tipotenios Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) καλησπερα.καθως επαιζε ο αδερφος μου στον υπολογιστη(ο οποιος εκαιγε), αρχισε να κανει εναν δυνατο συνεχομενο θορυβο που ερχοταν απο το κατω μερος σαν ηχο συναγερμου,ξυπνητηριου κατι τετοιο.ενα τουτ τουτ τουτ.οταν παω να το ανοιξω μου βγαζει μαυρη οθονη και κανει αυτον τον ηχο και η μονη επιλογη ειναι να το κλεισω απο το κουμπι.καμια ιδεα τι επαθε ή τι να κανω?ευχαριστω Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2013 από tipotenios
isay Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Πόσα ακριβως μπιμ κάνει και επίσης αν είναι μακρόσυρτα ή σύντομα. Ποιο μοντέλο είναι; Δες το καρτελάκι από κάτω και πες μας Αν όλα αυτά που σου λέω ακουγονται κινέζικα, αυριο Δευτέρα πήγαινε το σε ένα τεχνικό
tipotenios Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 8 στη σειρα και διαρκουν 1 με 2 δευτερα το καθενα.motherboard πρεπει να ειναι αυτη http://www.ebay.com/itm/DELL-INSPIRON-17-17R-N7010-LAPTOP-GENUINE-MOTHERBOARD-GKH2C-0GKH2C-31UM9MB0000-/330742276201 για το bios δυστυχως δεν εχω ιδεα ειναι το inspiron 17R n7010-1958 τωρα μου ειπε πως πριν κλεισει αρχισε να κολλαει και του εβγαλε μια τετοια εικονα http://chriskidd.co.uk/wp-content/uploads/2013/04/color_tv_bars_no_signal-other.jpg
isay Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Πριν σου ζητησα μητρική εκ παραδρομής. Αφου είναι laptop με βαση το μοντελο μπορεί να βγει ακρη. Με βάση το manual, τα 8 beeps σημαίνει πρόβλημα στην απεικόνιση, δηλαδή από την Lcd μεχρι την κάρτα γραφικών (lcd, inverter, καλώδια, κλπ). Προσπάθησε να συνδεσεις μια εξωτερική οθόνη, μήπως έχει βλάβη και η κάρτα γραφικών. Αν είναι εντός εγγύησης φεύγει σούμπιτη για service γιατί δεν ειναι κατι που φτιαχνει χωρίς να μπει χέρι. 1
coolerman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 η dell φημίζεται για το εξαιρετικό service που διαθέτει. αν υπάρχει εγγύηση πρώτα απ' όλα.
tipotenios Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 ευχαριστω για τις απαντησεις.δοκιμασα να το συνδεσω με hdmi με την τηλεοραση και δεν δουλευε.δυστυχως η εγγυηση εχει ληξει
timos81 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Κοιτα αν μπορεις να κανεις κατι τετοιο αλλα με προσοχη μπορει να κανεις και μεγαλυτερη ζημια 2
tipotenios Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Κοιτα αν μπορεις να κανεις κατι τετοιο αλλα με προσοχη μπορει να κανεις και μεγαλυτερη ζημια χμμ αυτο ειναι πολυ extreme για μενα,θα το δωσω στον θειο μου που ξερει και ο θεος βοηθος.thanx anyway
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα