p07apo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Απλά προσπαθούν να μας δικαιολογήσουν την τιμή του!Χρυσό iphone..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Πόσοι αγοράζουν iphone στη Κίνα και στην Ινδία; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantino2004 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μήπως είναι καμμιά ειδική παραγγελία για κανέναν σείχη του Ντουμπάι? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umbrella co. Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Οι λατρεις του βλαχομπαροκ θα το αγορασουν σιγουρα. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Όταν πάτε και αγοράζετε τα αυτοκίνητα σε χρυσαφί χρώμα, καμαρώνετε όμως... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μονο ετσι θα δικαιολογήσουν το κοστος του , γιατι απο χαρακτηριστικα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordfarra Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Ρε παιδιά, μάθετε να διαβάζετε και το κείμενο της είδησης, όχι μόνο τον τίτλο. Η είδηση λέει για χρυσαφί χρώμα, όχι για χρυσό (18Κ ή 24Κ) τηλέφωνο... Αλλά όταν είναι να κράξετε, πάντα πρώτοι... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Ρε παιδιά, μάθετε να διαβάζετε και το κείμενο της είδησης, όχι μόνο τον τίτλο. Η είδηση λέει για χρυσαφί χρώμα, όχι για χρυσό (18Κ ή 24Κ) τηλέφωνο... Αλλά όταν είναι να κράξετε, πάντα πρώτοι... Αστειεύεσαι! Σιγά μην είδαν το link. Αρκεί ο τίτλος! ΄Ολα είναι mockups ακόμη αλλά το δεξί δεν το λες και χρυσό! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
el97639 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 πολυ εξυπνη κινηση. Τωρα πια το μονο χαρτι που εχει μεινει για την apple ειναι να το παιξει luis vuitton ,μιας κ τους κορεατες και κινεζους δε μπορει να τους χτυπησει στο hardware και την google στο software και υπηρεσιες. Αλλωστε τον τελευταιο χρονο μονο γκομενιτσες εχω δει να το αγοραζουν .Ειλικρινα δεν εχω καποιον γνωστο σε ανδρα που να εχει παρει το νεο iphone 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 πολυ εξυπνη κινηση. Τωρα πια το μονο χαρτι που εχει μεινει για την apple ειναι να το παιξει luis vuitton ,μιας κ τους κορεατες και κινεζους δε μπορει να τους χτυπησει στο hardware και την google στο software και υπηρεσιες. Αλλωστε τον τελευταιο χρονο μονο γκομενιτσες εχω δει να το αγοραζουν .Ειλικρινα δεν εχω καποιον γνωστο σε ανδρα που να εχει παρει το νεο iphone Θες να πεις δηλαδή πως βλέπεις παντού γύρω σου Samsung S4 για παράδειγμα και όχι iphones? 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manospo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Τώρα μπλεξαμε Φάκελοι το ζητάει η γυναίκα μου. Sent from my iPhone using Insomnia 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Onoma_Epi8eto Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Πόσοι αγοράζουν iphone στη Κίνα και στην Ινδία; περισσοτεροι απο οσους φανταζεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex.kotanidis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Ελα ελα κράξτε...αν η Samsung έβγαζε το s4 σε 100 χρώματα θα το έκανε για ποικιλία...η apple σε 3 χρώματα το κάνει γιατί είναι ψωνισμένη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 περισσοτεροι απο οσους φανταζεσαι Υπάρχουν στοιχεία πωλήσεων; Το πόσοι φαντάζομαι πως αγοράζουν το ξέρω μονάχα εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreashellas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Όταν κάτι είναι κόσμημα δεν ρωτας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Τα αντικείμενα που επιχρυσωνονται είναι κοσμηματα κ ουδεμία σχεση έχουν με τα υπόλοιπα του είδους σε αίσθηση και πολυτέλεια. Πέρα Πο αυτο η είδηση μιλάει απλώς για ένα ακόμη σαμπανιζε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα