dimi124 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Γεια σας παιδια!Εδω και 1.5 χρονο εχω το κινητο samsung galaxy w. Του εβαλα το android 4.0.4 πάνω και ολα λειτουργουν μια χαρά.Το θέμα ειναι οτι δεν μπορώ να μετακινήσω εφαρμογες στην καρτα sd. Χρησιμοποιώ την εφαρμογή appmgr 3 και στην καρτέλα sd card μου λεει οτι η καρτα μου ειναι οση και η μνημη του κινητου. Τι να κάνω; PS:Έχω ακούσει οτι στο ics δεν γινεται η μεταφορα εφαρμογων!
Xristaras12 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 δεν μετακινουνται ολες οι εφαρμογες στην καρτα μνημης να ξερεις μια χαρα κανουν μεταφορα στην ics! με τι εκδοση λογισμικου το πηρες;
WalkerSW Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Λαθος ενοτητα.. υπαρχει ενοτητα για κινητα.
dimi124 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Το κινητο το πήρα με android 2.3.6 και ναι το ξέρω οτι δεν μπορείς να μεταφέρεις όλες τις apps όμως εγώ προσπαθώ να μεταφέρω apps που μεταφέρονται. Μα εμενα με απασχολεί που δείχνει οτι η μνήμη της sd ειναι ιδια με αυτή του κινητου.
Voziniotis-3 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μου ηρθε εμφανιση στο Lenovo για ενα update. Το εκανα. Και απο οτι καταλαβα πρεπει να διαγραφηκε το Android και να μπηκε κατι αλλο. Δεν εχω ιδεα τι παιζει γιατι ολα ειναι στα κινεζικα (συσκευη Lenovo) και δεν ξερω τι να κανω. Google Play δεν βλεπω παρα μονο ενα Wo Store η καπως ετσι.
ioulios ptimper Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 δοκιμασε να κανεις reset απο το τηλεφωνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα