Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω την γνωμη σας επειδη δεν ξερω...Θελω να αγορασω εναν σταθερο υπολογιστη.Βρηκα εδω που μενω απο γνωστο φιλου μου,με αυτα τα χαρακτηριστικα εαν βοηθανε: pentium® dual-core cpu e6300 @ 2.80 Ghz 1.96gb ram windows xp home edition.Καρτα γραφικων εχει λεει την μητρικη του.Αυτο το συνολο το ειχε παρει για internet cafe.Αλλα δεν δουλεψαν πολυ καιρο....Εκλεισε το μαγαζι και τον εχει(τους αλλους 5 τους εχει πουλησει)σπιτι του σε ακινησια.Μου τον δινει 250 ευρω.Εγω βασικα τον θελω για επεξεργασια, με προγραματα, βιντεο και φωτογραφιας.Φτιαχνω δηλ, δικα μου βιντεο σε dvd.

Δημοσ.

Δεν αναφέρεις αν έχει σκληρό και ποια χωρητικότητα.

Πάντως, τα 100 θα ήταν πολλά γιαυτό που περιγράφεις, κατά τη γνώμη μου.

• Like 3
Δημοσ.

Παιδια θελω την γνωμη σας επειδη δεν ξερω...Θελω να αγορασω εναν σταθερο υπολογιστη.Βρηκα εδω που μενω απο γνωστο φιλου μου,με αυτα τα χαρακτηριστικα εαν βοηθανε: pentium® dual-core cpu e6300 @ 2.80 Ghz 1.96gb ram windows xp home edition.Καρτα γραφικων εχει λεει την μητρικη του.Αυτο το συνολο το ειχε παρει για internet cafe.Αλλα δεν δουλεψαν πολυ καιρο....Εκλεισε το μαγαζι και τον εχει(τους αλλους 5 τους εχει πουλησει)σπιτι του σε ακινησια.Μου τον δινει 250 ευρω.Εγω βασικα τον θελω για επεξεργασια, με προγραματα, βιντεο και φωτογραφιας.Φτιαχνω δηλ, δικα μου βιντεο σε dvd.

ετσι οπως το περιγραφεις ουτε για 150€ δεν το κοστολογω.

Δημοσ.

1ον ο υπολογιστης ειναι πολυ παλιος για τη δουλεια που θες

2ον σου ζηταει παρα πολλα λεφτα για ενα τετοιο παλιο μηχανημα

Δημοσ.

μπορεις να φτιαξεις καινουργιο PC, δικο σου, με εγγυηση κτλ και δωρεαν συναρμολογηση απ'το e-shop

ZALMAN ZM-T2 BLACK

MS-TECH MS-N450-SYS 450W ATX PSU  

ASROCK FM2A55M-DGS

AMD A8 5600K 3.6GHZ BLACK EDITION BOX 

MUSHKIN 992030 DIMM 4GB DDR3-1600 ESSENTIALS SERIES

HGST DESKSTAR 7K1000.C HDS721050CLA362 500GB HARD DISK DRIVE

SAMSUNG DVD-RW SH-224DB/BEBE SATA BLACK BULK

Δημοσ.

μπορεις να φτιαξεις καινουργιο PC, δικο σου, με εγγυηση κτλ και δωρεαν συναρμολογηση απ'το e-shop

ZALMAN ZM-T2 BLACK

ASROCK FM2A55M-DGS

Αμα έβαζες και ενα σοβαρο τροφοδοτικο κατι θα γινόταν.... 

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.641162

10Ε πανω για την ασφάλεις όλου του συστηματος δεν ειναι τπτ.

Δημοσ.

ZALMAN ZM-T2 BLACK

ASROCK FM2A55M-DGS

Καλα εκανα κ σας ρωτησα γιατι ειμαι ασχετος με αυτα.Αρα το ψαχνω αλλου,γιατι δεν εχω κ την μεγαλη οικονομικη δυνατοτητα για κατι υψηλο κοστολογιο.Βασικα μου εχουν πει για τον επεξεργαστη να ειναι δυνατος,για την δουλεια που τον θελω.

Δημοσ.

Αμα έβαζες και ενα σοβαρο τροφοδοτικο κατι θα γινόταν.... 

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.641162

10Ε πανω για την ασφάλεις όλου του συστηματος δεν ειναι τπτ.

Ηθελα να περιορισω το budget οσο γινεται (στο πλαισο των 250€ που ανεφερε ο TS) περισσοτερo ωστε να παει σε A8 και οχι σε A6 εφ'οσον δεν θα μπουν καρτες γραφικων πανω νομιζω πως δεν θα χε προβλημα με το τροφοδοτικο αλλα σιγουρα αν μπορει να αναιβει λιγο το budget καλυτερα να παει σε ενα οπως το corsair που παραθετεις.

Καλα εκανα κ σας ρωτησα γιατι ειμαι ασχετος με αυτα.Αρα το ψαχνω αλλου,γιατι δεν εχω κ την μεγαλη οικονομικη δυνατοτητα για κατι υψηλο κοστολογιο.Βασικα μου εχουν πει για τον επεξεργαστη να ειναι δυνατος,για την δουλεια που τον θελω.

Ναι "χρειαζεσαι" 4πυρηνο για να επεξεργαστεις βιντεο.. ποια προγραμματα χρησιμοποιεις?

Μπορεις να ανεβασεις καθολου το budget εφ'οσον μιλαμε για καινουργιο συστημα?

Δημοσ.

Ηθελα να περιορισω το budget οσο γινεται (στο πλαισο των 250€ που ανεφερε ο TS) περισσοτερo ωστε να παει σε A8 και οχι σε A6 εφ'οσον δεν θα μπουν καρτες γραφικων πανω νομιζω πως δεν θα χε προβλημα με το τροφοδοτικο αλλα σιγουρα αν μπορει να αναιβει λιγο το budget καλυτερα να παει σε ενα οπως το corsair που παραθετεις.

Ναι "χρειαζεσαι" 4πυρηνο για να επεξεργαστεις βιντεο.. ποια προγραμματα χρησιμοποιεις?

Μπορεις να ανεβασεις καθολου το budget εφ'οσον μιλαμε για καινουργιο συστημα?

Χρησιμοποιω το power director 11 της cyberlink και μελλοντικα λεω για το Adobe Premiere.Φιλε λεω μεχρι 400 ευρω το πολυ.....Κομπλε ομως με οθονη κτλ.

Δημοσ.

Φιλε μου δεν θελω να σε αποθαρρύνω και καταλαβαινω το να υπαρχει οικονομικη στενοτητα αλλα στα συγκεκριμενα προγράμματα με τοσο φθηνο υπολογιστή ναι μεν θα γίνει δουλεια .. αλλα για πραγματικα σοβαρη και παραγωγικη δουλεια σε σχετικα συντομους χρονους χρειαζεσαι μηχανημα απο 100αρικακι και πανω... ειδικα αν μιλαμε για επαγγελματικη χρήση και οχι ερασιτεχνικη.

Δημοσ.

Οντως χρειαζεται να αυξησεις το budget σου.. με ~400 δεν μπορεις να πας σε κατι καλυτερο απ'αυτο εδω αν θες και οθονη. Παντως με 450€ budget ωστε να πηγαινες σε λιγο καλυτερη μητρικη και στον Α10 πιστευω θα ησουν πολυ καλυτερα. 

post-270338-0-44171500-1376913172_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου δεν θελω να σε αποθαρρύνω και καταλαβαινω το να υπαρχει οικονομικη στενοτητα αλλα στα συγκεκριμενα προγράμματα με τοσο φθηνο υπολογιστή ναι μεν θα γίνει δουλεια .. αλλα για πραγματικα σοβαρη και παραγωγικη δουλεια σε σχετικα συντομους χρονους χρειαζεσαι μηχανημα απο 100αρικακι και πανω... ειδικα αν μιλαμε για επαγγελματικη χρήση και οχι ερασιτεχνικη.

Tο καταλαβαινω αυτο που μου λες φιλε μου,αλλα σκεφτηκα να παω σε αυτο το χαμηλο κοστολογιο για αρχη.Αργοτερα δεν μπορω να αλλαξω καποια πραγματα;Πιστευω οτι αφου τωρα με εναν toshiba L500D-163 φορητο που εχω, κανω ας πουμε την δουλεια μου(κρασαρει καμμια φορα) με αυτα που ζηταω θα ειμαι πολυ καλυτερα.Δεν ξερω πεστε μου εσεις.

Δημοσ.

Ναι αναβαθμίσεις μπορούν να γίνουν. Πάντως το μεταχειρισμένο των 250€ το ξεχνάς, είναι πανάκριβο γι αυτά που έχει.

Να ειστε καλα που μου ανοιξατε τα ματια παιδια.Ενοειτε οτι δεν τον παιρνω αυτον.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...