lefta_yparxoun Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Σήμερα αγόρασα με τον κωδικό MMHUGG5 και όλα έγιναν κανονικά.
pcbill Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Ευχαριστώ για την ενημέρωση της προσφοράς. Αγόρασα και εγώ σήμερα κουπόνια. Γνωρίζει κάποιος την συγκεκριμένη ποιότητα της δουλειάς τους και πόσο κοστίζει η ίδια δουλειά (26 pages -29x22 cm) αναλογικά σε κάποιο μαγαζί ?
arxaggelos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Με σκληρό εξώφυλλο, όχι κάτω από 30. Κάνε μια αναζήτηση photobook στο google σε ελληνικές σελίδες και θα βρεις και τιμοκαταλόγους. Αν κάποιος μπορεί να βρει κάτι αντίστοιχο με λιγότερα από 30 ευρώ από Ελλάδα ας μας το πει να ψωνίζουμε από εκεί
pcbill Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Στο θέμα της εκτύπωσης των φωτογραφιών αναφέρομαι εαν υποθέσουμε ότι τις ανεβάζουμε σε καλή ανάλυση...
ababapanos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Υπαρχει τροπος εστω με μια επιπλεον χρεωση να βγει το λογοτυπο τους απο το Album?
alambi Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μόλις αγόρασα και εγώ ενα αλμπουμ, ευχαριστώ τον papeipa
arxaggelos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Νέα προσφορά για το ίδιο photobook, αλλά μόνο για όσους δεν τους φτάνουν οι 26 σελίδες. Στην κανονική τιμή (39 ευρώ) παίρνετε 100 σελίδες αντί για 26 που είναι το default μέγεθος. ΟΚ αναλογικά η άλλη προσφορά ήταν καλύτερη, αλλά αν κάποιος θέλει κάτι μεγαλύτερο ίσως αξίζει σε αυτήν την τιμή. Αν κατάλαβα καλά δεν χρειάζεται κωδικό.
giorginho Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Αναλογικά αν υπολογίσεις 10 ευρώ για 26 σελίδες δεν διαφέρουν ιδιαίτερα. Απλά αυτό θα το πάρει κάποιος με... Πολύ πράμα για εκτύπωση. Με την ευκαιρία, παρέλαβε κανένας το αρχικό του θέματος; Πήρα μειλ πριν σχεδόν μια βδομάδα ότι το έστειλαν οπότε από μέρα σε μέρα πρέπει να έρθει. Να δούμε τι ψάρια πιάνει, γιατί τα gsm του είναι υποτίθεται λιγότερα από αυτά του 20*20 άλμπουμ. Sent from my XT890 using Insomnia
diafana99 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 ρε παιδια εχω αγορασει κ εγω μου εγραψαν οτι εσταλει στις 22/8 και ακομα τζιφος τους σε εσας αργησε τοσο πολυ?
panagiotidispan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά πήρα εγω,Ειναι απλα τέλειο...πολυ καλη ποιότητα...δεν έχω ξαναπάρει απο αλλο οπότε δεν έχω κάτι για σύγκριση...Κανει γύρω στην βδομάδα να ρθει..απλα απο το ΚΔ Γλυκών Νερών που παραλαμβανω εγω δεν έχουνε ταχυδρομους κ πάω και τα περνώ μόνος μου...Αν συμβαίνει το ίδιο κ σε σας μην τα περιμένετε!!Πηγαιντε εσείς και πάρτε τα.. Sent from my iPhone using Insomnia
SpirtouLisS Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 σημερα αγορασα και εγω παιδια το voucher με τον κωδικο MMHUGG5 βγαινει 5 λιρες το personalized hardcover photobook. Μου εστειλαν κανονικα τον κωδικο στο mail πολυ γρηγορα. Αν καταλαβα καλα απο τις απαντησεις σας το 3ευρω των μεταφορικων το πληρωνω αφου φτιαξω το αλμπουμ και το παραγγειλω ε? Παντρευτηκε ο κολλητος μου και εχω συνολικα καπου 180 φωτογραφιες απο ολη τη μερα ντυσιμο, εκκλησια γλεντι. Φυσικα θα κανω επιλογη αλλα ποσες θα χωρεσουν περιπου στο σε αυτο το αλμπουμ και μολις παραλαβω θα του το κανω δωρο εκπληξη υ.γ offtopic. Επειδη ασχολουμαι με τη φωτογραφια αλλα πλεον δεν εχω καν χρονο ουτε 10 λεπτα για επεξεργασια, αν καποιος εχει να συστησει καποιο αυτοματο εργαλειο ή ''γαμισιατικο'' φιλτρο του lightroom για enhance των φωτογραφιων σε χρωματα clarity ευπροσδεκτο. Οι φωτο ειναι jpeg το raw δεν βολεψε με καθυστερουσε λιγο και υπηρξε και προβλημα χωρου αποθηκευσης.
makfil Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Όσες φορές χρησιμοποίησα αυτές τις προσφορές του MyMemory, επεξεργάστηκα ελαφρά τις φωτο είτε με brightness σκέτο είτε και με άλλα φίλτρα, αν χρειαζόταν. Επειδή θεωρώ ότι το Photoshop είναι πιο δύσχρηστο γι' αυτές τις απλές επεμβάσεις, χρησιμοποιώ κάποιες παλιές εκδόσεις του photoimpact, που έχουν μερικά καλά και εύκολα φίλτρα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 ... Αν καταλαβα καλα απο τις απαντησεις σας το 3ευρω των μεταφορικων το πληρωνω αφου φτιαξω το αλμπουμ και το παραγγειλω ε? Ναι, αυτο προκυπτει απο οσα εγραψε ο TS. Και δεν ειναι 3ευρω, αλλα 3λιρο οπως εχει γραψει παρακατω σε αλλα ποστ του.
bill777 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Όσες φορές χρησιμοποίησα αυτές τις προσφορές του MyMemory, επεξεργάστηκα ελαφρά τις φωτο είτε με brightness σκέτο είτε και με άλλα φίλτρα, αν χρειαζόταν. Επειδή θεωρώ ότι το Photoshop είναι πιο δύσχρηστο γι' αυτές τις απλές επεμβάσεις, χρησιμοποιώ κάποιες παλιές εκδόσεις του photoimpact, που έχουν μερικά καλά και εύκολα φίλτρα. Yπαρχει καποιο προγραμμα συμβατο με MAC για ευκολη επεξεργασια φωτογραφιων φιλτρα κλπ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις