρησιμοποιώ αντί για την sd. Επίσης στο iCloud αποθηκεύονται και όλα τα data των εφαρμογών (εκτός από κάποιες που δεν το υποστηρίζουν). Και ειναι απίστευτα βολικό που όταν παίρνεις μια νέα συσκευή, να βάζεις απλά user name και password από το Apple ID και να σου έρχονται τα πάντα απρόσκοπτα! Αυτο ακριβως λεω. Αναφερες οτι δεν χρησιμοποιεις sd λογω αργης προσβασης στα αρχεια κ τωρα γραφεις οτι "χρησιμοποιεις το icloud αντι της sd". Σημειωτεον οτι το icloud ειναι πολυ πιο αργο σε προσβαση αρχειων, αλλα εσενα η sd σου φανηκε αργη κ προφανως το icloud γρηγορο ... Αντικειμενικοτητα στο μεγαλειο της!! Η sd δεν εχει κανενα προβλημα ταχυτητας οταν την χρησιμοποιεις για media αρχεια, οπως το icloud. Τελειως ακυρο λοιπον να λεμε οτι sd δεν βολευει, γιατι ειναι αργη. Ειναι παραπανω απο γρηγορη για την χρηση που προοριζεται.(να εχες πχ 32gb mp3 και video τοπικα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ελπιδοφορος Προσπαθοπουλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Ποτέ δεν χρησιμοποιούσα την sd όταν είχα αντίστοιχες συσκευές. Αργή πρόσβαση στα αρχεία και προβλήματα με μερικές εφαρμογές όταν τις μετέφερα εκεί. Πλέον με το sync, το iCloud κλπ, μου αρκούν ακομη και τα 16gb (έχω 5gb free). Ρε συ, θα στο πω πολυ φιλικα, οταν λες οτι ακομα και οταν υπηρχαν sd δεν την χρησιμοποιουσες γιατι ηταν αργη, δεν προκειται να σε παρει κανεις στα σοβαρα. Ειναι εντελως αστειο το επιχειρημα , πως να το κανουμε. Οπως δεν υπαρχει ατομο που ενω εχει bluetooth θα στειλει τα αρχεια του με email, ετσι και οποιος εχεις sd την χρησιμοποιει. Δεν υπαρχει μα και μου, δυστηχως. Το να μου πεις οτι οκ, ζω και χωρις, το καταλαβαινω. Απλα κατι τετοια πετατε οι applades και γιαυτο σας κοροιδευουν. Eπισης, καπου πρεπει να τελειωσει η καινουργια καραμελα με την "αργη" sd για να δικαιολογησουμε την αγορα μας. Μια class 10 εχει transfer 10 εως 15+mbyte / second. Αντιστοιχει σε μια 100αρα συνδεση (με up + down 100mbps). Μπορει να διαβασει 3 (ΤΡΕΙΣ) full hd ταινιες ταυτοχρονα χωρις σπασιματα. Και συζηταμε για το αν ειναι αργη σε mp3 και εικονες? Ρε παιδες, srsly.... ps1. Στην τελικη, αντιλαμβανομαστε οτι το να εχεις sd slot δεν σημενει οτι πρεπει να τη χρησιμοποιεις κιολας ετσι? Εφοσον ειναι αργη (που δεν ειναι, αλλα ας παω με τα νερα σου, με πετυχες σε καλη μερα), big deal. Ας υπηρχε λοιπον sd slot στο iphone και να βλεπα ποσο αργη θα ηταν τοτε και ποσοι θα περναν την 64αρα εκδοση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 sd class 10 σου λεει κατι? κυκλοφορουν sd με ταχυτητες 40+ mb/s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Ρε συ, θα στο πω πολυ φιλικα, οταν λες οτι ακομα και οταν υπηρχαν sd δεν την χρησιμοποιουσες γιατι ηταν αργη, δεν προκειται να σε παρει κανεις στα σοβαρα. Ειναι εντελως αστειο το επιχειρημα , πως να το κανουμε. Οπως δεν υπαρχει ατομο που ενω εχει bluetooth θα στειλει τα αρχεια του με email, ετσι και οποιος εχεις sd την χρησιμοποιει. Δεν υπαρχει μα και μου, δυστηχως. Το να μου πεις οτι οκ, ζω και χωρις, το καταλαβαινω. Απλα κατι τετοια πετατε οι applades και γιαυτο σας κοροιδευουν. Eπισης, καπου πρεπει να τελειωσει η καινουργια καραμελα με την "αργη" sd για να δικαιολογησουμε την αγορα μας. Μια class 10 εχει transfer 10 εως 15+mbyte / second. Αντιστοιχει σε μια 100αρα συνδεση (με up + down 100mbps). Μπορει να διαβασει 3 (ΤΡΕΙΣ) full hd ταινιες ταυτοχρονα χωρις σπασιματα. Και συζηταμε για το αν ειναι αργη σε mp3 και εικονες? Ρε παιδες, srsly.... ps1. Στην τελικη, αντιλαμβανομαστε οτι το να εχεις sd slot δεν σημενει οτι πρεπει να τη χρησιμοποιεις κιολας ετσι? Εφοσον ειναι αργη (που δεν ειναι, αλλα ας παω με τα νερα σου, με πετυχες σε καλη μερα), big deal. Ας υπηρχε λοιπον sd slot στο iphone και να βλεπα ποσο αργη θα ηταν τοτε και ποσοι θα περναν την 64αρα εκδοση.... Κοίτα να δεις ένα περίεργο πράγμα: ούτε το Bluetooth χρησιμοποίησα ποτέ για file tranfer παρά μόνο για hands free. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σας φαίνεται περίεργο που άλλοι έχουν άλλες ανάγκες και συνήθειες. Έχω σχεδόν παντού πρόσβαση στο internet και πλεον σε πολύ καλές ταχύτητες, άρα why not? Δοκίμασες να στείλεις κάτι με bluetooth που να είναι ας πούμε 10mb? Για δοκίμασε και μάλιστα να τύχεις σε καμιά συσκευή-δέκτη άλλης μάρκας από το δικό σου και άλλη version bluetooth και πες μου πόσο περίμενες ή πόσες φορές έγινε διακοπή. Στοιχηματίζω πως απο τη 3g/4g σύνδεσή μου θα το έχω επισυνάψει πιο γρήγορα στο mail (για να μην αναφέρω το airdrop που έρχεται από την apple με το ios7 και δοκιμάζω ήδη). Όλα είναι θέμα συνήθειας και αν κάτι σε βολεύει δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξεις. Καθόμουν το πρωί για καφέ, άκουσα ένα τραγούδι που μου άρεσε, shazam->itunes->αγορά και download στο iphone. Γύρισα σπίτι, κάθισα στον καναπέ άνοιξα το apple tv και είχα άμεσα το song διαθέσιμο στο ηχοσύστημα του σαλονιού. Χαζό παράδειγμα ίσως, αλλά είναι απο αυτά που απλά σου κάνουν τα πράγματα ευκολότερα. Τέλος, το αν με κοροϊδεύει κάποιος για όλα αυτά με κάνει απλά να χαμογελώ γιατί ξέρω πως δεν μπορεί να με καταλάβει μιας και δεν έχει τη σχετική εμπειρία από τις ενέργειες που του περιγράφω. sd class 10 σου λεει κατι? κυκλοφορουν sd με ταχυτητες 40+ mb/s Θα αρχίσω να πιστεύω πως στην πράξη δεν χρησιμοποίησες ποτέ class 10 σε android smartphone για να δεις την πραγματική ταχύτητα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Κοίτα να δεις ένα περίεργο πράγμα: ούτε το Bluetooth χρησιμοποίησα ποτέ για file tranfer παρά μόνο για hands free. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σας φαίνεται περίεργο που άλλοι έχουν άλλες ανάγκες και συνήθειες. Έχω σχεδόν παντού πρόσβαση στο internet και πλεον σε πολύ καλές ταχύτητες, άρα why not? Δοκίμασες να στείλεις κάτι με bluetooth που να είναι ας πούμε 10mb? Για δοκίμασε και μάλιστα να τύχεις σε καμιά συσκευή-δέκτη άλλης μάρκας από το δικό σου και άλλη version bluetooth και πες μου πόσο περίμενες ή πόσες φορές έγινε διακοπή. Στοιχηματίζω πως απο τη 3g/4g σύνδεσή μου θα το έχω επισυνάψει πιο γρήγορα στο mail (για να μην αναφέρω το airdrop που έρχεται από την apple με το ios7 και δοκιμάζω ήδη). Όλα είναι θέμα συνήθειας και αν κάτι σε βολεύει δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξεις. Καθόμουν το πρωί για καφέ, άκουσα ένα τραγούδι που μου άρεσε, shazam->itunes->αγορά και download στο iphone. Γύρισα σπίτι, κάθισα στον καναπέ άνοιξα το apple tv και είχα άμεσα το song διαθέσιμο στο ηχοσύστημα του σαλονιού. Χαζό παράδειγμα ίσως, αλλά είναι απο αυτά που απλά σου κάνουν τα πράγματα ευκολότερα. Τέλος, το αν με κοροϊδεύει κάποιος για όλα αυτά με κάνει απλά να χαμογελώ γιατί ξέρω πως δεν μπορεί να με καταλάβει μιας και δεν έχει τη σχετική εμπειρία από τις ενέργειες που του περιγράφω. Θα αρχίσω να πιστεύω πως στην πράξη δεν χρησιμοποίησες ποτέ class 10 σε android smartphone για να δεις την πραγματική ταχύτητα! Πως σχετιζονται ολα αυτα με το οτι η sd ειναι αργη για αποθηκευση τραγουδιων και video μονο εσυ το ξερεις... Κανενας δεν ειπε να μην χρησιμοποιεις το itunes ή το icloud (που ουσιαστικα εξυπηρετουν διαφορετικες αναγκες απο τον τοπικο αποθηκευτικο χωρο). Aλλα οχι να λεμε οτι οι sd καρτες ειναι αργες για αποθηκευση τραγουδιων! Αληθεια, mp3 τραγουδια ή video εχεις αποθηκευμενα τοπικα στο iphone?? Αν ναι, τοτε καταλαβαινεις τι εξυπηρετει μια sd(και γενικοτερα ο τοπικος αποθηκευτικος χωρος) σε σχεση με icloud κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Πως σχετιζονται ολα αυτα με το οτι η sd ειναι αργη για αποθηκευση τραγουδιων και video μονο εσυ το ξερεις... Εξακολουθείς να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Αναφέρομαι πάντα στο πραγματικο-ονομαστικό transfer rate σε μια sd. Το οποίο έχει τεράστια διαφορά με το αν χρησιμοποιείς την κάρτα σε μια dslr από ένα android phone. Το να φορτώσεις 5mb που είναι περίπου ένα mp3, προφανώς δεν σε κάνει να περιμένεις. Για γέμισε όμως μια 32άρα κάρτα με mp3 και εικόνες και μετά βάλτη στο smartphone και περίμενε να τη σκανάρει. Συγκρίνεις αυτή την ταχύτητα με το να χρησιμοποιούσες τη βασική μνήμη της συσκευής? Άρα όταν προσθέτεις μια sd σε μια συσκευή δεν μπορεί να πιστεύεις πως έκανες μια συνολική αναβάθμιση στη μνήμη. Απλά προσθέτεις επιπλέον αποθηκευτικό χώρο για συγκεκριμένα αρχεία, ο οποίος είναι πιο αργός από τη συσκευή. Το ότι φροντίζεις να τονίζεις πάντα το "Mp3 & video" δείχνει πως καταλαβαινόμαστε μια χαρά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Εξακολουθείς να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Αναφέρομαι πάντα στο πραγματικο-ονομαστικό transfer rate σε μια sd. Το οποίο έχει τεράστια διαφορά με το αν