FlocculentVoid Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Καλημέρα. Παρατηρησα προσφατα πως ο 3770k μου τρεχει στους 50 βαθμους C οταν ειναι idle, καθως και οταν βρισκεται σε 100% load τρεχει στους 67 max βαθμους. Οσο για την ψυκτρα, εχω την noctua nh-d14. Screenshot Είναι φυσιολογικο για τις θερμοκρασιες της Ελλαδας ή θα πρεπει να ανησυχω? Ισως η ψυκτρα δεν καθεται καλα πανω στον επεξεργαστη?
Zapee995 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Κατεβασε το hwmonitor να δεις temps και απεγκατεστησε το pc wizard.
WalkerSW Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Εγω ακομη αναρωτιέμαι που ειδες τους 50 στον επεξεργαστή? στους 32-37 τον βλέπω... πραγμα απολυτως λογικο δεδομενου της εποχής. Το 50αρι που βλέπεις ειναι αλλο πραγμα... που καια υτο καλο ειναι!
FlocculentVoid Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Εγω ακομη αναρωτιέμαι που ειδες τους 50 στον επεξεργαστή? στους 32-37 τον βλέπω... πραγμα απολυτως λογικο δεδομενου της εποχής. Το 50αρι που βλέπεις ειναι αλλο πραγμα... που καια υτο καλο ειναι! Στο core temp, στον 4ο πυρηνα, ο Core #3 βρισκεται στους 46 βαθμους, και γενικα μεταβαινουν αρκετα οι θερμοκρασιες οταν δηλαδη εβγαλα το screenshot ετυχε να βρισκεται στους 46.
Zapee995 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Ο ενας πυρηνας δε λεει κατι. Ακομα και με 10 βαθμους διαφορα απο τους υπολοιπους, αυτο που θα κοιτας θα ειναι το package. Οπως σου ειπα, για εισαι 100% σιγουρος, κατεβασε ή το core temp ή το hwmonitor ή real temp και κοιτα τι γινεται.
GiannisWalker Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Την πάστα την έβαλες καλά? Η ψήκτρα κούμπωσε καλά?
FlocculentVoid Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Την πάστα την έβαλες καλά? Η ψήκτρα κούμπωσε καλά? Εκανα την ιδια υποθεση στην αρχη του thread, δεν ειμαι σιγουρος αμα αυτο ειναι το προβλημα, ομως κατα την εγκατασταση δεν παρατηρησα καμια αντισταση η κανενα ελαττωμα.
WalkerSW Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 +12V 9.064V ? Μαλακια ενδειξη του προγράμματος είναι αυτο.. μην εμπιστευεστε ποτε προγραμμα για τις τασεις του τροφοδοτικου.... Εκανα την ιδια υποθεση στην αρχη του thread, δεν ειμαι σιγουρος αμα αυτο ειναι το προβλημα, ομως κατα την εγκατασταση δεν παρατηρησα καμια αντισταση η κανενα ελαττωμα. Οι πυρήνες σε ένα επεξεργαστή ειναι πολυ κοντα ο ενας στον αλλο οποτε με τους αλλους να ειναι στο 30κατι δεν παιζει θεμα να μην έχει πατησει καλα η ψυκτρα... για να σου φυγει ομως βγάλτην και ξαναβάλτην , σιγα τα οα.... Κατα τα αλλα εγώ για θεμα σενσορα το κοβω. Δωσε μετρήσεις και σε πληρη φόρτο με κανενα οcct - ibt.
GiannisWalker Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Αν κούμπωσε καλά τότε δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα εκεί, πάστα είχε απο μόνη της ή έβαλες εσύ ?
FlocculentVoid Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μαλακια ενδειξη του προγράμματος είναι αυτο.. μην εμπιστευεστε ποτε προγραμμα για τις τασεις του τροφοδοτικου.... Οι πυρήνες σε ένα επεξεργαστή ειναι πολυ κοντα ο ενας στον αλλο οποτε με τους αλλους να ειναι στο 30κατι δεν παιζει θεμα να μην έχει πατησει καλα η ψυκτρα... για να σου φυγει ομως βγάλτην και ξαναβάλτην , σιγα τα οα.... Κατα τα αλλα εγώ για θεμα σενσορα το κοβω. Δωσε μετρήσεις και σε πληρη φόρτο με κανενα οcct - ibt. http://img839.imageshack.us/img839/3333/hxwp.png http://i.imgur.com/v8IvG49.png http://img838.imageshack.us/img838/9487/v9af.png http://i.imgur.com/UHvpBB4.png Αν κούμπωσε καλά τότε δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα εκεί, πάστα είχε απο μόνη της ή έβαλες εσύ ? Χρησημοποιησα μια arctic cooling mx-2
WalkerSW Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μια χαρα εισαι απο θερμοκρασίες.. παγωμένος θα τολμουσα να πω.....
Prospector8 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Ε δεν τον λες και παγωμενο αλλα σε νορμαλ επιπεδα.. 3570κ Corsair A70 ,28C inda room,ανεμηστηρια μπροστα πισω πανω κατω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα