Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το παρακάτω σύστημα.

CASE ZALMAN ZM-T1 BLACK CPU Intel G2030 MOBO Gigabyte B75M-D3V PSU CORSAIR 430W BUILDER SERIES V2 80+ RAM ΜΝΗΜΗ CORSAIR XMS3 DDR3 8GB SSD SAMSUNG 840 128GB MONITOR Dell Ultrasharp U2312HM

Θα προχωρήσω στη αγορά άλλης μίας DELL και θα ήθελα να ρωτήσω αν τα ενσωματωμένα γραφικά που έχω τώρα με καλύπτουν ή θα χρειαστώ κάποια κάρτα γραφικών.

(Η χρήση είναι καθαρά desktop)

Επίσης αν αγοράσω κάρτα θα μπορώ να έχω συνδεμένη και αυτή την οθόνη  lg m2762d-pc που ήδη έχω για να βλέπω και καμία ταινία;

(Δηλαδή τις δύο dell και την lg ταυτόχρονα)

Προτεραιότητα είναι να δουλεύουν σωστά οι δύο dell.

Με ενδιαφέρει είτε καινούργια είτε μεταχειρισμένη και για κάτι silent αν είναι εφικτό.

Όσο το δυνατόν πιο οικονομικά αλλά να κάνω σωστά την δουλειά που το θέλω!

Ακούω προτάσεις και γνώμες.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

η καλυτερη επιλογη θα ηταν να πας εξαρχης σε εναν i3-i5 ωστε να χεις την HD4000. 

αλλα και τωρα εφοσον η μητρικη σου εχει d-sub και dvi θα μπορεις να χεις τις δυο οθονες και νομιζω

σε λογικα πλαισια χρησης δεν θα χεις κανενα προβλημα

Δημοσ.

ο pentium ταιριαζει μονο σε χρηση ιντερνετ και ελαφρα παιχνιδια... Αν δεν κανεις κατι παραπανω απο αυτα κρατα τον και παρε μια καρτα, αν παιζεις παιχνιδια, κανεις editing κλπ πρεπει να τον αλλαξεις για να δουλευουν δυο οθονες μαζι πρεπει να εχουν ιδια αναλυση και response οποτε οι 2 dell θα δουλεψουν αφου ειναι οι ιδιες για την lg δεν ξερω...Πες μας τι θες να κανεις και το μπατζετ..

Δημοσ.

Ας ξεκινήσουμε από το κυριότερο. Πως θα καταφέρεις να συνδέσεις 3 οθόνες με 2 outputs της μητρικής σου; Δεύτερον οι Dell τουλάχιστον θα χρειαστεί να μπουν η μια σε ψηφιακή (DVI) και η δεύτερη σε αναλογική (VGA) θύρα. 

Δημοσ.

αμα θες ασφαλεια και καλη λειτουργεια και διαθετεις 60-70 ευρο θα ελεγα να βαλεις καρτα γραφικον γιατι ειναι ποιο φτινη λυση για αυτο που ζιτας και με καλες επιδωσεις GT620 2GB DDR3 65eyro kai den tha to zorizeis to mobo chip kai tha exei kales epidoseis se oti thes na kaneis.

Δημοσ.

skipper αν θες διάβασε ξανά τι έγραψα..

"Επίσης αν αγοράσω κάρτα θα μπορώ να έχω συνδεμένη και αυτή την οθόνη  lg m2762d-pc που ήδη έχω για να βλέπω και καμία ταινία;

(Δηλαδή τις δύο dell και την lg ταυτόχρονα)"

Δημοσ.

Mαλλον οχι... Εχουν διαφορετικο χρονο αποκρισης (ας το επιβεβαιωσει καποιος) η καινουργια dell να φανταστω ειναι ιδιο μοντελο με την αλλη ετσι?

Δημοσ.

skipper αν θες διάβασε ξανά τι έγραψα..

"Επίσης αν αγοράσω κάρτα θα μπορώ να έχω συνδεμένη και αυτή την οθόνη  lg m2762d-pc που ήδη έχω για να βλέπω και καμία ταινία;

(Δηλαδή τις δύο dell και την lg ταυτόχρονα)"

μη παρεις καρτα μονο κ μονο για να συνδεσεις πανω την  lg .  καλυτερα να την βαζεις κ να την βγαζεις οταν θελεις να δεις καμμια ταινια!

κ να παρεις καρτα που να συνδεοντε κ οι τρεις πανω (DVI -DP - HDMI πχ)

, μονο τις δυο θα σου δειχνει συνχρονος! θα πρεπει να απενεργοποιεις απ το πανελ της καρτας την μια καθε φορα ..

μιλαω για καρτες της κατηγοριας που σκεφτεσαι να παρεις ..

Δημοσ.

μη παρεις καρτα μονο κ μονο για να συνδεσεις πανω την  lg .  καλυτερα να την βαζεις κ να την βγαζεις οταν θελεις να δεις καμμια ταινια!

κ να παρεις καρτα που να συνδεοντε κ οι τρεις πανω (DVI -DP - HDMI πχ)

, μονο τις δυο θα σου δειχνει συνχρονος! θα πρεπει να απενεργοποιεις απ το πανελ της καρτας την μια καθε φορα ..

μιλαω για καρτες της κατηγοριας που σκεφτεσαι να παρεις ..

Η μητρική του έχει μια vga και μια dvi! Εχεις συνδέσει ποτε u2312 με vga? Μαλλον όχι διοτι θα ηξερες ότι δεν παλεύεται..... καρτα θέλει ακομη και να μην συνδεσει την τριτη πανω , μονο για τις 2312.

Και επισης προσφατα επεσα σε ενα τοπικ που εμαθα ότι η τριτη οθονη μπορει να συνδεθει μετα πανω στην onbord με τις 2312 στη καρτα και να δουλευουν και οι τρεις παραλληλα. 

Δημοσ.

Η μητρική του έχει μια vga και μια dvi! Εχεις συνδέσει ποτε u2312 με vga? Μαλλον όχι διοτι θα ηξερες ότι δεν παλεύεται..... καρτα θέλει ακομη και να μην συνδεσει την τριτη πανω , μονο για τις 2312.

Και επισης προσφατα επεσα σε ενα τοπικ που εμαθα ότι η τριτη οθονη μπορει να συνδεθει μετα πανω στην onbord με τις 2312 στη καρτα και να δουλευουν και οι τρεις παραλληλα.

το ξερω οτι το αποτελεσμα ειναι τραγικο γι αυτο και δε το εχω κανει ποτε , δε κανω αναλογικες συνδεσεις , μ αρεσει να ευχαριστιεμαι αυτο που βλεπω.. τωρα αν του αρεσει και τον ικανοποιει ας το κανει !

του ειπα αν σκεφτεται να παρει καρτα για να συνδεσει κ τις τρεις θα πρεπει να ξερει πως θα βλεπει τις δυο μονο συνχρονος !

αν ισχυει αυτο που λες με την onbord δε το ξερω μπορει να εχεις δικιο ..

η δικια μου καρτα εχει hdmi  displayport και dvi αλλα δυο μου δινει μαζι μονο..

οποτε το  hdmi  το εχω μονιμα σε πολυκαναλο ραδιοενισχυτη ,το DP με ανταπτορα HDMI στην μια οθονη , και DVI   παλι με ανταπτορα HDMI στην αλλη οθονη που τις εναλασσω ομως !

παιρνω σημα συνχρονος απ το HDMI του πολυκαναλου και απο μια οθονη μονο! δε με χαλαει ομως γιατι οταν χρησιμοποιω την μεγαλη για ταινιες κλεινω την μικρη του pc .. κ το αντιστροφο ..

τελικα εισαι συζητησιμος ..

Δημοσ.

Ευτυχώς δεν έχω πάρει ακόμα την dell..προς το παρόν βολεύομαι σαν δεύτερη οθόνη με μία lg 1l750s.

Συμπέρασμα από τα παραπάνω είναι ότι μαζί με την δεύτερη dell να πάρω μία απλή καρτούλα με δύο ψηφιακές εξόδους για τις dell.

Παιχνίδια δεν με ενδιαφέρουν καθόλου αλλά ούτε χρησιμοποιώ κάποιο βαρύ πρόγραμμα.

Επομένως έχουμε καμία καλή πρόταση ή απλα να διαλέξω οποιαδήποτε?

Πιστεύω ότι μέχρι 50€ είναι καλά..και χαμηλότερα δεν με χαλάει!!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...