Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τωρα που τελειώνουν οι διακοπές και εχετε μαζεψει αρκετο φωτογραφικο υλικο , μπορείτε να μπειτε στο παλιο mymemory.com που επειδή αλλάζει όνομα (huggler.com) ,όπου έχει προσφορά γνωριμίας luxury photobook μεγαλων διαστάσεων, 26 σελίδων , μόνο 6.5 ευρώ και αλλα 3 μολις τα μεταφορικα , με παραδοση εντος 5 εργασιμων .

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

καθαρο λινκ : 

http://www.huggler.com/en/products/hardcovers/personalised-hardcover-photo-book/29cm-by-22cm#info

Fire_Shot_Screen_Capture_678_Oops_Offer_

Μπορειτε να φτιαξετε λογαριασμο , και μετα πατωντας το λινκ , αγοραζετε voucher με κωδικο HUGGLER5, που ληγει μετα απο ένα χρόνο .
Εγώ με το ίδιο account αγορασα 4 albums (One at a time) μεσω PayPal . Με βολεψε γιατι παντρευομαι και οι φωτογραφοι θελανε 150 ευρο για 3 αλμπουμ (15x15m κουμπαροι-πεθερικα) ... ένω τωρα εδωσα
26+ μεταφορικα για 30cm .

H προσφορα λήγει στις 23 Αυγουστου τα μεσανυχτα.

Εχει και αλλη μια προσφορα HUGGLER9 για τετραγωνο 21 x21 cm hardcover , αλλα προς το παρον δεν αξιζει .

Απαντηση απο το site:

Hi,

This voucher entitles you to a free Personalised Hardcover Photo Book from Huggler.

To begin creating your Personalised Hardcover Photo Book please go to the following link, click 'Create Now', and use our simple step by step guide.

http://www.huggler.com/en/products/hardcovers/personalised-hardcover-photo-book

You can redeem this voucher by entering the following code in the Voucher field at checkout.

3P9X26ZSIGAMHSASPWTONKWDIKOKIOLAS:D

This voucher is valid for 12 months from the date you receive this email.

Ελπίζω να σας καλυψα και να μην ξεχασα κατι

Επεξ/σία από matrixxx
αφαιρεση referral link
  • Like 7
  • Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αρκετά καλή προσφορά, όπως οι προηγούμενες.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να έχεις υλικό για να γεμίσεις ένα άλμπουμ και ο γάμος, όπως στην περίπτωσή σου, είναι μια καλή ευκαιρία, αλλά δεν την έχουν όλοι.

Δημοσ.

Δεν βλεπω καποιο "προβλημα" . 26 σελιδες γεμιζουν ανετα , και αν οχι απο  μνημη ψηφιακης καμερας που εχει εκατονταδες παλιες φωτος (εχω 32 GB εγω) , τοτε σιγουρα ακομα και απο το smartphone που λεει ο λογος... Αν εξασκεις το σπορ της φωτογραφιας, τοτε θες πανω απο 1 αλμπουμ σιγουρα. Ειδικα τωρα που οπως ειπα η περιοδος ειναι ιδανική (τελος καλοκαιριού) 

Δημοσ.

Πολύ καλό, αλλά στη σελίδα τους βλέπω μόνο την προσφορά HUGGLER9 με τις6 λίρες για το μικρότερο photobook.  Υπάρχει κάποιο λινκ περιγραφής ή απλά βάζουμε τον κωδικό που έδωσες;

Επίσης, μπορώ να αγοράσω τώρα ένα και αύριο ξερωγώ να αγοράσω κι άλλο με τον ίδιο κωδικό, μέχρι λήξης της προσφοράς;

Δημοσ.

Lol... Κι ελεγα δε θα ανοιξει θεματακι; Ημουν σε διακοπες οταν ειδα τα σχετικα mails (@arxaggelos ισχυει κανονικα, το "HUGGLER5" ηρθε μεσω newsletter) και ευτυχως αλλαξαν την ημ/νια ληξης γιατι στην αρχη εγραφε νομιζω 14/8 (αν και το mail ηρθε αργοτερα!). Οποτε εχω αρκετο υλικο για ενα αλμπουμακι και μαλλον θα το τιμησω, καθως ειναι μεγαλυτερο απο τα προηγουμενα (τετραγωνα 20Χ20εκ) και με σκληρο cover. Μονος δισταγμος που εχω για την ωρα το κοστος αφου τα προηγουμενα ηταν στο 1/3 της τιμης (πληρωνες μονο τα μεταφορικα ουσιαστικα) και νομιζω οτι το μεγεθος/εκταση του τωρινου ειναι λιγο χειροτερο αναλογικα (ειναι περιπου διπλασιο απο το 'τετραγωνο' για περιπου 3πλασια χρηματα), αν και τελικα η ποιοτητα του τετραγωνου ηταν αρκετα καλη για την τιμη του ωστε να θελω να ξαναπαρω κατι τετοιο :).

