exypnakias Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 εγω αυτο θα σου ελεγα...εχει 10+ cfm παραπανω απο το αλλο...παρ'το Ποιο; το Artic;
NissanFan Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 ναι..αν επαιρνε 12αρια το κουτακι σου θα σου προτεινα το akasa viper...τα εχει η ψυχτρα μου και ειναι πολυ καλα...τεσπα..arctic..!!
exypnakias Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Επιστήμη το καναμε... Ακριβώς....! Θέλω να είμαι τελειομανής και να ψάχνω πολύ ακόμα και για μία βλακεία.... Τεσπα!! Τώρα είναι πολύ αργά δεν μπορώ να σκεφτώ !! Κι εγώ εκεί θα πάω στο artic.. Θα σας πω αύριο... 1
exypnakias Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Όπως είπε κι ο φίλος Antwni, επειδή το κάναμε επιστήμη παρήγγειλα αυτό το case fan. Θα μου έρθει σε λίγες μέρες, θα το βάλω και θα σας πω. Αν δουλέψει καλώς να με βολέψει κι εμένα. Δε δουλέψει έχασα 6€! Περιμένετε! Σε 2-3 εργάσιμες μου είπαν ότι θα έρθει, δηλ. Τετάρτη - Πέμπτη! Θα σας πω τότε!!
exypnakias Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν, έβαλα το ανεμιστηράκι, καθόλου φασαρία δηλ. εντελώς αθόρυβο και με το speccy που μέτρησα 40 βαθμούς το ανώτερο!! Ευχαριστώ για την βοήθεια όλων σας!!! Υ.Γ. Παρακαλώ πείτε μου αν έχετε κανένα καλύτερο πρόγραμμα από το speccy για τις θερμοκρασίες!!
exypnakias Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Εντάξει κάτω από 40 βαθμούς είναι η Mobo μου, οπότε εντάξει! Και πάλι σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! Γεια σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα