Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ γιατί θυμάμαι ότι κάθε photobook έβγαινε τελική περίπου 10 ευρώ, δηλαδή όσα σε χρέωσαν πάνω-κάτω; Έχω πάρει δύο, δεν τα έφτιαξα ακόμη, και θυμάμαι να λέω ότι έδωσα ένα 20ρικο. Με επιφύλαξη.

Edit: δεν καταλαβαίνω τί συνέβη.  Το θέμα στον τίλτο αναφέρει 6.5 ευρώ συν 3 λίρες ματαφορικά. Στο ιστορικό μου βλέπω τα δύο vouchers μου στα 6.5 ευρώ/5 λίρες ακριβώς το καθένα.  Η χρέωση αποστολής είναι έξτρα, και αναφέρεται και στον τίτλο του θέματος.  Εσύ γιατί πλήρωσες το voucher 11.94 λίρες εξ αρχής; Αφού είχε 5 λίρες.  Κάπου χάθηκα.

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για μένα, μόνο ο ίδιος μπορεί να το βρει, μάλλον φόρτωσε κάτι έξτρα, όπως γυαλιστερό ή ματ χαρτί καλύτερης ποιότητας ή κάτι καλύτερο στο εξώφυλλο και από εκεί είναι η έξτρα χρέωση. Όσο και να το κουβεντιάζουμε άκρη δεν θα βρούμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

groupon.gr/deals/special-deal/PrinterPix/29742289

με 5ε παραπανω υπαρχει αυτο με δερματινη επενδυση εξωφυλλο+α4 φωτος

εντιτ ειναι διαφορετικο σιτε!!

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

groupon....

Τρόπος παραγγελίας:
Αφού λάβετε το κουπόνι σας, μπείτε στο www.printerpix.co.uk/gpgreA4 και επιλέξτε τις σελίδες και αφού κάνετε εγγραφή πατήστε συνέχεια. Στη σελίδα Checkout, εισάγετε τον Κωδικό Κουπονιού σας, στο αντίστοιχο πεδίο και πληρώστε τα έξοδα αποστολής, που ανέρχονται σε €5,95 για όλες τις επιλογές, για να ολοκληρώσετε την αγορά σας

Χρόνος αποστολής: 15 εργάσιμες ημέρες

Για το "θεμα" που ανεκυψε, κι εγω εχω 'κρατημενο' ενα κουπονι και καποια στιγμη αυτες τις μερες (ισως περιμενω και τις γιορτες) θα το εξαργυρωσω αλλά συμφωνω κι εγω ας το ψαξει ο συμφορουμιτης να δει μηπως ειχε εν αγνοια του προστεθει καποιο εξτρα στο αλμπουμ...

Κανονικα το κουπονι που εχουμε ηδη αγορασει 'περιεχει' ολη την αξια του αλμπουμ οποτε δεν εχει 'βαση' το να χρεωσει +3 λιρες (εκτος απο τα μεταφορικα).

Δημοσ.

groupon.gr/deals/special-deal/PrinterPix/29742289

με 5ε παραπανω υπαρχει αυτο με δερματινη επενδυση εξωφυλλο+α4 φωτος

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, μάλλον αυτό συνέβει, γιατί (αντιγράφο από το μύνημα σου)

Personalised Hardcover Photo Book - 29cm x 22cm

( wedding) 1 £8.95

Άρα ζήτησες το σκληρό εξώφυλλο

Δημοσ.

σκληρο εξωφυλλο εχει ουτως ή αλλιως το αλμπουμ που αγορασαμε. αν ειχα παραγγειλει κατι αλλο δε θα περνουσε το voucher. διαβασε και το τιτλο. ''σκληρο εξωφυλλο''

δε προσθεσα τιποτα παραπανω. ουτε σελιδα επιπλεον.

Εγώ γιατί θυμάμαι ότι κάθε photobook έβγαινε τελική περίπου 10 ευρώ, δηλαδή όσα σε χρέωσαν πάνω-κάτω; Έχω πάρει δύο, δεν τα έφτιαξα ακόμη, και θυμάμαι να λέω ότι έδωσα ένα 20ρικο. Με επιφύλαξη.

Edit: δεν καταλαβαίνω τί συνέβη.  Το θέμα στον τίλτο αναφέρει 6.5 ευρώ συν 3 λίρες ματαφορικά. Στο ιστορικό μου βλέπω τα δύο vouchers μου στα 6.5 ευρώ/5 λίρες ακριβώς το καθένα.  Η χρέωση αποστολής είναι έξτρα, και αναφέρεται και στον τίτλο του θέματος.  Εσύ γιατί πλήρωσες το voucher 11.94 λίρες εξ αρχής; Αφού είχε 5 λίρες.  Κάπου χάθηκα.

δεν πληρωσα το voucher 11.94 λιρες απλα εκανα τον κοπο να σας βγαλω ποσο μου στοιχισε συνολικα το αλμπουμ. 5 λιρες voucher +2.90 λιρες μεταφορικα + 3,9 λιρες (η αγνωστη χρεωση)

Στείλτους μήνυμα, μήπως είναι λάθος του συστήματος!

τους εχω στειλει μηνυμα  απο την παρασκευη και οσο απαντησαν στο δικο σας mail αλλο τοσο απαντησαν και στο δικο μου

edit. μολις μου μπηκαν ψιλοι στα αυτια λεω δε παω να κοιταξω τα spam του yahoo, και ειχαν απαντησει.

τα επιπλεον 3.90 λιρες ειναι για τη συσκευασια δωρου. σου εχει επιλογη καποια στιγμη αλλα δε σου αναφερει οτι σε χρεωνει και την οποια φυσικα δεν επελεξα. για να ειμαι ειλικρινης ομως δε θυμαμαι να ελεγξα και το οτι δεν ηταν επιλεγμενη κατα λαθος οταν πατησα επομενο στη παραγγελια....για να πληρωσω μεσω paypal.

το συμπερασμα ειναι παιδια προσεχετε τη συγκεκριμενη επιλογη...στοιχιζει 5 ευρω.

Το θετικο ειναι οτι τωρα μεσω του λαθους μου θα ξερουμε και αν κανουν καλη συσκευασια δωρου...ελπιζω για 5 ευρω να βαζουν πολυ κορδελα. :devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...