χρησιμοποιείς την κάρτα σε μια dslr από ένα android phone. Το να φορτώσεις 5mb που είναι περίπου ένα mp3, προφανώς δεν σε κάνει να περιμένεις. Για γέμισε όμως μια 32άρα κάρτα με mp3 και εικόνες και μετά βάλτη στο smartphone και περίμενε να τη σκανάρει. Συγκρίνεις αυτή την ταχύτητα με το να χρησιμοποιούσες τη βασική μνήμη της συσκευής? Άρα όταν προσθέτεις μια sd σε μια συσκευή δεν μπορεί να πιστεύεις πως έκανες μια συνολική αναβάθμιση στη μνήμη. Απλά προσθέτεις επιπλέον αποθηκευτικό χώρο για συγκεκριμένα αρχεία, ο οποίος είναι πιο αργός από τη συσκευή. Το ότι φροντίζεις να τονίζεις πάντα το "Mp3 & video" δείχνει πως καταλαβαινόμαστε μια χαρά! Mα φυσικα μιλαμε για αυτο. Δεν εχει νοημα να βαλεις κατι αλλο στην sd. Οπως και εσυ οταν μιλας για icloud , μιλας για συγκεκριμενα αρχεια(κ οχι εφαρμογες) και πολυ-πολυ πιο αργη προβαση. Διαφωνεις λοιπον οτι sd ειναι πολυ καλη λυση για εξτρα αποθηκευτικο χωρο mp3 και video? Και επαναλαμβανω: Αληθεια, mp3 τραγουδια ή video εχεις αποθηκευμενα τοπικα στο iphone?? Αν ναι, τοτε καταλαβαινεις τι εξυπηρετει μια sd(και γενικοτερα ο τοπικος αποθηκευτικος χωρος) σε σχεση με icloud κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Θα αρχίσω να πιστεύω πως στην πράξη δεν χρησιμοποίησες ποτέ class 10 σε android smartphone για να δεις την πραγματική ταχύτητα! η διαφορα της 10αρα με τις πιο αργες σε τιμη ειναι ανυπαρκτη. οποτε δε βρισκω το λογο να προτιμησω μια αργη εκτος κι αν εχω μια που μου χει ξεμεινει απο παλαιοτερα. και περα απο αυτο δε βρισκω που ειναι το μειονεκτημα να εχεις ΕΞΤΡΑ αποθηκευτικο χωρο στο κινητο, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Αληθεια, mp3 τραγουδια ή video εχεις αποθηκευμενα τοπικα στο iphone?? Αν ναι, τοτε καταλαβαινεις τι εξυπηρετει μια sd(και γενικοτερα ο τοπικος αποθηκευτικος χωρος) σε σχεση με icloud κλπ. Όπως είπα έχω τοπικά τα κομμάτια της playlist που ετοιμάζω κάθε μήνα και λίγες φωτό και video. Δεν μου αρέσει να κρατάω άπειρα αρχεία τοπικά στο τηλέφωνό μου. Τα τακτοποιώ online ή στα mac μου. Όσες φορές παλιότερα είχα τα πάντα στο τηλέφωνο, ανέβαλα συνεχώς την οργάνωση και τη διασφάλισή τους και στο τέλος γινόταν κάτι και τα ...έκλαιγα. η διαφορα της 10αρα με τις πιο αργες σε τιμη ειναι ανυπαρκτη. οποτε δε βρισκω το λογο να προτιμησω μια αργη εκτος κι αν εχω μια που μου χει ξεμεινει απο παλαιοτερα. και περα απο αυτο δε βρισκω που ειναι το μειονεκτημα να εχεις ΕΞΤΡΑ αποθηκευτικο χωρο στο κινητο, Αναφέρθηκα απλά στη διαφορά μεταξύ ονομαστικής και πραγματικής ταχύτητας, ειδικά όταν τη χρησιμοποιείς σε android smartphone. Μειονέκτημα σαφώς και δεν είναι. Απλά χρησιμοποιώ άλλες λύσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 ε προφανως και θα χρησιμοποιησεις αλλες λυσεις αφου το κινητο σου δεν εχει αυτη τη δυνατοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Όπως είπα έχω τοπικά τα κομμάτια της playlist που ετοιμάζω κάθε μήνα και λίγες φωτό και video. Δεν μου αρέσει να κρατάω άπειρα αρχεία τοπικά στο τηλέφωνό μου. Τα τακτοποιώ online ή στα mac μου. Όσες φορές παλιότερα είχα τα πάντα στο τηλέφωνο, ανέβαλα συνεχώς την οργάνωση και τη διασφάλισή τους και στο τέλος γινόταν κάτι και τα ...έκλαιγα. Ακριβως επειδη το online ειναι αργο , δυσχρηστο, ακριβο και οχι παντοτε διαθεσιμο κλπ, για αυτο συνηθως χρησιμοποιουμε την τοπικη μνημη σαν πρωτευων αποθηκευτικο χωρο για τραγουδια και video. Αυτο κανεις κ εσυ. Eσενα σου αρκουν τα 16gb και ειναι απολυτα κατανοητο. Σε αλλον μπορει να αρκουν και τα 8gb και σε αλλον μπορει να μην αρκουν ουτε τα 32gb. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι σε καποιον που δεν αρκουν, η sd δεν ειναι λυση, "γιατι ειναι αργη". Ειναι μια χαρα λυση για εξτρα αποθηκευτικο χωρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Θα αρχίσω να πιστεύω πως στην πράξη δεν χρησιμοποίησες ποτέ class 10 σε android smartphone για να δεις την πραγματική ταχύτητα! Να σου απαντήσω εγω,που τα δυο λογισμικα του τηλεφώνου μου,ειναι εγκατεστημενα πανω σε μια 16αρα class 10 sd??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ελπιδοφορος Προσπαθοπουλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Κοίτα να δεις ένα περίεργο πράγμα: ούτε το Bluetooth χρησιμοποίησα ποτέ για file tranfer παρά μόνο για hands free. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σας φαίνεται περίεργο που άλλοι έχουν άλλες ανάγκες και συνήθειες. Έχω σχεδόν παντού πρόσβαση στο internet και πλεον σε πολύ καλές ταχύτητες, άρα why not? Δοκίμασες να στείλεις κάτι με bluetooth που να είναι ας πούμε 10mb? Για δοκίμασε και μάλιστα να τύχεις σε καμιά συσκευή-δέκτη άλλης μάρκας από το δικό σου και άλλη version bluetooth και πες μου πόσο περίμενες ή πόσες φορές έγινε διακοπή. Στοιχηματίζω πως απο τη 3g/4g σύνδεσή μου θα το έχω επισυνάψει πιο γρήγορα στο mail (για να μην αναφέρω το airdrop που έρχεται από την apple με το ios7 και δοκιμάζω ήδη). Γιατι ρε παλικαρι, ειναι σαν να εχω μια ταινια κατεβασμενη στο PC μου και για να την δω να την ξανακατεβαζω απο torrent. Τοσο απλα. Για ποιο λογο να χρησιμοποιεισεις κατι που ειναι ΠΙΟ αργο, χρεωνεται, δεν το εχουν ολοι και ουτω καθεξης. Να στο πω πιο απλα, αν πχ. το bluetooth δεν θα το χρησιμοποιουσε κανεις για ολα αυτα τα αρνητικα που λες τοτε δεν θα υπηρχε και λογος να ειναι κλειδωμενο. Επισης, upload speed και μεγαλυτερη χωρητικοτητα απο την SD δεν προκειτε να εχεις σε internet...το να μου λες το οτι ειναι θεμα συνηθειας να χρησιμοποιεις κατι πιο αργο, με μικροτερη χωρητικοτητα, που χρεωνεται, που πρεπει να εχεις σημα και τοσα αλλα θετικα που εχει το cloud sorry, δεν αποδεικνυει κατι, περαν του οτι δεν χρησιμοποιεις sd γιατι η συσκευη σου δεν εχει sd. Ναι , συνηθισες να χρησιμοποιεις κατι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ επειδη δεν σου δινεται η δυνατοτητα να χρησιμοποιεις κατι καλυτερο. Και γω το οτι συνηθισα να παιζω crysis 3 στον pentium 2 μου δεν κανει τον pentium 2 μου καλυτερο απο τον i7....