@ΤS: Οταν λες "ενα καθε φορα" εννοεις υποθετω οτι πληρωσες και Χ4 τα μεταφορικα, σωστα;

ImageProxy.mvc?bicild=&canary=zq2vTOCJ75

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανοιξε το πρωτο λινκ που ποσταρα (εβαλα και newsletter pic) , και πατα buy voucher. Απο βλακεια εφτιαξα 2 accounts , γιατι βαζοντας πανω απο 2 στο καλα8ι , δεν μου εβαζε την εκπτωση . Μετα σκεφτηκα να πατησω buy voucher -> Pay with paypal , και ξανα και ξανα και ξανα , με το ιδιο account .Ετσι , δε χρειαζεται να κανω Upload τις ιδιες Photos σε αλλο account στην περιπτωση που θελω κλωνο album.

Στο αλλο που ρωτας , αν δεις απαντηση απο huggler , θα παρατηρησεις οτι στελνουν κωδικο , (εγω πηρα 4 διαφορετικους) . Μιλησα με ενα αγγλακι στο chat και μου πε , οτι αν βαλεις τον μοναδικο κωδικο του mail (οχι το Huggler5) στο checkout , τοτε σου ζηταει μονο μεταφορικα 3 λιρες , αφου εχεις ηδη εξοφλησει το album . easy peasy .

Giorgi , αυτο με τα μεταφορικα , θα το μαθουμε οταν φτιαξω το αlbum . 90% ειναι for each γιατι δε νομιζω να δεχεται πανω απο 1 voucher codes at a time .

Αν αναφερεσαι στην προσφορα με τα τετραγωνα των 15 εκατοστων στα 3.5 ευρω , που ειχα παρει και εγω 4 , τοτε δεν υπαρχει συγκριση ... Εδω μιλαμε για hardcover ειναι πολυ πιο ποιοτικο και οι τιμες του ειναι παντα ψηλα ... Softcover , οσα θες , με 0.70 λεπτα και δωρεαν μεταφορικα απο http://www.Spam. Report me.com/photo-gifts/book/7x5-photo-book-20-pages-667 15.24 centimeters x 15.24 centimeters i 17.78 centimeters x12.7 centimeters

coupon code:

xxxxxxxxxxxxxxxx

Επεξ/σία από matrixxx
αφαιρεση κουπονιου
  • Like 1
Δημοσ.

Πάλι δεν κατάλαβα. Αγόρασες 4 voucher με το ίδιο account διαδοχικά.  Πλήρωνες ξεχωριστά κάθε φορά (προφανώς, αφού είναι 4 διαφορετικές συναλλαγές με paypal).  Πήρες 4 email, με 4 κωδικούς-μακρινάρια, έναν για κάθε αγορά voucher.  Έφτιαξες και τα 4 album του ίδου λογαριασμού μαζί, και έκανες 1 checkout και για τα 4 μαζί.  Χρησιμοποίησες μόνο έναν από τους 4 κωδικούς-μακρινάρια σου στο checkout, και σου έβγαλε να πληρώσεις μόνο τα μεταφοφορικά, δηλαδή 3 λίρες και για τα 4. Καλά τα λέω;

Δημοσ.

Τσου , ειμαι ανυπαντρος ακομα . Οταν με το καλο , μαζεψω υλικο , το σηκωνω πανω , φτιαχνω 1 αλμπουμ , δινω 3 λιρες , τελος . Μετα ξαναφτιαχνω 2ο με ιδιες ή αλλες , δινω αλλες 3 λιρες , τελος. Κ.ο.κ

• Like 1
Δημοσ.

οφφτοπικ: Ρωτησες τους φωτογραφους ποσα θα θελουν για να σου δωσουν φωτογραφιες σε ψηφιακη μορφη, ωστε να κανεις την δουλεια σου; Συνηθως ζητανε πολυ περισσοτερα απο αυτα που θελουν για να σου δωσουν απλα τις εκτυπωσεις (και οχι τα ψηφιακα αντιγραφα)!

οντοπικ: Τελικα η προαγορα voucher εχει νοημα μονο ως προς την 'επεκταση ισχυς' της προσφορας ετσι; Δεν υπαρχει δηλαδη τροπος να μπουν μαζι πχ και τα 4 voucher που αγορασες στο καλαθι (πχ ενα 'κατω' απο καθε αλμπουμ'), ωστε να πληρωσεις μονο το 3λιρο για ολα μαζι;

εντιτ (για το εντιτ): Ναι κι εγω ετσι πιστευω οτι δε 'χωραει' 2ος (3ος-4ος) κωδικος στο ιδιο 'καλαθι', οποτε θα ειναι πραγματι 'ενα-ενα'. 20Χ20 ηταν το αλλο, οχι 15Χ15, τα ειχα δει τα θεματα με το Spam. Report me αλλα περιμενα κι εγω για κανενα hardcover να πω την αληθεια.

• Like 1
Δημοσ.

οφφτοπικ: Ρωτησες τους φωτογραφους ποσα θα θελουν για να σου δωσουν φωτογραφιες σε ψηφιακη μορφη, ωστε να κανεις την δουλεια σου; Συνηθως ζητανε πολυ περισσοτερα απο αυτα που θελουν για να σου δωσουν απλα τις εκτυπωσεις (και οχι τα ψηφιακα αντιγραφα)!

οντοπικ: Τελικα η προαγορα voucher εχει νοημα μονο ως προς την 'επεκταση ισχυς' της προσφορας ετσι; Δεν υπαρχει δηλαδη τροπος να μπουν μαζι πχ και τα 4 voucher που αγορασες στο καλαθι (πχ ενα 'κατω' απο καθε αλμπουμ'), ωστε να πληρωσεις μονο το 3λιρο για ολα μαζι;

Ναι ημουν καθετος πως θελω ολο το ψηφιακο υλικο σε υψηλη αναλυση χωρις watermarks. Γι αυτο ακριβως τον λογο , να τσιμπησω καμια προσφορα και να τα φτιαξω μονος μου , βασιζομενος στο 1 των 30x30cm που θα μου δωσει.

Ναι το voucher με εσωσε προσωπικα ... αλλιως δεν ειχα λογο να την παρω απο τη στγμη που παντρευομαι μετα την ληξη της .

Λογικά ενα ένα τα voucher και αντιστοιχα με τα album τοσα και τα 3λιρα. και παλι 10 ευρο συνολο για τετοιου μεγεθους - ποιοτητας album ειναι πολυ καλα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω δεν καταλαβα το εξεις και θα ηθελα βοηθεια....

Αγορασα 1 vaucher με κωδικο το HUGGLER5...  Επειδη το θελω για το γαμο μου και θελω 3 ιδια τι πρεπει να κανω? μπορω να εχω αλλα δυο ιδια  με τον ιδιο κωδικο?  η πρεπει να φτιαξω αλλα  accounts? 

Τους αλλους κωδικους πως τους πηρες εσυ?

Δημοσ.

Μπες με τον λογαριασμό σου και επανέλαβε την διαδικασία αγοράς ξανά με τον ίδιο κωδικό (HUGGLER5). Με κάθε αγορά θα σου έρχεται με mail ένας κλειδάριθμος. Αφού δημιουργήσεις το άλμπουμ με τις φωτογραφίες σου θα βάλεις τον κλειδάριθμο και δεν θα σε χρεώσει το κόστος του άλμπουμ, παρά μόνο τα μεταφορικά. Λέω να αγοράσεις υπό τον ίδιο λογαριασμό για να κάνεις upload μια φορά μόνο τις φωτό σου και μετά να τις έχεις διαθέσιμες σε όλα τα αλμπουμ που θα φτιάξεις.

Δημοσ.

Εγω δεν καταλαβα το εξεις και θα ηθελα βοηθεια....

Αγορασα 1 vaucher με κωδικο το HUGGLER5... Επειδη το θελω για το γαμο μου και θελω 3 ιδια τι πρεπει να κανω? μπορω να εχω αλλα δυο ιδια με τον ιδιο κωδικο? η πρεπει να φτιαξω αλλα accounts?

Τους αλλους κωδικους πως τους πηρες εσυ?

Όλες οι ερωτήσεις σου έχουν απαντηθει και νομίζω ήμουν αρκετα σαφής:

"Εγώ με το ίδιο account αγορασα 4 vouchers (One at a time) μεσω PayPal. buy voucher -> Pay with paypal , και ξανα και ξανα και ξανα , με το ιδιο account .Ετσι , δε χρειαζεται να κανω Upload τις ιδιες Photos σε αλλο account στην περιπτωση που θελω κλωνο album. Ενα ένα τα voucher και αντιστοιχα με τα album τοσα και τα 3λιρα.

Οταν με το καλο , μαζεψω υλικο , το σηκωνω πανω , φτιαχνω 1 αλμπουμ , δινω 3 λιρες , τελος . Μετα ξαναφτιαχνω 2ο με ιδιες ή αλλες , δινω αλλες 3 λιρες , τελος. Κ.ο.κ"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...