Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας ευχαριστω makfil και matrixx για τις απαντησεις σας. Τελικα θα αρκεστω στο lightroom και θα πειραξω χειροκινητα λιγο της φωτεινοτητες και τα χρωματα οπου απαιτειται και οσο επιτρεπει ενα jpeg.

Παρατηρω βεβαια οτι στο interface που δομεις το αλμπουμ σου στη σελιδα του huggler ειδικα αν εικονα ειναι μονη  της και καλυπτει μια πληρη σελιδα 29-22 εκ ειναι σχεδον ελαχιστο το ζουμ που μπορω να κανω πριν χαλασει η ποιοτητα. Δεν ξερω βεβαια αν το preview τους ειναι 100% ακριβες. Ε δεν ειναι μαλλον και μικρη εκτυπωση και τα jpeg ειναι 12mpix.

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημερα - καλη εβδομαδα !

Τα δικα μου , απο τις 03/09 ειναι στο δρομο......

.....βλεπουμε......

Παρεμπιπτόντως , εγω αγορασα κ εφτιαξα 2 photoalbums της προσφορας κ πληρωσα 3 λιρες στο συνολο των μεταφορικων (1 αποστολη).

Δημοσ.

Άλλαξε κάτι; όταν το είχα δοκιμάσει εγώ δεν δεχόταν 2 vouchers στο καλαθι!!

By the way, ακόμα περιμένω, 10+ μερες μετά το mail αποστολής. Πήγα και ταχυδρομείο χθες, τίποτα.

Sent from my XT890 using Insomnia

Δημοσ.

Τι να σου πω...κ εγω ειχα διαβασει απο εδω οτι δεν...αλλα εκανα μια προσπαθεια κ πηρε κ τα 2 κανονικοτατα!!

Ας το τεσεκαρει κ κανενας αλλος που χει παρει πολλα ,.....

Δημοσ.

από τις 20 αυγούστου και ακόμη περιμένω... και επέλεξα και τον πιο ακριβό τρόπο αποστολής, όχι με τις 3 λίρες...

Α , καλα....... κ υποτιθεται τα ηθελα για δωρο.....

Δημοσ.

Παραγγελία 21/8, αποστολή 27/8 και παραλαβή χθες 9/9 (ίσως να ήταν και 6/9 και καθυστέρησε λόγω Σ/Κ) για όποιον ενδιαφέρεται...

πες μας τις εντυπωσεις σου και εσυ οσον αφορα ποιοτητα εκτυπωσης και αλμπουμ. τωρα ψωνισαμε βεβαια αλλα ετσι συζητηση να γινεται.

Γενικα βλεπω ειναι λιγο της υπομονης.

Δημοσ.

Ήρθε και το δικό μου σήμερα (επιτέλους). Επειδή απουσιαζω δεν το παρέλαβα αυτοπροσώπως (έτσι κι αλλιώς αυτό ήταν "δώρο"), αλλά από ότι μου είπαν είναι αρκετά καλης ποιότητας.

Sent from my XT890 using Insomnia

Δημοσ.

Κι εμένα μου άρεσε πολύ η ποιότητα των εκτυπώσεων. Βέβαια δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με το σπορ οπότε οι απαιτήσεις μου δεν είναι ιδιαίτερες, αλλά νομίζω ότι δεν θα απογοητεύσει κανέναν (ειδικά σε αυτή την τιμή)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια ειχα αγορασει το voucher για το αλμπουμ οταν ειχε βγει και χθες το παρηγγειλα τελικα εισαγοντας το κωδικο που μου ειχε σταλει και με χρεωσε χρηματα επιπλεον των μεταφορικων 3 λιρες.

δηλαδη με χρεωσε 2.99 λιρες  μεταφορικα +3.5λιρες συνολο 6,5λιρες.  αυτες οι επιπλεον 3.5 λιρες τι ακριβως ηταν??? συνεβη και σε καποιον αλλο αυτο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω αγοράσει και εγώ voucher αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμη.

Αν είναι αληθινή η επιπέον χρέωση, θεωρώ ότι είναι κλεψιά εκ μέρους του μαγαζιού γιατί δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο.

Επεξ/σία από makfil
Δημοσ.

ou have ordered the following items:

ITEM QTY AMOUNT Personalised Hardcover Photo Book - 29cm x 22cm
( wedding) 1 £8.95

Subtotal: £8.95

Vouchers: -£5.00

Shipping: £2.99

Total: £6.94

το κανω αντιγραφη απο το email επιβεβαιωσης. και αν βγαλετε ακρη βγαλατε. με χρεωνει για το αλμπουμ 8.95 λιρες (ενω θα επρεπε να με χρεωσει 5). αφαιρει τις 5 απο το  voucher. και πληρωνω συνολικα 2.99 μεταφορικα συν τη διαφορα 8.95-5. συνολο 6.94 λιρες. βαλε και το  voucker που εχω ηδη πληρωσει 11.94 λιρες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...