να ξερουμε και για τι πραμα μιλαμε ετσι? Όλα είναι θέμα συνήθειας και αν κάτι σε βολεύει δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξεις. Καθόμουν το πρωί για καφέ, άκουσα ένα τραγούδι που μου άρεσε, shazam->itunes->αγορά και download στο iphone. Γύρισα σπίτι, κάθισα στον καναπέ άνοιξα το apple tv και είχα άμεσα το song διαθέσιμο στο ηχοσύστημα του σαλονιού. Χαζό παράδειγμα ίσως, αλλά είναι απο αυτά που απλά σου κάνουν τα πράγματα ευκολότερα. Αν ειχες sd δηλαδη ολα αυτα δεν θα μπορουσες να τα κανεις? Και ναι, μονο σαν κοροιδια θα μπορουσα να εκλαβω το οτι ειναι θετικη η ελλειψη sd. Ειτε το πιστευεις, και μαλλον εχεις καταφερει να κοροιδεψεις και τον ιδιο σου τον εαυτο, ειτε δεν τα πιστευεις και απλα κοροιδευεις εμας Θα αρχίσω να πιστεύω πως στην πράξη δεν χρησιμοποίησες ποτέ class 10 σε android smartphone για να δεις την πραγματική ταχύτητα! Eιναι χαλαρα 30 φορες πιο γρηγορη απο το upload οτιδηποτε internet χρησιμοποιεις. Και εφοσον λες οτι δεν χρησιμοποιεις sd γιατι ειναι "αργες" τοτε μαλλον φαινεται οτι δεν χρησιμοποιεισες ποτε το cloud... Επισης απο μονος σου, φασκεις και αντιφασκεις. Γραφεις σε προηγουμενο post οτι ποτέ μεχρι σημερα δεν χρησιμοποιεισες sd σε συσκευες που ειχαν, επειδη ηταν αργες (προ cloud εποχες αυτα). Προφανως, σε εφτανε η εσωτερικη μνημη της συσκευης. Τωρα ομως που δεν σε φτανει στο iphone, χρησιμοποιεις ΑΚΟΜΑ πιο αργα αποθηκευτικα μεσα (cloud). Με λιγα λογια, εκει που αρνιοσουν να τρεχεις με λιγοτερα απο 50 χιλιομετρα την ωρα, ξαφνικα συμβιβαζεσαι και με τα 30 για να μπορεις να εχεις το αμαξι τις επιλογης σου (iphone εν προκειμενη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Γιατι ρε παλικαρι, ειναι σαν να εχω μια ταινια κατεβασμενη στο PC μου και για να την δω να την ξανακατεβαζω απο torrent. Τοσο απλα. Για ποιο λογο να χρησιμοποιεισεις κατι που ειναι ΠΙΟ αργο, χρεωνεται, δεν το εχουν ολοι και ουτω καθεξης. Να στο πω πιο απλα, αν πχ. το bluetooth δεν θα το χρησιμοποιουσε κανεις για ολα αυτα τα αρνητικα που λες τοτε δεν θα υπηρχε και λογος να ειναι κλειδωμενο. Επισης, upload speed και μεγαλυτερη χωρητικοτητα απο την SD δεν προκειτε να εχεις σε internet...το να μου λες το οτι ειναι θεμα συνηθειας να χρησιμοποιεις κατι πιο αργο, με μικροτερη χωρητικοτητα, που χρεωνεται, που πρεπει να εχεις σημα και τοσα αλλα θετικα που εχει το cloud sorry, δεν αποδεικνυει κατι, περαν του οτι δεν χρησιμοποιεις sd γιατι η συσκευη σου δεν εχει sd. Ναι , συνηθισες να χρησιμοποιεις κατι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ επειδη δεν σου δινεται η δυνατοτητα να χρησιμοποιεις κατι καλυτερο. Και γω το οτι συνηθισα να παιζω crysis 3 στον pentium 2 μου δεν κανει τον pentium 2 μου καλυτερο απο τον i7....να ξερουμε και για τι πραμα μιλαμε ετσι? Αν ειχες sd δηλαδη ολα αυτα δεν θα μπορουσες να τα κανεις? Και ναι, μονο σαν κοροιδια θα μπορουσα να εκλαβω το οτι ειναι θετικη η ελλειψη sd. Ειτε το πιστευεις, και μαλλον εχεις καταφερει να κοροιδεψεις και τον ιδιο σου τον εαυτο, ειτε δεν τα πιστευεις και απλα κοροιδευεις εμας Eιναι χαλαρα 30 φορες πιο γρηγορη απο το upload οτιδηποτε internet χρησιμοποιεις. Και εφοσον λες οτι δεν χρησιμοποιεις sd γιατι ειναι "αργες" τοτε μαλλον φαινεται οτι δεν χρησιμοποιεισες ποτε το cloud... Επισης απο μονος σου, φασκεις και αντιφασκεις. Γραφεις σε προηγουμενο post οτι ποτέ μεχρι σημερα δεν χρησιμοποιεισες sd σε συσκευες που ειχαν, επειδη ηταν αργες (προ cloud εποχες αυτα). Προφανως, σε εφτανε η εσωτερικη μνημη της συσκευης. Τωρα ομως που δεν σε φτανει στο iphone, χρησιμοποιεις ΑΚΟΜΑ πιο αργα αποθηκευτικα μεσα (cloud). Με λιγα λογια, εκει που αρνιοσουν να τρεχεις με λιγοτερα απο 50 χιλιομετρα την ωρα, ξαφνικα συμβιβαζεσαι και με τα 30 για να μπορεις να εχεις το αμαξι τις επιλογης σου (iphone εν προκειμενη) Πριν μου απαντήσεις, θα κάθεσαι και θα διαβάζεις όσα γράφω ΠΟΛΛΕΣ φορές γιατί από ότι βλέπω έχουμε πρόβλημα! Αφου με βλέπεις πως είμαι χαλαρός και έχω όλη την καλή διάθεση να στο περιγράψω, γιατί χάνεις την ψυχραιμία σου? Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι και δεν παλεύουμε να πείσει ο ένας τον άλλο να αλλάξει συσκευές και λειτουργικά! Εγώ κάθομαι και περιγράφω καθημερινές μου εργασίες με τα apple προϊόντα και εσείς δεν έχετε να παρουσιάσετε τίποτα παρά μόνο αντιδράτε! Θα αρχίσω να πιστεύω πως αγοράζετε android συσκευές, τις γεμίζετε με ένα σωρό πράγματα (και τις sd) και μετά κάθεστε και τα κοιτάτε! ΔΕΝ είπα πως το web είναι πιο γρήγορο απο την sd. ΔΕΝ είπα πως το icloud είναι πιο γρηγορο απο την sd. Είπα πως το web είναι πιο γρήγορο απο το bluetooth Είπα πως χρησιμοποιώ τη μουσική μου και τα αρχεία μου μέσα από το icloud. Είτε έχω χώρο είτε όχι στη συσκευή μου ΔΕΝ κουβαλάω όλη μου τη μουσική χύμα στο κύμα. Είναι οργανωμένη και τακτοποιημένη στο itunes και κάθε μήνα ετοιμάζω την playlist που θέλω (και με αυτόματη επιλογή κομματιών με βάση τη συχνότητα που τα ακούω κλπ κλπ). Η απάντησή σου στο παράδειγμα με το κατέβασμα του κομματιού, δείχνει πως δεν κατάλαβες τι σου περιέγραψα. Και προφανώς η sd κάθε άλλο παρά θα διευκόλυνε την κατάσταση. Έχω μάθει να δουλεύω συνεχώς online και ίσως αυτό να επηρέασε πολλές απο τις εργασίες μου με το smartphone, tablet, laptop. Η SD, είναι πλεον κάτι απαρχαιομένο για μένα και μου ακούγεται σα να μου λες πως η συσκευή σου έχει και υπέρυθρες! Κάποτε ήταν κάτι super, τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ο χώρος που χρησιμοποιώ στη συσκευή μου κάθε φορά είναι πάντα ο ίδιος άσχετα με το αν έχω 16, 32 ή 64gb και αυτό είναι που δεν μπορείς να καταλάβεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα