Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να ρωτησω οσους εχουν αυτο το κινητο, αν οταν το κρατας οριζοντια, γυριζει και η προβολη στα οριζοντια.

Πηγα σε 2 καταστηματα, στο ενα μου ειπαν οτι δεν γινεται, και στο αλλο προσπαθουσε να βρει καποια ρυθμιση να το αλλαξει, αλλα χωρις αποτελεσμα. Θα ηθελα να το αγορασω αλλα χωρις την οριζοντια προβολή το αποκλειω.

Ποια ειναι αυτη η ρυθμιση ή ο σενσορας που κανει τα κινητα να αλλαζουν την προβολή καθως το γυρίζουμε;

Προσπαθω να βρω ακρη απο τα spes στο gsmarena αλλα δεν καταλαβα.

Δημοσ.

για δες το video [0:13]

http://www.youtube.com/watch?v=NaYRn9cSkLo

εκτος και αν εννοεις να γυριζει οταν πχ εισαι στα αρχικα tiles. 

επισης αυτος ο σενσορας λεγεται gyroscope, και τον εχουν

σχεδον ολα τα smartphones πλεον.. εδω ακομα και φωτογραφικες

μηχανες πλεον το εχουν by default. 

απο κει και περα ειναι θεμα λειτουργικου συστηματος που τον χρησιμοποιει

η συσκευη και που οχι. 

Δημοσ.

Δεν αναφερομαι στη φωτογραφικη μηχανη. Στο λειτουργικο και στον ΙΕ που δοκιμασαμε δεν γυριζει οριζοντια. Εμενα με ενδιαφερει στον ΙΕ και στα βιντεο να γυριζει οριζοντια η οθονη. Επιασα παραδιπλα ενα Lumia 820 και το εκανε κανονικοτατα.

Αν το εχει κανεις εδω στο φορουμ ας μας πει τι γινεται. Στα καταστηματα παντως δεν μπορεσαν να το κανουν.

Δημοσ.

Δεν αναφερομαι στη φωτογραφικη μηχανη. Στο λειτουργικο και στον ΙΕ που δοκιμασαμε δεν γυριζει οριζοντια. Εμενα με ενδιαφερει στον ΙΕ και στα βιντεο να γυριζει οριζοντια η οθονη. Επιασα παραδιπλα ενα Lumia 820 και το εκανε κανονικοτατα.

Αν το εχει κανεις εδω στο φορουμ ας μας πει τι γινεται. Στα καταστηματα παντως δεν μπορεσαν να το κανουν.

στον IE και στα βιντεο ειναι αυτονοητο οτι θα πρεπε γυριζει σε landscape mode. Πολυ περιεργο μου φαινεται  :huh:

Δημοσ.

Ξεψαχνιζω το youtube και βλεπω οτι εχει το 520 αυτη η λειτουργια. Μαλλον θα επεσα σε ασχετους πωλητες τι να πω, και μιλαμε  για public + plaisio θεσ/νικης.

Το γραφει και η Νοκια Ελλας: <Αισθητήρας προσανατολισμού>

http://www.nokia.com/gr-el/products/phone/lumia520/specifications/

Προφανως δεν μπορεσαν να την βρουν τα σαϊνια οι πωλητες.

Να ησυχασω τελικά; Γιατι πελαγωσα εκει στα μαγαζια. Προσπαθησα να το κανω μονος δεν μπορεσα και μετα κατεφυγα σε αυτους αλλα γιοκ. Μια ακομα επιβεβαιωση θελω απο κανα φιλο εδω στο φορουμ και θα ειμαι οκ.

Ειχε 147€ στο σκρουτζ πριν το 15αυγουστο αλλα τωρα εφτασε τα 160. Εξαφανιστηκαν απο τη λιστα 2-3 μαγαζακια απο Αθηνα κεντρο που το διναν 147.

:(

Δημοσ.

Θελω να ρωτησω οσους εχουν αυτο το κινητο, αν οταν το κρατας οριζοντια, γυριζει και η προβολη στα οριζοντια.

Πηγα σε 2 καταστηματα, στο ενα μου ειπαν οτι δεν γινεται, και στο αλλο προσπαθουσε να βρει καποια ρυθμιση να το αλλαξει, αλλα χωρις αποτελεσμα. Θα ηθελα να το αγορασω αλλα χωρις την οριζοντια προβολή το αποκλειω.

Ποια ειναι αυτη η ρυθμιση ή ο σενσορας που κανει τα κινητα να αλλαζουν την προβολή καθως το γυρίζουμε;

Προσπαθω να βρω ακρη απο τα spes στο gsmarena αλλα δεν καταλαβα.

το οτι δεν εχει φλας δεν σε πειραζει? :huh:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχε 147€ στο σκρουτζ πριν το 15αυγουστο αλλα τωρα εφτασε τα 160. Εξαφανιστηκαν απο τη λιστα 2-3 μαγαζακια απο Αθηνα κεντρο που το διναν 147. :(

γιατι δεν βαζεις 10€ παραπανω να πας στο επομενο μοντελο, το 620?

Επεξ/σία από Σαϊνόμπι
  • Like 1
Δημοσ.

Τα εχω ψαξει ολα τα μοντελα, αν μπορουσα οικονομικα θα επαιρνα 720 ή 820 για καλυτερο hardware.

Με νοιαζει μονο σερφαρισμα, mp3 και videos τπτ αλλο.

Δημοσ.

Τα εχω ψαξει ολα τα μοντελα, αν μπορουσα οικονομικα θα επαιρνα 720 ή 820 για καλυτερο hardware.

Με νοιαζει μονο σερφαρισμα, mp3 και videos τπτ αλλο.

οντως το 520 ειναι overall πιο καλο: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5147&idPhone2=5322

καλη επιλογη στο budget αυτο.

Δημοσ.

Έχω στα χέρια μου το 520 και επιβεβαιώνω ότι έχει οριζόντια προβολή και στον ΙΕ και στα βιντεο.

Ευχαριστώ φιλε Κύρο, αυτό ηθελα να ακούσω!

Δημοσ.

και γω το 520 εχω, εχει οριζοντια προβολη και να το προτιμησεις απτο 620 λογω μπατααριας (και ας μην εχει φλας)..Πριν ενα μηνα ειχε 150 ευρω στο birdphone, τωρα ανεβηκε ενα 10αρικο..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...