sarantatessera Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δηλαδή, θα πάρω το λάπτοπ και ξεχωριστά τον SSD δίσκο ή υπάρχουν λάπτοπς με φορεμένο τέτοιον δίσκο; Όχι τίποτα άλλο, δεν μου έχω καμία εμπιστοσύνη να πειράξω έστω και βίδα απ' το μηχάνημα.
MaxPayne Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 για το budget σου θα πηγενα στη προταση του σαινομπι,και αργοτερα βαζεις και μια ssd αν θες και βλεπεις οτι η ηδη υπαρχουσα ταχυτητα δεν σε καλυπτει
sarantatessera Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μάλιστα. Αν και εγώ περισσότερο κοιτάω προς το hp. Αλήθεια, ρε παιδιά, το συγκεκριμένο έχει λειτουργικό πάνω του ή πρέπει να περαστεί; Γιατί τώρα παρατηρώ ότι δεν βλέπω πουθενά κάτι τέτοιο... Μην το πάρω και τσάμπα!
MaxPayne Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 αν δεν εχει του περνας εσυ μη στεκεσαι σε αυτο
sarantatessera Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Στέκομαι γιατί δεν έχω ιδέα πώς να του περάσω... Έχει ή δεν έχει τελικά;
nickos vl. Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Το συγκεκριμένο hp το έχω εδώ και κανα δίμηνο ,μια χαρά επιλογή για αυτά που θέλεις ειναι ,μόνο που θέλει εξοικείωση με τα windows 8 που εχει..!Οσο για θερμοκρασίες του έχω πάρει την coolermaster notepad U2 και ολα καλα!!
MaxPayne Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 οποτε κομπλε,και για να περασεις τα windows αν δεν τα εχει ηδη απλα αγορασε το cd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα